Hamileyken Kendisini Daha Dişi Hissettiğini Söyleyen Müge Boz'u Verdiği Pozlar Nedeniyle Yerin Dibine Soktular!
Hamile bir kadın kendini seksi ve çekici hissedemez mi? Sadece soruyorum...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Şimdi yine Müge Boz çektirdiği hamilelik fotoğrafları ve yaptığı açıklama nedeniyle konuşuluyor.

Fotoğrafçı Fırat Meriç'e poz veren oyuncu hamilelik sürecinde kendisini daha kadınsı hissettiğini, cicili bicili kıyafetler istemediğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam

Daha dişi, daha kadınsı ve öz güvenli bir ruh hali içinde olduğunu söyleyen Boz, hamilelik sürecinin kadının en dişi ve en çekici dönemi olduğunu anlattı.


Fotoğraf çekiminin her detayıyla bizzat kendisi ilgilenen Müge Boz, hem bu açıklama hem de verdiği pozlar nedeniyle de ağır ve bir o kadar da çirkin eleştirilere maruz kaldı.

İnsanların işi gücü yok, akıllarına gelen her şeyi yazmışlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Utanılacak başka bir kalmadı sanırım...

Şunu da bi' sorgulayalım hamilelik masum bir şey mi? Diyelim ki kadının masum olduğu bir süreç, peki bu dönemde karnımızı saklamak zorunda mıyız?

Kirli zihinlere göre hamile bir kadın seksi olamazmış... Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda konuşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!


Yorum Yazın