Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 7 Haziran Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 7 Haziran Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
06.06.2023 - 18:02

7 Haziran Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 7 Haziran Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün sosyal hayatın, aşk hayatın, arkadaşlarınla ve partnerinle ilişkin gündemine oturabilir. Öğle saatleri itibariyle de sosyal ve özel ilişkilerinde kontrolcü yaklaşımların, sorgulamaların olabilir. İlişkilerinde kendi değerini sorgulayabilirsin. Aynı zamanda sosyal hayatında harcamaların da fazla olabilir. Gereksiz harcamalara ve ilişkilerindeki sorunlara dikkat etmende fayda var. Günün ikinci yarısında da sosyal hayatın hareketlenebilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, öğle saatleri itibariyle, aile bireyleriyle ilişkilerin ve partnerinle ilişkinle ilgili yoğun gündemlerin olabilir. Aile bireyleriyle ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Özel, sosyal ve ailevi ilişkilerinde kontrolcü yaklaşımlar ve baskıcı, hırslı tutumlar gündemine gelebilir. Günün ikinci yarısında da görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, öğle saatleri itibariyle akrabaların, uzakta yaşayan ya da uzun zamandır görüşmediğin yakınlarınla ilişkilerin ve ticari işlerinle ilgili yoğun gündemlerin olabilir. Yakınlarınla, dostlarınla, yurtdışı bağlantılı ticari işlerinle ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin fakat iletişimde pürüzler ve anlaşmazlıklar yaşanabilir. Üzerinde baskı hissedebilirsin. Aynı zamanda kendi sağlığınla, yakınlarının sağlığıyla veyahut geri planda yürüttüğün ticari işlerinle ilgili de birtakım görüşmelerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, öğle saatleri itibariyle finansal konularla, ödemelerinle, alacaklarınla veyahut sağlık konularınla ilgili yoğun gündemlerin olabilir. Maddi konularla ya da sosyal ve özel ilişkilerinle ilgili gerginliklerin, sorgulamaların ve yüzleşmelerin olabilir. Üzerinde baskı hissedebilirsin. Günün ikinci yarısında ise sosyal hayatın ve harcamaların hareketli olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, öğle saatleri itibariyle ikili ilişkilerinle, partnerinle, ailenle ve diğer insanlarla ilişkilerinle ilgili yoğun gündemlerin olabilir. Partnerinle ya da diğer insanlarla ilişkilerinde baskıcı tutumlar, hırslı yaklaşımlar, kıskançlıklar ve yüzleşmeler söz konusu olabilir. Günün ikinci yarısında da ailenle ve partnerinle görüşmelerin, iletişimin yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, öğle saatleri itibariyle işin, ticari işlerin, iş ilişkilerin, sosyal ilişkilerin, özel ilişkilerin ve yurtdışı bağlantılı işlerinle ilgili yoğun gündemlerin olabilir. İşlerinle ve ilişkilerinle ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. İlişkilerinde kafana bir şeyleri takman ve gizli saklı bazı şeylerin açığa çıkması mümkün. Günün ikinci yarısında da ticari işlerinle, iletişiminle, sağlığınla ilgili görüşmelerin hız kazanabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, öğle saatleri itibariyle aşk hayatın, çocukların, sosyal çevrendeki kişilerle ilişkilerin gündemine taşınabilir. Sosyal ilişkilerinde, partnerinle, arkadaşlarınla, ailenle ilişkilerinde bazı streslerin olabilir ve üzerinde baskı hissedebilirsin. Aynı zamanda maddi konularla ilgili de birtakım gündemlerin, görüşmelerin olabilir. Günün ikinci yarısında da finansal konularla, sağlık konularıyla ya da özel hayatınla ilgili hareketli gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, öğle saatleri itibariyle aile bireyleriyle ilişkilerinde, iş ilişkilerinde, sosyal ve özel ilişkilerinle birtakım gerginlikler yaşayabilirsin. Ailenle ve işinle ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. İlişkinde kıskançlıklar, baskıcı ve takıntılı tutumlar söz konusu olabilir. Günün ikinci yarısında da partnerinle ya da aile bireyleriyle görüşmelerin, iletişimin yoğun olabilir. Gayrimenkul konularıyla ilgili de birtakım görüşmeler yapman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, öğle saatleri itibariyle iş görüşmelerin, ticari girişimlerin, yakın çevrendeki kişiler, akrabalarınla iletişimin, uzakta yaşayan ve uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla ilişkilerin yoğun olabilir. İletişimde manipülatif tutumlara, baskı ve hırslı yaklaşımlara dikkat etmende fayda var. Bazı konuları takıntı haline getirmen de mümkün. Günün ikinci yarısında ise yakın çevrendeki kişilerle görüşmelerin ve iletişimin yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, öğle saatleri itibariyle maddi konularla, gelirlerinle, kazançlarınla, ailenin parasıyla ve sağlığınla ilgili yoğun gündemlerin olabilir. Maddi konularla, ilişkilerinle, aşk hayatınla ve sosyal ilişkilerinle ilgili bazı gündemlerin ve streslerin de olabilir. İlişkilerinde öz değer algını sorgulayabileceğin ve bazı yüzleşmeler yaşayabileceğin etkiler var. Günün ikinci yarısında da partnerinle görüşmelerin yoğun olabilir veyahut çocuğunun sağlığıyla ilgili birtakım görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, öğle saatleri itibariyle partnerinle ilişkin ve aile bireyleriyle iletişimin yoğun olabilir. İlişkinde takıntılı yaklaşımlar, baskıcı ve hırslı tutumlar, kıskançlık veya manipülasyon gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında da aile bireyleriyle ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Gerginliklere ve harcamalarına dikkat etmende fayda var. Estetik, güzellik işleri için ise uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, öğle saatleri itibariyle iş ilişkilerin, sosyal ilişkilerin, özel ilişkilerin ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili yoğun gündemlerin olabilir. İlişkilerinde gizli saklı şeylerin ortaya çıkması ve bazı yüzleşmeler söz konusu olabilir. Maddi konularınla ilgili de geri planda yürüttüğün işler gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında da kardeşlerinle ilişkilerin, ticari işlerin ve yakınlarının sağlığıyla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Estetik ve güzellik işleri için ise uygun bir gün değil. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın