Görüş Bildir
Haberler
Hande Erçel Artık Saklamıyor: Ünlü Oyuncudan Kaan Yıldırım İtirafı!

Hande Erçel Artık Saklamıyor: Ünlü Oyuncudan Kaan Yıldırım İtirafı!

GNS
11.05.2022 - 18:53

Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile uzun bir süre aşk yaşamasının ardından ayrılık haberiyle ismi gündemden düşmeyen oyuncu Hande Erçel, yeni bir aşka yelken açtı. Bir süredir kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aralarında ilişki olduğu iddia edilen, hatta yurt dışı tatilinde görüntülenen Hande Erçel, konuya dair açıklamalar yapmaya başladı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzelliği ve sempatik tavırlarıyla herkesin gönlünü fetheden genç oyuncu Hande Erçel, Kerem Bürsin ile yaşadığı ayrılık sonrası uzun bir süre gündemden düşmemişti. İkilinin ayrılığa dair bir açıklama yapmaması ortaya pek çok iddianın atılmasına sebep olmuştu. Hande Erçel'in şimdilerde Kaan Yıldırım ile olan ilişkisine dair de pek bir açıklama yapmamış olması dikkat çekmişti. Erçel artık bu konuda susmuyor. İşte detaylar...

Hande Erçel Artık Saklamıyor!

Hande Erçel Artık Saklamıyor!

Bir süredir ekranlarda görmediğimiz ve reklam anlaşmalarına ağırlık veren güzel oyuncu Hande Erçel, yeni ilişkisini artık saklamıyor. Bir süredir magazin gündeminde Kaan Yıldırım ile birlikte oldukları konuşulan Erçel'in duruma sessiz kalması dikkatlerden kaçmıyordu. Erçel artık konu hakkında açıklamalar yapıyor.

Bir Set Arkadaşlığı Daha Aşka Döndü

Bir Set Arkadaşlığı Daha Aşka Döndü

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde birlikte rol alan Kaan Yıldırım ve Hande Erçel'in, uzun ilişkilerinin bitmesinin hemen ardından birlikte görüntülenmeleri herkesi şaşkına çevirmişti. Bir set arkadaşlığının daha aşka dönüşmesi ise gözlerden kaçmadı.

Saklıyorlardı

Saklıyorlardı

Birlikte yurtdışı seyahatine çıktıkları anlarda hayranları tarafından görüntülenen ikili, Türkiye'ye dönünce magazin muhabirlerinin pek çok sorusuna maruz kalmış fakat konuşmamayı tercih etmişlerdi.

Özel Konuları Sonra Konuşalım

Özel Konuları Sonra Konuşalım

Geçtiğimiz gün bir lansman etkinliğinde yine basın mensupları ile bir araya gelen Erçel'e 'Kaan Yıldırım ile nasıl gidiyor?' sorusu geldi. Ünlü oyuncu her şeyin iyi olduğunu dile getirirken, bu konuları sonra konuşalım diyerek herkesi şaşırttı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her Şey Çok Yolunda

Her Şey Çok Yolunda

Erçel, 'Teşekkür ederim, her şey çok yolunda. İş konuşmak için buradayız. Özel konuları sonra konuşuruz, çok teşekkür ederim' dedi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
3
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın