Görüş Bildir
Haberler
Hangi Beren Saat'sin?

Hangi Beren Saat'sin?

Bakalım sen hangi Beren Saat'sin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Bir süper kahraman olsan, hangi hayvanın yardımcın olmasını isterdin?

4. Dünya'daki en büyük sorun ne sence?

5. Peki en büyük korkunu sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi tarz filmleri daha çok seversin?

7. Son olarak, biraz özel bir soru soralım. Nasıl birine kalbini kaptırabilirsin?

7. Son olarak, biraz özel bir soru soralım. Nasıl birine kalbini kaptırabilirsin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

8. Sen Bihter Ziyagil olan Beren Saat'sin!

8. Sen Bihter Ziyagil olan Beren Saat'sin!

Senin için en doğru kelime: Sevimli. O kadar sempatik tavırların var ki, seni görüp de aşık olamayacak adamın alnı karışlanır, sözlerine itibar edilmez ve adam yerine konmaz. Ancak bu sevimlilik senin masken. Planların en Ali Cengiz'i, manipülasyonunsa en borsa brokerı sendedir hiç şüphesiz. Karşındakini öyle bir manipüle edersin ki, bir şey yapar kendi aklıyla yapmış zanneder; ama aslında sen yaptırmışsındır!

Sen Fatmagül olan Beren Saat'sin!

Sen Fatmagül olan Beren Saat'sin!

Kim ne derse desin, senin en belirgin özelliğin; asaletin. Doğru bildiklerinden asla vazgeçmiyorsun. Bu doğrultuda birçok düşman kazanıyorsun ama bu durum seni asla korkutmuyor. Sadece, yalnız kalmaktan pek hoşlanmıyorsun. Küçük bir desteğin kime ne zararı var ki? Kendini ve sevdiklerini korumaktan başka amacın yok aslında, ama bu yüzden kimi zaman yanlış anlaşılıyorsun. Tek yapman gereken, tepkilerini biraz azaltmak!

Sen Yasemin olan Beren Saat'sin!

Sen Yasemin olan Beren Saat'sin!

O kadar güçlü, o kadar sağlam duruşlusun ki; insanlar daima sana saygı duyuyor. Bir toplulukta dikkat çekmemen mümkün değil! Sen değerlerin, inançların ve sevdiklerin için her şeyi hiçe sayıp inandıklarının peşinden gidersin! Hiçbir şey senin duruşunu bozamaz ve gelişmene engel olamaz. Daima yapabileceklerinin en iyisini yapmak için kendinden ödün veriyorsun, ama bu bile seni korkutamıyor! Gururun ise vazgeçilmezlerin arasında. Ne diyelim, gıpta ile bakıyoruz sana!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
137
82
45
14
12
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Beni beni bihterini

Suzi Suzuki

malsın he

Gizem Yenikler

Sen Yasemin olan Beren Saat'sin! O kadar güçlü, o kadar sağlam duruşlusun ki; insanlar daima sana saygı duyuyor. Bir toplulukta dikkat çekmemen mümkün değil... Devamını Gör

Suzi Suzuki

Sen Bihter Ziyagil olan Beren Saat'sin! Senin için en doğru kelime: Sevimli. O kadar sempatik tavırların var ki, seni görüp de aşık olamayacak adamın alnı ka... Devamını Gör