Görüş Bildir
Haberler
Hastane Çantası için Tercih Edilen Emzirme Fonksiyonlu Ürünler

Hastane Çantası için Tercih Edilen Emzirme Fonksiyonlu Ürünler

Doğum zamanı yaklaştığında anne ve baba adaylarını tatlı bir telaş sarar. Bebeğin tüm ihtiyaçları doğumun son aylarına doğru tamamlanmaya başlar. Peki doğum için hastaneye giderken anne adaylarına uygun sağlıklı ve kullanışlı kıyafetler nelerdir? Hep birlikte bakalım!

Not: Bu bir tanıtım içeriğidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emzirme Fonksiyonlu Ürünler

Emzirme Fonksiyonlu Ürünler

Hastane ve sonrası süreçte bebeğinizi emzirirken rahat etmeniz için emzirme fonksiyonlu ürünler tercih etmeniz, kendinizi daha konforlu hissetmenizi sağlayacaktır.

Önden açılıp kapanabilen bu ürünler, kıyafetinizi çıkarmadan pratik bir şekilde emzirmenize yardımcı olacaktır.

Emzirme Fonksiyonlu Modal Pijama Takımı

Emzirme Fonksiyonlu Modal Pijama Takımı

Hays markasına ait modal kumaştan üretilen emzirme pijama takımını lohusalık dönemi için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Pratik emzirme fonksiyonu sayesinde pijamanızı çıkarmanıza gerek kalmadan süreci kolaylaştıracaktır. Kayın ağacından üretilen modal kumaş ise vücudunuzun nefes almasını kolaylaştırarak terlemeyi azaltacaktır. Parlak ve kaygan bir dokusu olan bu kumaş türü kendinizi konforlu hissetmenizi sağlayacak.

Emzirme Sütyenleri

Emzirme Sütyenleri

Dantel detayı ile bralet havası verilen bu sütyenler, hızlı duygu geçişleri yaşadığınız bu özel günlerde kendinizi daha şık ve özgüvenli hissetmenizi sağlayacaktır. Açılıp kapanabilir emzirme fonksiyonu sayesinde emzirme sürecini kolaylaştıracaktır. En ideal kullanım için emzirme fonksiyonlu lohusa pijama ve gecelikler ile birlikte tercih edebilirsiniz.

Lohusa / Hamile Atleti

Lohusa / Hamile Atleti

Piyasada çok fazla muadili bulunmayan bu ürün, hamilelik ve lohusalık döneminde oldukça işinize yarayacaktır. Sütyen kullanmanıza gerek kalmadan atlet ve sütyen görevini bir arada görmektedir. Yine emzirme fonksiyonu sayesinde kıyafetlerinizi çıkarmanıza gerek kalmadan emzirmenize yardımcı olacaktır. Soğuk kış dönemlerinde pijama içerisine sütyen yerine sadece emzirme atletini tercih edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın