Görüş Bildir
Haberler
Günlük Tarzını Çok Daha Havalı Hale Getirecek 7 Moda Tavsiyesi

Günlük Tarzını Çok Daha Havalı Hale Getirecek 7 Moda Tavsiyesi

Günlük giyimini daha havalı hale getirmek için uygulayabileceğin birkaç tüyo var. Cool bir tarza sahip olmak için yapman gerekenleri burada anlattık! 👇

1. Günlük kombinlerini planlarken salaş kombinlere yönelebilirsin.

Evdeki kadar rahat olmak istiyorsan salaş parçalara yönelebilirsin. Eşofman ya da sweatlerle oluşturacağın kombin hem şık hem de rahat oluyor. Bu parçalar günlük giyim için de ideal!

2. Son zamanlarda çeşit çeşit takımlar görüyoruz.

Artık takım çılgınlığı diye bir şey var! Etekli, pantolonlu takımlar triko ya da kumaş takımlar her yerde. Bu takımlar giy-çık kombinler olduğu için zorlanmadan kombin yapabiliyorsun. Bu takımlar herkese çok yakışıyor.

3. Oversize ürünleri sıklıkla kombinlerine ekleyebilirsin!

Oversize ürünler günlük hayatta kombin yapılması en kolay ürünlerden. Hem şık hem havalı bir görünüme kavuşmak için oversize ürünlere gardırobunda yer açmalısın. Oversize ürünleri kullanırken dikkat etmen gereken tüm kombini bol parçalardan seçmemek. Mesela oversize bir tişörtü yine bol bir pantolonla kombinlemek doğru olmaz. Bunun yerine bir taytla kombinleyebilirsin.

4. Renkleri karıştırmak yerine tek renkli bir kombin oluşturmayı deneyebilirsin.

Zıt renkleri kombinlemenin yerini artık tek renk kombinler aldı. Renklerin aynı kullanıldığı kombinler çok daha havalı görünmeni sağlıyor. Aynı zamanda bu kombinleri yapmak oldukça kolay!

5. Sıradan bir kombini bile şapkayla parlatmak mümkün.

Kombinlerini şapkalarla çok daha cool hale getirebilirsin. Çok basit bir kombini şık ve tarz bir şapkayla tamamlaman mümkün. Böylece basit kombinlerin çok daha göz alıcı oluyor!

6. Jeanler her şeye uyuyor!

Jean pantolonların rahatlığı zaten herkesin malumu. Her şeye kolaylıkla uyan bu pantolonları kombinlemek çok kolay. Cool bir tarz için jean pantolonları kullanabilirsin. Sadece pantolon da değil, jean etekler ya da ceketler kombinleri daha tarz hale getiriyor.

7. Şimdi yeni moda farklı kumaşları tek kombinde kullanmak.

Farklı dokuları bir arada kullanmak kombinleri çok daha tarz bir görünüme kavuşturuyor. Havalı bir tarza sahip olmak istiyorsan bunu mutlaka dene! İpek kumaş, desenli kumaş, deri kumaş ya da fitilli trikoları aynı kombinde buluşturarak güzel bir stil oluşturmak mümkün.

Stil rehberinin bir önerisi daha var: Jack&Jones'un yeni sezonuna göz atmalısın!

Stil rehberinin bir önerisi daha var: Jack&Jones'un yeni sezonuna göz atmalısın!

Sen sokak tarzını en güzel şekilde yansıt diye Jack&Jones’ta birçok parça unisex. O yüzden parçaları en havalı şekilde kombinlemek çok daha kolay!

Üstelik bir müjde daha... Jack&Jones'ta artık kadın koleksiyonları da var!

Buraya tıkla, Jack&Jones dünyasını keşfederek kendi tarzını oluştur!