Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dudullu Postası Repliği Senin Hayatını Özetliyor?

Hangi Dudullu Postası Repliği Senin Hayatını Özetliyor?

09.02.2018 - 00:48

Mizah dergisi Penguen'in unutulmaz köşesi Dudullu Postası Onur Ünlü yönetmenliğinde hayat buldu. BluTv'de yayınlandığı ilk günden beri çok konuşulan dizinin replikleri de oldukça dikkat çekici...

Şimdi gelin bakalım sizin hayatınızı özetleyen replik hangisi. Bunu öğrenmenin tek bir yolu var. 

Haydi teste!

1. İlk sorumuz geliyor. Mahalle kültürü senin için ne ifade ediyor?

2. Sence aile olabilmek için kan bağı mıdır gerekli olan?

3. Aile demişken, kız kardeşler abilerinden genellikle şikayetçidir, sen ne düşünüyorsun bu konuda?

4. Gelelim aşk konusuna, sen aşık olduğunda nasıl biri olursun?

5. "Varoşçuluk dedikoduyla başlar, başkalarının düşünceleridir bizi var eden" ne dersin sence de öyle mi?

6. Halkla kaynaşmak deyince ilk yapacağın hangisi olur? 😂

7. Aşık olduğun kişiye hangisini söylemek istersin?😃

8. Çağımızın vebası internet bağımlılığıyla ilgili fikrini soralım bir de.

9. Zor bir soru geliyor şimdi, varoluşçu musun kayboluşçu mu? 😂

10. Geldik son soruya hayatında hiç yancı, fasulye ya da eküri oldun mu😀

Perdelerim hep kapalı, buralara güneş doğmuyor!

Senin hayatın umutsuzluklarla ve küskünlüklerle geçmiş. Bu durum yüzünden de ümitsizlik bolca var içinde. Sen etrafındakileri mutlu etmeye çalıştıkça onlar sana kötülükle gelmişler. Aşk hayatın, iş hayatın ve arkadaşlıkların çoğunlukla hep üzülen sen olmuşsun. Bu da senin kendi içine kapanmana duygularını saklamana sebep olmuş. Evet haklısın o kadar çok insanlara olan inancını kaybetmişsin ki artık kimseye iyi olmak, bir şeyler hissetmek istemiyorsun. Fakat sen bu şekilde devam ettikçe daha iyi olmayacak yine üzüleceksin. Bu sefer de yalnız kaldığın için  canın yanacak. Yani perdelerini kapatman sana bir şey kazandırmayacak sen de bunu biliyorsun. Canın daha fazla yanmasın istiyorsun ama bunu çözümü bu değil ki. Bırak güneşin doğmasına izin ver. İnsanlardan asla umudunu kesme. Hayatına elbet seni hak eden birileri girecek. Belki de şu an hayatındalar ve sen bunun farkında değilsin bir de böyle düşün. Gözlerini aç ve daha dikkatli bak. Yaşadığın acıları artık kafandan çıkar. Her insan aynı değil ki. Birileri canını acıttı diye herkesi suçlama. Biliyoruz bu kolay değil ama lütfen kendine ve bu hayata bir şans ver.

Umutsuzluk tabutumuza çakılacak en son çivi!

Sen insanlara bu hayatın nasıl yaşanacağına dair bir ders vermelisin. Okullar açıp seni ders olarak okutmak lazım. Hayata karşı dik duruşun ve güçlü tavrınla sen örnek alınacak birisin. Hiçbir başarısızlığında pes etmemiş ve istediğini almak için elinden gelenden fazlasını yapmışsın. İçindeki umudu hiç kaybetmemen mükemmel bir şey. Bu kadar güçlü olmayı nasıl başarabiliyorsun, senden duyacağımız taktiklere ihtiyacımız var. İmkansızlık kelimesi senin için sözlükte koca bir boşluk. Sana kimin ne dediğini hiçbir zaman umursamıyorsun ve çok doğru bir yol izliyorsun. Çünkü insanlardan duyduğun şeyler genellikle yapamazsın, edemezsin tarzı şeyler. Aslında böyle söylemeleri bir yandan da iyi, seni daha da hırslandırıyorlar. 

Etrafındaki insanlara da hep güzel bir ışık ve yol oluyorsun. Ne zaman biri çaresiz hissetse kendini ilk koştuğu kişi sen oluyorsun. Öyle bir güven ve güç veriyorsun ki insanlara... Bu sebeple de umutsuzluk gerçekten de senin tabutuna çakılacak en son çivi olacak. Sana hayran kalmamak elde değil, hayatında hep mutlu olmanı diliyoruz.

Hakikate aşık birileri mutlaka vardır!

Yalan dolanın kol gezdiği bu dünyada sen her zaman doğrucu oldun. Sonu ne olursa olsun eğer sonucunda sen üzüleceksen bile hep doğrudan yana oldun. Kimseyi yakınlığına, statüsüne göre değerlendirmedin. Dürüstlüğüne, kalbine baktın önce insanların. Bu sebeple de etrafındaki insanlarda tıpkı senin gibi hakikate aşık kişiler. Ne zaman bir boşluğa düşsen insanlardan umudunu kessen bu sözle kendine geldin. Sen de biliyorsun ki beş parmağın beşi de bir değil. O yüzden sırf kötülükler başına geldi diye iyilerden ve dürüst insanlardan vazgeçmedin. Senin gibiler o kadar az kaldı ki. Bazen biz de o umutsuzluğa kapılıyoruz. Çıkarları için yalan söylemek ve bu yalanlara kendini inandırmak çok kolay oldu hepimiz için. Ama yalanlarla nereye kadar yaşanır değil mi? İyi de olsa kötü de olsa her zaman bir gerçekle yaşamak en iyisidir. Yalana inanarak sürdürülen bir hayat nereye kadar mutlu eder insanı? Biliyoruz sen de böyle düşünüyorsun ve seni takdir ediyoruz. Dürüstlük cesaret de gerektirir insana. Her insan için kolay değildir çünkü gerçekleri konuşabilmek ve kabullenmek. Bu güçlü ve dik duruşundan hiç vazgeçme, kendine iyi bak.

Mutluluktan müebbet yesek, yarın af çıkar!

O kadar çok canın yanmış ki... Ne zaman tam mutlu oldum desen hep bir aksilik çıkmış. Mutlulukların hep kısa sürmüş. Yani hevesin kursağında kalmış. İnsanlar, hayat ve bir sürü problem sen hep başa çıkmak için uğraşırken hayat senin bu çabana gülüp geçmiş. Çünkü sonunda ne kadar başarılı da olsan üzülen sen olmuşsun. Kabul ediyoruz şanssızlıklar yaşamışsın ama bu ümitsizlik neden? Hayat bu kadar pes edilmesi basit bir zorluk değil. Sen çok güçlü birisin. Biliyorum ki için de bir yerlerde hala umudun var. Lütfen artık bunu saklama. Bu kadar ümitsizliğe kapılman sana daha mı iyi gelecek ya da daha mı mutlu olacaksın, hayır. Aksine mutsuzluğuna mutsuzluk katacaksın. Ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa çabalamaktan ve umudundan vazgeçmemelisin. İnsanı hayata bağlayan şeylerdir bunlar. Etrafında seni seven o kadar çok insan var ki. Senin bir kez gülümseyebilmen için uğraşan o kadar çok insan... Onların yanında olmasına izin ver. Göz yaşlarını kitle bir kutuya ve rafa kaldır. Sen bu değilsin, güçlü ve başarılı birisin. Bırak hayat seni değil sen onu yönlendir. Ne olursa olsun lütfen ümidini kaybetme ve pes etme. Her şey güzel olacak bunu sakın unutma. Hiç kimse yoksa Onedio var!

Dudullu Postası BluTv'de! Hareketlerimize Dikkat Edelim!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
1
1
0
0
0