Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 27 Ağustos Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 27 Ağustos Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
26.08.2023 - 18:11

27 Ağustos Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 27 Ağustos Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün sorumlulukların odağında olacaktır. Akşam saatleri, psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından şanslı ve destekleyici bir zaman dilimi olacaktır. Aynı zamanda ilişkilerinde öz değer algını güçlendirebilirsin. Gün genelinde, işin, sorumlulukların, evcil hayvanların ve sağlığınla ilgili sorumluluklar fazla gelebilir veya engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Hayatındaki otorite figürleriyle sorunlar yaşaman da mümkün. Bugün Mars'ın Terazi burcuna geçmesiyle, evliliğinle ve ilişkilerinle ilgili hareketli ve zaman zaman mücadele gerektiren bir döneme giriş yapıyorsun. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün uzaktaki, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıkların, yayıncılık ve eğitim konuları odaklı olacaktır. Akşam saatlerinde, uzakta yaşayan tanıdıklarınla ve yakınlarınla haberleşebilir, bir araya gelebilirsin. Yayıncılık ve eğitim konularından da fayda görebilirsin. Gün genelinde, aşk hayatınla, sosyal hayatınla ya da çocuklarınla ilgili konularda, engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Aynı zamanda sosyal çevrendeki yaşça büyük kişilerle ya da çocuklarınla ilgili ekstra sorumluluklar alman gerekebilir. Bugün Mars'ın Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönemde sağlığınla, evcil hayvanlarınla, günlük işlerinle ve günlük koşturmacanla ilgili hareketlilikler artacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün finans ve sağlık konuları senin için ön planda olacaktır. Akşam saatlerinde psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın, kendini iyi ve iyimser hissedebileceğin bir zaman dilimi olacaktır. Gün genelinde ailenle, evinle ya da işinle ilgili sorumlulukların sana ağır gelebilir. Aile büyükleriyle ilişkilerinde zorlanman da mümkün. Kendi sağlığın veya aile bireylerinin sağlığıyla ilgili de birtakım gündemlerin olabilir. Karamsarlığa kapılmamaya çalışmanı öneririm. Bugün, Mars'ın Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönemde aşk hayatınla ve çocuklarınla ilgili hareketli gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün diğer insanlarla ilişkilerin senin için öne çıkıyor. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla, dostlarınla ya da partnerinle bir araya gelebilirsin. Eşinden, partnerinden, sosyal çevrendeki kişilerden fayda görebilirsin. Gün genelinde seyahatle, ticaretle, eğitimle, turizmle ilgili işlerin, sorumlulukların ağır gelebilir; engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Aynı zamanda yakın çevrendeki kişilerle ilişkilerinde, iletişiminde birtakım pürüzler yaşaman, karamsarlıklara kapılman mümkün. Bugün Mars'ın Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönemde evinle, ailenle ve gayrimenkul konuları ile ilgili hareketlilikler ve zaman zaman mücadele gerektiren durumlar olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün günlük işlerin, sağlığın, sorumlulukların ve evcil hayvanların senin için ön planda olacaktır. Akşam saatlerinde, sağlığınla ve evcil hayvanlarınla ilgili olarak iyimser olabileceğin ve günlük işlerini kolayca halledebileceğin etkiler var. Gün genelinde, kendi sağlığın, aile büyüklerinin sağlığı ya da finansal konularla ilgili bazı gündemler, karamsarlıklar ve sorumluluklar olabilir. Eşinle ya da hayatındaki otorite figürleriyle ilişkilerinde birtakım pürüzler de yaşaman mümkün. Bugün Mars'ın Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönemde, yakın çevrendeki kişilerle iletişimin ve sosyal hayatın hareketlenecektir. Seyahatlerin ve ticari görüşmelerin de yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün aşk hayatın ve çocukların senin için ön planda olacaktır. Akşam saatlerinde seyahat, eğitim ya da uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla eğlence programları gibi bazı gündemlerin olabilir. Yalnız bir Başak'san, yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Gün genelinde öncelikle sağlığına dikkat etmeni öneririm. Eşinle, aile büyüklerinle ya da ikili ilişkilerinde bazı pürüzler yaşaman, hayatındaki otorite figürleriyle sürtüşmen veya özel hayatınla ilgili engel ve gecikmelerle karşılaşman mümkün. Bugün Mars'ın Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem para giriş çıkışların hareketli olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün, ev, aile ve gayrimenkul konuları senin için ön planda olacaktır. Akşam saatlerinde, aile bireylerinin sağlığı ya da ailenle olan parasal ilişkilerin ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Ailenden maddi destek görebilirsin. Gün genelinde, psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili bazı hassasiyetlerin olabilir. Aynı zamanda günlük işlerinle ve evcil hayvanlarınla ilgili sorumlulukların sana ağır gelebilir. Aynı zamanda aile büyükleriyle olan ilişkilerin, aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili de birtakım gündemlerin ve streslerin olabilir. Bugün Mars'ın Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönemde, fiziksel enerjin yükselecek ve hareketin artacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün yakın çevre ilişkilerin, seyahat, eğitim ve iletişim senin için ön planda olacaktır. Akşam saatlerinde, yakın dostlarınla, kardeşlerinle, akrabalarınla, eşinle, partnerinle bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. İletişimin yoğun olabileceği ve görüşmelerinden fayda sağlayabileceğin bir zaman dilimi olacaktır. Gün genelinde, partnerinle ya da çocuklarınla ilgili sorumlulukların fazla olabilir ya da sana ağır gelebilir. Sosyal ve özel ilişkilerinde bazı pürüzler yaşayabilir, zorlanabilirsin. Bugün Mars'ın Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönemde rüyaların yoğunlaşacaktır. Aynı zamanda ruhsal dünyanla, psikolojik ve fiziksel sağlığınla ilgili gündemlerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün maddi konular ve sağlık konuları senin için ön planda olacaktır. Akşam saatlerinde, sağlığınla ilgili veya maddi kazançlarınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın, para girişlerin olabilir. Gün genelinde, aile büyükleriyle ilişkilerinde, eşinle, partnerinle ya da patronunla ilişkilerinde bazı pürüzler ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Kendi sağlığına ve aile büyüklerinin sağlığına dikkat etmende fayda var. İşinle ya da gayrimenkul konularıyla ilgili engel ve gecikmelerle karşılaşman da mümkün. Bugün Mars'ın Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem, sosyal hayatın, iletişimin ve görüşmelerin hareketlenecektir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün beden sağlığın, dış görünüşün ve kişisel ihtiyaçların senin için ön planda olacaktır. Akşam saatlerinde, çocuklarınla ve aşk hayatınla ilgili iyimser etkiler altında olacaksın. Partnerinle veya çocuklarınla keyifli vakit geçirebilirsin. Gün genelinde, eğitim, seyahat, hukuki konular ve ticari işlerinle ilgili birtakım engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. İletişim ve ulaşımla ilgili konularda da bazı pürüzler yaşaman mümkün. Yakın çevrendeki kişilerle uzlaşma sağlaman zor olabilir. Bugün Mars'ın Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönemde enerji yükseliyor. Senin için daha hareketli bir dönem olabilir. İşinle, kariyerinle ilgili de hareketlilikler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün sağlığın ve iç dünyan senin için ön planda olacaktır. Güne yoğun rüyalarla başlayabilirsin. Akşam saatlerinde aile bireylerinin sağlığı ya da gayrimenkul konuları ile ilgili iyimser hissedebileceğin, şanslı etkiler var. Ailenden destek görebilir ve rahatlayabilirsin. Gün genelinde kendi sağlığınla ilgili, aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili ya da maddi konularla ilgili karamsarlıklara kapılabilir ve bazı pürüzler yaşayabilirsin. Hayatındaki otorite figürleri ile çatışma yaşaman da mümkün. Bugün Mars'ın Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem, seyahatler artabilir ve eğitim ile ilgili hareketli gündemler olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün sosyal hayatın, arkadaşların ve sosyal çevren senin için ön planda olacaktır. Akşam saatlerinde yakın çevrendeki kişilerle iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Yakınlarından destek de görebilirsin. Gün genelinde ikili ilişkilerinde, eşinle, partnerinle ya da aile büyükleriyle ilişkilerinde çatışma yaşayabilir, yapacağın görüşmelerde engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsin. Özel hayatında uzlaşmakta zorlanabileceğin etkiler var. Aynı zamanda sağlığına da bugün dikkat etmende fayda var. Bugün Mars'ın Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki dönem, sağlık ve finans konuları ile ilgili hareketlilikler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın