Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 4 Ekim Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 4 Ekim Salı Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
03.10.2022 - 18:00

4 Ekim Salı gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 4 Ekim Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah erken saatlerde duygusal olarak biraz sıkışık ve karamsar hissedebilirsin. Bir şeylere de öfkelenebilirsin fakat çok sürmüyor. Öğle itibariyle enerjin değişiyor. Günün devamında ise odağına arkadaşların, sosyal grupların, sosyal çevren yerleşiyor. Akşamüstü ve devamında ise arkadaşlarından destek ve fayda görebilirsin. Aynı zamanda eşinle veya partnerinle görüşebilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bugün, başlatmak istediğin işleri ve yenilikleri 13.20 sonrasına bırakmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabahın erken saatlerinde üzerinde bir baskı hissedebilirsin. Seyahatle, uzaklardaki yakınlarında ilgili bir şeyi kafana takabilir, öfkeli ve sıkışık hissedebilirsin. Aynı zamanda gördüğün yoğun rüyaların etkisiyle de uyanabilirsin. Fakat, öğlen itibariyle enerjin değişiyor ve odağına kariyerin, işin ve itibarın yerleşiyor. Akşamüstü ve devamında ise sağlık ve hastanelerle ilgili işlerinden olumlu haberler alabilirsin. Psikolojik veya fiziksel sağlığınla ilgili de destek görebilirsin. Bugün, başlatmak istediğin işleri ve yenilikleri 13.20 sonrasına bırakmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabahın erken saatlerinde yoğun rüyalarla birlikte güne başlayabilirsin. Kafana taktığın bir konuyu düşünebilir, üzerinde baskı hissedebilirsin. Günün ilk yarısı sağlığına da özenli yaklaşsan iyi olur. Öğle itibariyle enerjin değişiyor ve odağına uzaklar, yurtdışı, seyahat ve eğitim konuları yerleşiyor. Akşamüstü ve devamında ise uzaklardaki tanıdıklarınla görüşebilir, partnerinle seyahat planları yapabilir ya da çocuğunun eğitimi ile ilgili kararlar alabilirsin. Bugün, başlatmak istediğin işleri ve yenilikleri 13.20 sonrasına bırakmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabahın erken saatlerinde eşinle, partnerinle veya ilişkide olduğun insanlarla ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Kafana bir şeyler takılabilir ve sıkışık, gergin hissedebilirsin. Öğle saatlerine doğru ise enerjin değişiyor. Odağına finansal konular ve sağlık konuları yerleşiyor. Akşamüstü ve devamında da işinden veya ailenden finansal destek görebilirsin. Bugün, başlatmak istediğin işleri ve yenilikleri 13.20 sonrasına bırakmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde işinle ilgili üzerinde biraz baskı hissedebilirsin. Aynı zamanda sağlığınla veya işinle ilgili bir konuyu kafana takabilir, kızgın hissedebilirsin. Günün ilk yarısında psikolojik ya da fiziksel olarak sağlığına dikkat edersen iyi olur. Öğle saatlerinde ise enerjin ve odağın değişiyor. Gündemine ikili ilişkilerin, evliliğin ve partnerin yerleşiyor. Akşamüstü ve devamında eşinle, partnerinle veya ortaklarınla iletişimin yoğun olabilir, seyahat planları yapabilir ya da yakın dostlarınızla görüşüp sosyalleşebilirsiniz. Bugün, başlatmak istediğin işleri ve yenilikleri 13.20 sonrasına bırakmanda fayda var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabahın erken saatlerinde biraz gergin ve kızgın uyanabilirsin. Üzerinde partnerinin veya çocuğunun baskısını hissedebilirsin. Manipülatif, kontrolcü ve baskıcı yaklaşımlarda bulunabilirsin. Öğle saatlerine doğru ise odağın değişiyor ve işin, sorumlulukların, sağlığın önem kazanıyor. Akşamüstü ve devamında ise işin ve parasal konuların adına destekleyici etkiler var. Bankalarla görüşebilir, gerekli finansal desteği sağlayabilirsin. Bugün, başlatmak istediğin işleri ve yenilikleri 13.20 sonrasına bırakmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah erken saatlerde evle, ailenle ya da işinle ilgili üzerinde biraz baskı hissedebilirsin. Aile bireylerinin manipülasyonlarına maruz kalabilirsin. Öğle civarı ise gündemin değişiyor ve odağına aşk ilişkilerin, partnerin, çocukların ve eğlence hayatı yerleşiyor. Akşamüstü ve devamında ise ikili ilişkiler, aşk ilişkileri, sosyal ilişkiler ve evliliğin ile ilgili destekleyici, güzel etkilere maruz kalıyorsun. Bugün, başlatmak istediğin işleri ve yenilikleri 13.20 sonrasına bırakmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah erken saatlerde bazı kaygıların, takıntıların tetiklenebilir. Zihinsel olarak derinleşebileceğin saatler fakat üzerinde biraz baskı hissedebilirsin. Öğle civarı ise enerjin değişiyor ve gündemine evin, ailen ve gayrimenkul konuların yerleşiyor. Akşamüstü ve devamında evinle veya ailenle ilgili bazı sorumluluklarını halledebilir ya da ailenin sağlığıyla ilgilenebilirsin. Bugün, başlatmak istediğin işleri ve yenilikleri 13.20 sonrasına bırakmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah erken saatlerde biraz sıkışık hissedebilirsin. Parasal bazı konuları kafana takabilir, üzerinde baskı hissedebilirsin. Ancak öğle saatlerine doğru enerjin değişiyor ve odağına kardeşlerin, iletişim, yakın çevren, dostların, ticari işlerin, seyahat planların ve eğitimin yerleşiyor. Akşamüstü ve devamında iletişimin artabilir, arkadaşlarınla sosyalleşebilir, sanatsal aktivitelere katılabilirsin. Günün ikinci yarısı, aşk hayatın açısından da güzel etkilerin var. Bugün, başlatmak istediğin işleri ve yenilikleri 13.20 sonrasına bırakmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah erken saatlerde biraz sıkışık enerjilerle güne başlayabilirsin. Güç arzusu ve manipülatif yaklaşımların olabilir. Öfkelenmemeye dikkat edersen iyi olur. Öğle civarı enerjin değişiyor ve odağına finansal konuların, kazançların yerleşiyor. Akşamüstü ve devamında ise ailenle görüşebilir, işinden kazanç sağlayabilirsin. Günün ikinci yarısında da para girişlerin olabilir. Bugün, başlatmak istediğin işleri ve yenilikleri 13.20 sonrasına bırakmanda fayda var. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah erken saatlerde yoğun rüyalar görebilirsin. Bir konuyu da kendi içinde büyütebilir, üzerinde baskı ve öfke hissedebilirsin. Öğle civarı ise enerjin değişiyor, yükseliyor ve motivasyonun artıyor. Akşamüstü ve sonrasında ise yakın dostlarınla, kardeşlerinle görüşebilirsin. İletişimin yoğun olabilir. Ayrıca uzaktaki dostlarınla, partnerinle de güzel ilişkiler kurabilirsin. Bugün, başlatmak istediğin işleri ve yenilikleri 13.20 sonrasına bırakmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabahın erken saatlerinde yakınlarınla, sosyal çevrenle alakalı bazı şeyleri kafana takabilirsin. Çevrene karşı baskıcı ve manipülatif tutumların olabilir. Öğle civarı ise bu etki dağılıyor ve enerjin değişiyor. Biraz daha içe dönük olabileceğin bir gün. Sağlıkla ilgili konularla ilgilenebilir, daha duygusal olabilirsin. Akşamüstü ve devamında ise finansal konularla ilgili desteklerin var. Maddi kazanç elde edebileceğin durumlar olabilir, kendini değerli hissedebilirsin. Bugün, başlatmak istediğin işleri ve yenilikleri 13.20 sonrasına bırakmanda fayda var. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
4
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın