Görüş Bildir
Haberler
Hangi Deniz Canlısısın?

etiket Hangi Deniz Canlısısın?

Ford
29.03.2016 - 17:59

Her insanın doğadaki canlılardan bir karşılığı vardır. Biz alanı biraz daha daralttık ve denizlere indirdik. Haydi bakalım testi çöz ve hangi deniz canlısısın öğren.

1. Öncelikle senin hangi duyu organın daha güçlü?

2. Sevgilin senden bir şarkı istedi ve sen ona şarkıyı armağan edeceksin. Hangi müzik aletiyle bunu yapmak isterdin?

3. Dünya yok olma tehlikesiyle karşı karşıya ve bir süper kahraman onu kurtaracak. Sence hangisi bunu başarabilir?

4. Denizin hangi tonu seni daha çok etkiler?

5. Sevgiline en son hangi emojiyi gönderdin?

6. Hangi yabancı dili sular seller gibi konuşmak isterdin?

7. Son olarak sence aşağıdaki çiftlerden hangisi ayrılmaz ikili sıfatını daha çok hakediyor?

Denizaslanı!

Denizaslanı!

Sen denizaslanısın. Heybetli, ağırbaşlı, oturaklı yapınla dikkat çekiyorsun. İnsanlarla pek içli dışlı değilsin. Anlatmaktan çok dinlemeyi seven bir yapın var. Biraz tembel olduğunu da söyleyebiliriz. Karşına ilk kez çıkan insanlara şüpheci yaklaşıyorsun. Onlarla hemen sıkı fıkı olmak yerine önce tartıp biçiyorsun. Ancak senin güvenini kazanabilirlerse onları yakın çevrene dahil ediyorsun.

Balina!

Balina!

Sen balinasın. Onca cüssene rağmen o kadar hareketlisin ki insanlar seni gördüğü zaman şaşırıp kalıyor. Zekan önemli özelliklerinden biri. Dışarıya karşı sert görünümünle dikkat çekiyorsun. Ancak o sert görünüşünün altında inanılmaz duygusal bir kişilik var ve bunu kimse bilmiyor.

Yunus!

Yunus!

Sen yunussun. Herkes tarafından sevilen, kalbinden hiç kötülük geçmeyen birisin. Ayrıca sezgilerin de aşırı kuvvetli. Sana duygusalların duygusalı desek hiç de yanlış olmaz. Hem iyi kalpli, hem düşünceli hem de romantiksin.

Caretta caretta!

Caretta caretta!

Sen caretta carettasın. Onca olumsuzluğa rağmen hayatta hep doğru adımlar atan ve her türlü zorluğun üstesinden gelen güçlü bir karakterin var. En ufak bir olumsuzlukta pes eden insanları gördükçe senin gibi insanların değeri günümüzde daha çok anlaşılıyor. Biraz inatçı bir yapın olsa da bunu asla ve asla kötü bir huy olarak değerlendirmemek gerek.

Köpekbalığı!

Köpekbalığı!

Sen köpekbalığısın. Biraz hırçın ama tuttuğunu koparan, istediğini elde etmek için çaba sarfetmekten kaçınmayan birisin. Zaman zaman karşındaki insanlara sert davransan da onlar seni böyle kabul ediyor ve böyle seviyorlar. Senin gibi güçlü bir karaktere sahip olmak herkesin hayali.

Denizanası!

Denizanası!

Sen denizanasısın. Biraz mağrur biraz yalnız ama her daim düşmanlarına korku salan bir yapın var. Normalde enin için hayat gayet stabil ve sıradan. Kendi bildiğin yolda kendi doğrularınla kimseye karışmadan gül gibi yaşayıp gidiyorsun. Taa ki biri sana bulaşana kadar. İşte o zamanlar çok tehlikelisin.

Uçan balık!

Uçan balık!

Sen uçan balıksın. Zeka, yetenek, karizma ne ararsan sende var. İnsanlar senin gibi olabilmek için neleri göze almazdı ki? İnsanların seni tanımlayabileceği tek bir kelime var. O da mükemmellik. Girdiğin her ortamın gözdesisin. Attığın her adım olay oluyor ve insanlar sana özenmekten kendilerini alıkoyamıyorlar.

Istakoz!

Istakoz!

Sen ıstakozsun. Biraz karmaşık bir yapın var. Zaman zaman sakin ve yumuşak zaman zaman heyecanlı ve sert. Bazı insanlar senden çekinse de yakın çevren için olağanüstü bir arkadaş olduğun gerçeği değişmiyor. İyi bir sırdaş iyi bir yoldaşsın onlar için. Gayet yumuşak başlı olsan da seni kızdıranın vay haline. İnatçı yapınla elinden geleni ardına koymamakta bir numarasın.

Ahtapot!

Ahtapot!

Sen ahtapot gibisin. Değişken bir yapın var. Bir dediğin bir dediğini tutmayabiliyor. İnsanlar bunu kötü bir huy olarak değerlendirse de aslında sen sadece içinden geldiği gibi yaşamak isteyen birisin. Çoğu insan senin bu hareketlerini tutarsın ve güven kırıcı olarak nitelendiriyor. Ama içini bilseler senin aslında dünyanın en güvenilir insanlarından biri olduğunu anlamaları uzun sürmeyecek.

Denizyıldızı!

Denizyıldızı!

Sen denizyıldızısın. Adı üstünde adeta bir yıldız gibisin. Girdiğin her ortamda 1 numarasın. Herkesin gözü senin üzerinde. Herkes seni konuşuyor senin yaptıklarını taklit etmeye çalışıyor. Unutma ki taklit edilmek kötü bir şey değil. Sonuçta taklitler asıllarını yaşatır.

Denizatı!

Denizatı!

Sen denizatısın. Gayet fedakar bir yapın var. Sevdiğin insanlar için göze alamayacağın fedakarlık yok gibi bir şey. Tek gayen onları mutlu edebilmek. Zaman zaman sırf onların mutluluğu adına kendi mutluluğunu göz ardı edebiliyorsun ama onları mutlu etmek senin için o kadar önemli ki oluşan olumsuz durumlardan bile zevk alabiliyorsun. Ayrıca sadece bu yufka yüreğinle değil dış görünüşünle de oldukça dikkat çekicisin.

Vatoz!

Vatoz!

Sen vatozsun. Hayatı derinlerde yaşayan birisin. Sevdin mi tam seviyorsun sildin mi bir kalemde. Çok duygusal bir yapın var ancak kimse seni anlamıyor. Hatta ve hatta sana duygularının boş olduğunu empoze etmeye çalışıyorlar. Ama sen sıradan insanlardan çok farklısın. Çok az insan senin gibi tutkulu sevip aşık olabiliyor. Hayatın anlamını adeta çözmüş gibisin. Kimseyle işin yok. Tek başına yaşayıp gidiyorsun. Taa ki damarına basılana kadar. Kimse senin damarına basmasın eyvah eyvah.