Görüş Bildir
Haberler
Hangi "Stranger Things" Karakterisin?

etiket Hangi "Stranger Things" Karakterisin?

Nsycl
13.08.2016 - 00:58 Son Güncelleme: 07.07.2019 - 14:42

Bilimkurgu- Gerilim türünü sevenlerin hoşuna gitmekle kalmayıp, izleyen herkesin gönlünde taht kuran Netflix yapımı 'Stranger Things' hakkında test yapmasak olmazdı tabii ki! Bu testimizde hangi 'Stranger Things' karakteri olduğunu söylüyoruz. Merak etme spoiler yok :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuz:

1. İlk sorumuz:

2. Şimdi de bir süper güç!

3. Stranger Things" deki gibi 80'lerde yaşadığını hayal et. Bir cuma günü seni hangisini yaparken bulurduk?

4. "Dostluk" kelimesi ne kadar anlamlı senin için?

5. Tek kelimeyle kendini hangi gruba sokarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevdiklerine karşı korumacı bir yapıda mısın?

7. Şimdi de bir Spielberg filmi seç bakalım.

8. Son sorumuz belki de testin en önemli sorusu! Barb'ı ne kadar seviyorsun?

"Joyce Byers" çıktı!

"Joyce Byers" çıktı!

İnandığı doğrulardan asla vazgeçmeyen, inatçı ve pratik zekalı. Tıpkı Joyce gibi sen de ailen için her şeyi yapar, bu uğurda başına gelebileceklere her zaman göğüs gerersin. Umut senin en büyük silahın!

"Eleven" çıktı!

"Eleven" çıktı!

Her zaman gizemli bir tip olarak addedilsen de seni tanıyan ve bilenler ne kadar sadık, ne kadar sevecen olduğunu bilir. Ama bir taraftan da ne kadar sert olduğunu sana veya sevdiklerine zarar vermek isteyenler bilir. Biz değil! Tabii ki günün sonunda diğer herkes gibi waffle'ını yiyip uyuman seni bizden biri yapıyor!

"Dustin" çıktı!

"Dustin" çıktı!

Arkadaş gruplarının favori elemanı. Eğlence kaynağı. Pozitif etkilerin saymakla bitmez. Bu demek değil ki kendini aptal yerine koyuyorsun. Zekanı ortaya koyarak yaptığın espriler ya da problemli anlarda bulduğun çözüm önerilerin senin zekanı ortaya koyan yegane şeylerden!

"Mike" çıktı!

"Mike" çıktı!

Sen doğuştan bir lidersin! Biraz romantik, eh biraz da hayalperestsin. Tıpkı Mike gibi sıkıntılı durumlarda her zaman mantığınla ve ruhsuz hareket etmek yerine duygularını ve iç güdülerini de kullanıyorsun. Zekanın yanına bir de bu duygusallığını eklediğimizde ne kadar mükemmel bir insan olduğun ortaya çıkıyor zaten!

"Lucas" çıktı!

"Lucas" çıktı!

Bir arkadaş grubundaki en güçlü karakter olmak senin işin. Her zaman şüpheci, bazen de biraz tat kaçıran bir tip olsan da her zaman için kendin ve dostların için en iyisi istediğin için olduğunu sevdiklerin biliyor. Ne olursa olsun dostların için yapmayacağın şey yok.

"Nancy" çıktı!

"Nancy" çıktı!

Kimin ne dediğini umursamayan karakterin seni dışarıdan gelecek eleştirilere hazır hale getiriyor. Mükemmeliyetçi yapın ve zekan bir işe giriştiğin takdirde onu tam anlamıyla bitirmeden asla tatmin olmayacağının göstergesi. Yerine göre kullandığın çakallıklarını da bilmiyor değiliz :)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1418
780
314
147
81
69
65
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın