Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 9 Aralık Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 9 Aralık Cuma Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
08.12.2022 - 18:41

9 Aralık Cuma gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 9 Aralık Cuma günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde ilişkiler, iletişim, para ve ticari işlerinde birtakım pürüzler yaşaman mümkün. Kardeşlerine, yakın çevrene veya partnerinle ilişkinde seni kaygılandıran, strese sokan durumlar olabilir. Öğle itibariyle ise odağın değişiyor ve ailen, evin ve gayrimenkul konuların senin için öne çıkıyor. Gün genelinde ise aile içi iletişimde veya iş ilişkilerinde bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Aynı zamanda bugün ilişkilerle veya para ile ilgili bir konuda tamamlanma, sonuçlanma ve kapanış yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde para veya sağlıkla, bankalarla ilgili bazı işlerle veya pürüzlerle uğraşabilirsin. Arkadaşların ve sosyal ilişkilerinle ilgili de bazı kafa karışıklıkların olabilir. Fazla para harcama eğilimine dikkat edersen iyi olur. Öğle saatleri itibariyle de odağın değişiyor. Yakın dostların, kardeşlerin ve yakın çevrenle ilişkilerin senin için ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde ise yakınlarınla, dostlarınla iletişiminde bazı fikir ayrılıkları ve iletişim problemleri yaşaman mümkün görünüyor. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde ikili ilişkilerinde, eşinle, partnerinle veya iş ortaklarınla iletişiminde bazı pürüzler yaşaman mümkün. Biraz münakaşa ve anlaşmazlık yaşayabilirsin. Öğle saatlerinde ise odağın değişiyor ve maddi konular, gelirlerin, öz değer algın senin için önem kazanıyor. Akşam saatlerinde ise para veya sağlığınla ilgili bir konuyu kafana takabilirsin. Ödemelerin, alacak verecek konuların, bankalarla ilgili işlerin bir miktar zihnini meşgul edebilir. Aynı zamanda yanlış anlaşılmalara da müsait bir zaman dilimi. Çabuk yargılara varmamanı öneririm. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde ilişkilerinde bazı yüzleşmeler yaşaman, içinde tuttuğun şeyleri dile dökmen veya sağlıkla ilgili gündemlerinin olması mümkün. İş yaptığın kadınlarla da ilişkilerinde bir şeyleri kendi içinde stres yapabilirsin. Dönen bazı dedikodular kulağına gelebilir. Sağlığına da özen göstermen gereken bir zaman dilimi. Öğle itibariyle ise enerjin ve motivasyonun yükseliyor. Fakat akşam saatlerinde diğer insanlarla ilişkilerinde veya evliliğinde fikir ayrılıkları, yanlış anlaşılmalar, münakaşalar yaşayabilirsin. İşinle, günlük işlerinle veya sağlığınla ilgili bir konuda da tamamlanma, sonuçlanma ve kapanış yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde partnerinle veya sosyal çevrenden biriyle ilişkinde bazı yüzleşmeler yaşaman, konuşmalar yapman mümkün. Ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili de bazı gündemlerin olabilir. Aynı zamanda gün genelinde aşk hayatınla veya çocuğunla ilgili bir konuda tamamlanma, sonuçlanma ve kapanış yaşayabilirsin. Öğle saatlerinde ise biraz içe dönebilirsin. Kendinle kalmak isteyebilir, içsel sorgulamalar yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise kaygıların, kararsızlıkların ve kendi zihninde çatışmaların artabilir. Zihnini sakinleştirmeni, dinginleştirmeni öneririm. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde aile içi ilişkilerinde, evliliğinde veya iş ilişkilerinde bazı pürüzler yaşaman mümkün. Evinle, evliliğinle veya ilişkinle alakalı bir tamamlanma, sonuçlanma da söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde ise odağın değişiyor ve arkadaşların, sosyal çevren ve sosyal hayatın ön plana çıkıyor. Akşam saatlerinde de partnerinle veya çocuğunla bazı fikir ayrılıkları, iletişim problemleri ve münakaşa yaşayabilirsin. İletişiminin yoğun akacağı bir gün olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde yakın çevrenle olan ilişkilerinle, parayla, sağlıkla ve günlük işlerinle alakalı bir stresin olabilir. Yakın dostlarınla ve akrabalarınla haberleşebilir, onlarla ilgili bir sorumluluk üstlenebilirsin. Seyahat, yayıncılık, hukuksal konular ve sağlığınla ilgili bazı streslerin de olabilir. Öğle saatlerinde ise odağın değişiyor ve işin, kariyerin, statün senin için önem kazanıyor. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle fikir ayrılıkları, münakaşa ya da tartışma yaşaman mümkün. Gün genelinde ise sağlığınla, ticaretle veya iletişimle ilgili bir konuda tamamlanma, sonuçlanma ve kapanış yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde, aşk hayatınla, ilişkilerinle ilgili kafana taktığın konular veya para ile ilgili konular zihnini biraz meşgul edebilir. Öğle itibariyle de odağın değişiyor ve yayıncılık, seyahat, eğitim, turizm, hukuksal konular öne çıkıyor. Akşam saatlerinde ise yakın çevrene veya uzakta yaşayan yakınlarınla iletişiminde yanlış anlamalar, iletişim problemleri veya münakaşa yaşaman mümkün. Zihnini yatıştırmanın yollarını bulman sana fayda sağlayacaktır. Gün genelinde aşk hayatında veya maddi konularla ilgili bir tamamlanma, sonuçlanma ve kapanış yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde aile içi ilişkilerinde veya ikili ilişkilerinde anlaşılmak ve uzlaşmakta bir miktar zorlanabilirsin. İkili ilişkilerde, evliliğinde ve ailenle ilişkilerinde biraz stresli etkilerin var. Gayrimenkul veya evle ilgili konular da bir gündem oluşturabilir. Öğle itibariyle odağın değişiyor ve finansal konular, sağlığın, para konuların öne çıkıyor. Akşam saatlerinde ise parayla, sağlığınla, yakın bir dostunla, akrabanla veya kardeşinle ilgili bir şeyi kafana takabilirsin. Sağlıklı iletişim kurmak için uygun bir zaman dilimi değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde sağlığın, işin, yakın çevre ilişkilerin, para, ticaret ve, seyahat konularında bazı gündemlerin, hatta belki streslerin olabilir. Solunum yolları ve boğaz ile ilgili rahatsızlıklar için de riskli bir gün. İlişkilerinle veya yakın çevrenle ilgili geri plandaki kaygıların da açığa çıkabilir. İletişim problemlerine açık bir zaman dilimi. Öğle itibariyle odağın değişiyor ve ikili ilişkilerin, ortaklıkların, diğer insanlarla ilişkilerin öne çıkıyor. Akşam saatleri ise iletişim kurmakta zorlanabilirsin. Münakaşaya ve yanlış anlaşılmalara müsait etkiler var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde aşk ilişkilerin, sosyal ilişkilerin, ilişkilerinde öz değer algın ve parasal konularla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Özel veya sosyal ilişkilerinde öz değerini sorgulayacağın durumlar yaşaman mümkün. Maddi konularla ilgili de bazı streslerin söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde odağın değişiyor ve iş hayatın, sağlığın, sorumlulukların öne çıkıyor. Akşam saatlerinde ise işin, sağlığın veya ilişkilerinle ilgili bir şeyleri geri planda kafana takıp kaygıya düşebilirsin. Gün genelinde de sosyal ilişkilerin veya parasal konularla ilgili bir tamamlanma, sonuçlanma veya kapanış yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde işinle, kariyerinle, aile ilişkilerinle, özel ilişkilerinle, evinle veya parayla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Aşk ilişkilerin, iş ilişkilerin ve parasal konularla ilgili bazı stresin olabilir. İlişkilerinde bir tamamlanma, sonuçlanma ve kapanış yaşaman da mümkün. Öğle saatlerinde odağın değişiyor ve aşk hayatın, çocukların öne çıkıyor. Akşam saatlerinde ise partnerinle veya çocuğunla iletişim problemleri, yanlış anlaşılmalar yaşaman mümkün. Kararsızlıklarınız olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ekrem Aşkan

Kova burcuyum ben yaa