Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ters-Yüz Duygususun?

etiket Hangi Ters-Yüz Duygususun?

Şeboş
11.09.2017 - 17:00

Bilen bilir; duygularıyla dünyayı ters yüz eden Riley'nin sevinç ve üzüntü hisleri yanlışlıkla zihninin uzak köşelerine süpürürlür. Merkezde kalan duyguları ise öfke, iğrenme ve korkudur. Hadi bakalım testi çözelim ve senin merkezi duyguların hangisiymiş öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ve başlıyoruz; çocukken en sevdiğin çizgi film hangisiydi?

2. Hangisi yanında olmadan dışarıya çıkmazsın?

3. Ya biraz garip olacak şimdi yanlış anlama ama geçmişten bir sabıkan var mı acaba ?

4. Sence hangisi ideal bir ilk buluşma olurdu?

5. Sevgilinle ilk buluşma gününde sinemaya gidiyorsun ne çeşit film tercih ederse mutlu olursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendine ait bir silahın var mı ya da olmasını ister misin?

7. Hey deliii kendi kendine konuşur musun?

8. Sadece bir haftalığına bir hayvan olman istense hangisi olurdun?

9. Peki eserikli misindir yani insanlar senden korkarlar mı?

10. Bilerek insanlara kötülük yapabilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ve son sorun eski kız ya da erkek arkadaşınla dost kalabilir misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Korku duygun baskın!

Bilinçaltında sürekli bir korku gizli. Sen sürekli bir endişe, korku halindesin. Fazla abartıyor gereksiz düşünüyorsun bazı şeyler üzerinde. Olmadık sonuçlar çıkarıyorsun kendine ve bunlar seni paranoyaklığa itiyor. Artık üzerindeki endişe durumunu at bir kenara lütfen. Hayat aslında senin düşündüğün kadar da zor değil. Sen yarattığın korkularınla hayatını çok daha zor bir hale sokuyorsun. Kendini germekten vazgeç ve millete alay konusu olma artık bakiim patlatcam ha popona şimdi;) Göreceksin, her şey çok daha kolay olacak.

Neşeli ruhum benim!

Senin bilinçaltında müthiş bir neşe var. Her durumdan bir eğlence çıkartma halin ne olacak senin böyle. İnsanlar seninle ciddi konuları konuşurken tereddüt ediyorlar ya. Her daim çocuklar gibi şensin. Son derece de pozitif bir insansın aynı zamanda. Sen asla umutsuz, pes etmiş ve olumsuz bir insana dönüşemezsin. Son günlerde seni geren olaylardan uzak dur. Kendine gel ve gerçek seni tekrar canlandır. Hayata eskisi gibi neşeli tarafından bakmaya başla. Fazla hüzün bozar seni kuzucum. Unutma, hiçbir şey kendini bu

kadar yıpratmaya değmez.

Öfkene hakim ol lütfen!

Kontrol edemediğin bir öfke var. Sürekli gergin ve agresif bir haldesin. Her şeye lanet okuyor, küfür ediyorsun. Bunun nedeni geçmişte tanık olduğun korkunç

adaletsizlikler veya çok güvendiğin sevdiğin insanlar tarafından uğradığın

ihanetler olabilir. Geçmişte ne yaşadın bilmiyoruz fakat artık bunları arkanda bırakman lazım. Geçmişinde yaşayan insanlar her zaman başarısız olur bu klişe bir sözdür. İnsanları affet ve sakin bir şekilde yoluna bak. Sen çok güçlü bir insansın, her türlü adaletsizliğe ihanete göğüs gerebilirsin fakat önce öfkenden kurtulman lazım. Bilmem anlatabildik mi?

İğrenen insan, en fenası!

Sürekli parmağın boğazında hissiyle yaşıyorsun. Kağıt peçetelerle kapı açma halleri, paradan tiksinmeler, el sıkıştıktan sonra üzerine sürmeler sayacak çok şey var daha aslında. Ama asıl önemlisi yalancı ve iki yüzlü insanlardan iğreniyorsun kuzum sen. Tahammülün yok ve bu tür insanları yakaladığın zaman; olur olma,  ortamına bakmadan yerin dibine sokuveriyorsun onları. Ohh aslında hak ediyorlar kimsenin yapamadığını yapıyorsun. Helal sana doğru yoldasın. En azından iki yüzlü değilsin ama şu tiksinti hallerini aza çekmek şart bebeğim böyle yaşanmaz inan bana;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1251
548
405
178
84
62
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ulker Aliyeva

oh ne güzel yorumlara bakdım hepimizin neşesi yerinde )))

Pasif Kullanıcı

Neşeli. 😄 Pozitifmişim. Aksine gerçekçi olduğum için hiç pozitif düşünmem.