Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yapımcı Hangi Sunucu Gelirse Gelsin Bir Daha Asla Aynı Zevki Alamayacağımız Birbirinden Eğlenceli Eski Programlar

etiket Hangi Yapımcı Hangi Sunucu Gelirse Gelsin Bir Daha Asla Aynı Zevki Alamayacağımız Birbirinden Eğlenceli Eski Programlar

Aburoski
17.04.2019 - 14:15 Son Güncelleme: 18.04.2019 - 17:59

Artık televizyondaki programlardan hiçbir şekilde zevk almıyoruz. Ekranlar gelin damat, yemek ve 3. sayfa haber programlarıyla doldu taştı. E haliyle bunları görünce de eskiye olan özlemimiz artı. 90'lı yıllar ve 2000'lerin başındaki programlara baktığımızda gerçekten eğleniyor, zevk alıyorduk. En azından birçoğu samimiydi. Şimdiki programlarda o samimiyetin s'sini bile göremiyoruz. Hangi yapımcı hangi sunucu gelirse gelsin hiçbir program bu derlediğimiz programların yerini tutamaz. Bunları yeniden çekmeye kalksalar da tamamen facia olur. Bizler de hiçbir zaman yeri doldurulamayacak bazı programları sizler için derlemek istedik. 

Keyifli okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet - Hayır

1. Evet - Hayır

Trt'de yayınlanan program, yarışmacılara sorduğu sorularla terler döktüren Erkan Yolaç'ın sunumuyla insanları ekrana kitliyordu. Hatta programa  Gülben Ergen 15 yaşında yarışmacı olarak katılmıştı. Şimdi tekrardan yapılmaya kalksalar kesinlikle o tat alınamaz. Yarışmanın hem yarışmacılarıyla hem de sunucusu Erkan Yolaç sayesinde farklı bir enerjisi vardı. Şimdi kimse o enerjiyi yakalayamaz.

2. Söz Fato'da

2. Söz Fato'da

90'lı yıllarda Fatma Girik'in sunduğu bir program. Reyting uğruna yapmadığı şey kalmayan Fatma Girik elinde mikrofonla adalet arıyordu. Absürt konular işlense de yine de zevkliydi. Gülünüyordu geçiliyordu efendim. Şimdi böylesini kimse tutturamaz.

3. Ayşe Özgün Her Gün

3. Ayşe Özgün Her Gün

Ayşe Özgün 90'lı yıllarda yaptığı programlarla akıllarda kalan bir isim. Ayşe Özgün Her Gün isimli program da bunlardan biriydi. Birçok insan onun taklitlerini yapmıştı.

4. İner misin Çıkar mısın?

4. İner misin Çıkar mısın?

'İner misin Çıkar mısın?' Yetenek Sizsiniz benzeri bir yarışmaydı. Yarışmacılar şarkı söyleyip ya da espriler komiklikler yaparak seyircinin alkışları oranında yükseliyorlardı. Yarışmayı Boran Kaya sunuyordu.

5. Biri Bizi Gözetliyor

5. Biri Bizi Gözetliyor

Entrikalar ve dedikodularla dolu olan yarışma bir dönemin efsanesiydi. Bir grup insanın aynı evde yaşadıkları anlatılıyordu. Yeri doldurulamayacak yarışmalardan biridir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Televole

6. Televole

90'lı yılların magazin programı olan 'Televole' şimdiki magazin programlarına hiç mi hiç benzemiyor. Şimdikilerin tadı tuzu kalmadı be!

7. Şok

7. Şok

Türkiye'deki gelmiş geçmiş en iyi mizah programlarından biri olan 'Şok' programı için 90'larda yayın hayatına başlamıştı. Atv'de yayınlanan programın sunucusu ise Korcan Karar'dı.

8. 7'den 77'ye

8. 7'den 77'ye

Barış Manço'nun çocuklarla yaptığı bir programdı. 1988 yılından 1998 yılına kadar yayın hayatını sürdürmüştü. Ah keşke çıkıp gelse de çocuklarla gerçekleştirdiği o sohbetleri yeniden dinlesek.

9. Şahane Pazar

9. Şahane Pazar

Süheyl & Behzat Uygur'un sunduğu pazar gecelerinin vazgeçilmez yarışmasıydı. Kim şu belediye çukuru oyununda oynamak istemedi ki? Vallahi ben istedim. :)

10. Ateş Hattı

10. Ateş Hattı

1992-2006 yılları arasında yayın hayatına devam eden programı absürt programlar arasına koyabiliriz. İşlediği konularla beynimizi yakan programı Reha Muhtar sunuyordu. Onun yaptığını tillahı gelse yapamaz. 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bir Demet Tiyatro

11. Bir Demet Tiyatro

Hepsi birbirinden müthiş karakterleri televizyon karşısında izlediğimiz tiyatro formatı. Son zamanlarda benzerleri yapılsa da hiçbiri Bir Demet Tiyatro'nun tadını veremiyor. Keşke o dönemlere dönebilsek. 

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
331
146
45
16
12
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cristiano

Siyaset Meydanı (Ali Kırca) / A Takımı (Savaş Ay) / Arena (Uğur Dündar) / 32.Gün Mehmet Ali Birand / Zaga (Okan Bayülgen) / Beyaz Show (Beyazıt Öztürk) / Hug... Devamını Gör

Kzlt

Geçmişte kalan ne varsa bugünle karşılaştırılamayacak kadar güzelmiş. Şimdiyse bir kaç program hariç tv izlemez olduk. Found footage türünün yaratcısı Sadett... Devamını Gör

Ergün Zereyak

Ali Kırca ile Siyaset Meydanı, Mehmet Ali birand 32.ci Gün, Plastip,Saadettin Teksoy... Peh nedense daha sayarsam ağlayacak gibi hissediyorum. Yaşlılık işte...