Görüş Bildir
Haberler
Hangi Güneş'in Kızları Karakterisin?

etiket Hangi Güneş'in Kızları Karakterisin?

Güneş'in Kızları dizisi rengarenk karakterleriyle izlenme rekorları kırıyor. Acaba sen bu karakterlerden hangisi olurdun? Testi çöz, cevabı verelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de bir ev seç!

3. Doğum gününde hangisini hediye olarak isterdin?

4. Sevgilin seni aldatsa tepkin ne olur?

5. Aşağıdakilerden hangisi senin karakterine en uyumlu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki, siparişini geciktiren garsona karşı tavrın nasıl olur?

7. Hangisi diğerlerine göre daha kötüdür?

8. Cumartesi gecesi ne yapıyorsun?

9. Son bir soru daha: Piyangodan yüksek miktarda bir para çıksa, ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Selin çıktın!

Selin çıktın!

Güzelsin, neşelisin, havalısın! Bazen burnu havada gibi görünsen ve kibirli davransan da; aslında bunu sadece kırılganlığını gizlemek için yapıyorsun. Umursamaz ve yüzeysel tavırlarının arkasında aslında yalnız bir çocuk var. O çocuğun da çok güzel seven kocaman bir kalbi var!

Sen Nazlı'sın!

Sen Nazlı'sın!

Atarlı giderlisin... Hatta çoğu zaman sabırsız ve asabisin! Buna rağmen aşırı sevilesi birisin! Haksızlığa gelemeyen, sevdikleri için yapamayacağı olmayan, tutkulu ve güçlü karakterli birisin. İnsanın senin gibi bir seveni olmalı, o zaman sırtı yere gelmez!

Sen Güneş'sin!

Sen Güneş'sin!

Güç ve dayanıklılık senin göbek adın olmuş! Hayatın getirdiği her şeyi göğüsleyebilen, sabırlı, sapasağlam birisin. Sevdiklerinin sırtlarını yaslayabilecekleri yegane insan sensin! Fakat biraz da safsın. Gözlerini açmalı ve hakkını yedirmemelisin. Herkesi kendin gibi iyi sanıp, güvenmemelisin!

Rana Hanım'sın!

Rana Hanım'sın!

Asaletin ve kibarlığın sıkça yanlış anlaşılmana sebep olsa da sen asla kendinden ödün vermiyorsun. Olduğun gibi davranıyorsun! Prensip sahibisin, sadakat kelimesinin yanına ise senin resmin konmalı! Gerekirse en büyük acılarını bile kalbinin derinliklerine gömebilirsin. Amaaaa... söz konusu sevdiklerin olunca kural kanun tanımazsın! Herkese de güvenmiyorsun, temkinlisin. Fakat bu durum yalnız kalmana sebep oluyor.

Sen Ali'sin!

Sen Ali'sin!

Dalgacı tavırlarının arkasındaki kırılgan ve yalnız çocuğu sadece sana çok yakınlaşabilenler biliyor. Herkesin de sana kolay kolay yakınlaşmasına izin vermiyorsun! Savunma mekanizması gibi insanları uzaklaştırıyorsun. Oysa çok zarif ve sevgi dolu bir kalbin var. Aşkın olduğu kadar, arkadaşlığın önemi de senin için çok büyük!

Sen Savaş'sın!

Sen Savaş'sın!

Yakışıklısın, özgürlüğüne düşkünsün, iyi bir dostsun ama sana dokunan yanıyor! Gizemli iç dünyanı çözmeye çalışan insanları sürekli şaşırtıyorsun. Bazen incinmiş küçük bir çocuk gibi masumken, bazen kontrolden çıkmış derecede öfkelisin! Geçmişindeki olayları kabullenebilirsen ve öfkeni kontrol edebilirsen iç huzuruna kavuşacaksın!

Sen Haluk'sun!

Sen Haluk'sun!

Öfke dolusun. İnsanlara sürekli 'bedel ödetiyorsun' ve bu yalnız kalmana sebep oluyor. Kendini her zaman haklı görmemen ve sürekli başkalarını suçlamaman hayatını kaosa sürüklüyor! Dizinin kötü adamısın!

Sen Peri'sin!

Sen Peri'sin!

Kendi dünyanda yaşıyorsun. Kalabalık ortamların dünyevi yüzeysel dertlerine sürüklenmiyorsun. En iyisini yapıyorsun! Hayvanları ve çocukları seviyorsun. Sağlıklı ilişkiler kurabiliyorsun. Sadece sesini biraz daha güçlü çıkarmayı öğrenmen gerekiyor.

Sen Ahmetsin!

Sen Ahmetsin!

Sen adeta bir ermiş gibi bilge ve erdemli bir insansın! Aklı başında ve kibarsın. Diğer insanların zaaflarını görebiliyorsun ve bu zaafları sömürmek yerine, üstünü kapatmayı tercih ediyorsun... Dediğimiz gibi, evliya gibi insansın! Sana bir tokat atana diğer yanağını dönecek kadar sabırlısın ama bu kadarı da iyi değil! Yavaş yavaş kendini savunmayı öğrenmen gerekiyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1558
771
545
293
162
146
65
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sena

Selin çıkanlar beğenin :D

The Joker

Allahınızı seviyosanız artık dizi yerine filmlere odaklanın artık.Dünya çapında durum böyledir.Game of thronesun, walking deadin ya da herhangi bir çok ünlü ... Devamını Gör

pelin kaya

bıkmadınız mı bu gibi içeriklerden ? şahsen her yerde gördüğüm için güneşin kızları zehirlenmesi yaşıyorum