Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 19 Temmuz Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 19 Temmuz Çarşamba Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
18.07.2023 - 19:34

19 Temmuz Çarşamba gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 19 Temmuz Çarşamba günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için aşk hayatın ve çocukların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, partnerinle ya da çocuklarınla olan ilişkilerinde abartılı duygusal tepkiler verebilirsin. Öğle ve sonrasında ise partnerinle ya da çocuklarınla iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Aynı zamanda dostlarınla bir araya gelebilir, eğlenceli vakit geçirebilirsin. Akşam saatlerinde kendini daha cesaret ve sağlık açısından iyi hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için ev ve aile ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, aile bireyleriyle ilişkilerinde abartılı tepkiler verebilir, inatlaşabilirsin. Günün devamında ise kardeşlerinle, akrabalarınla ya da gayrimenkul konuları ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise aile bireylerinin sağlığı ile ilgili bazı güzel haberler alabilir veya ailenle ilişkilerini onarabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için yakın çevrendeki kişiler, akrabalar, dostlar, iletişim, seyahat, eğitim ve ticari işler ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. İletişimde abartılı tepkiler vermeye eğilim gösterebilirsin. Günün devamında ise dostlarınla görüşmelerin, haberleşmen yoğun olabilir. Ticari görüşmeler yapman da mümkün. Bazı haberler alabilir, seyahat edebilir, sözleşmeler ve anlaşmaları gündemine taşıyabilirsin. Akşam saatlerinde de bir arkadaşının sağlığı ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için maddi konular, kazançlar ve sağlık ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde iş görüşmeleri yapman ya da gereksiz harcamalarda bulunman mümkün. Günün devamında da maddi konularla ilgili bazı ticari görüşmeler yapabilir ya da yakınlarının sağlığıyla ilgili haber alabilirsin. Akşam saatlerinde ise işinle, maddi konularla ya da sağlığınla ilgili iyileşmeler yaşaman mümkün. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında ikili ilişkiler, dış görünüş, kişisel ihtiyaçlar ve beden sağlığı yer alıyor. Sabah saatlerinde, duygularını ve tepkilerini abartma eğiliminde olabilirsin. Günün devamında ise dostlarınla, kardeşlerinle, yakınlarınla iletişimin, görüşmelerin yoğun olabilir. Kendinle, dış görünüşünle ilgili de bazı kararlar alabilirsin. Akşam saatlerinde kendini daha cesur, daha net ifade edebilir, bir tanıdığının sağlığı ile ilgili güzel haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odaklandığın konular arasında sağlık ve geri planda yürüttüğün işler yer alıyor. Sabah saatlerinde sağlığınla ilgili kaygıların, duygusallığın yoğun ve abartılı olabilir. Günün devamında ise kardeşlerinle iletişimin artabilir ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir, görüşmeler yapabilirsin. Geri planda yürüttüğün ticari işlerle ilgili de birtakım görüşmeler yapman mümkün. Akşam saatlerinde, sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için sosyal çevren, arkadaşların ve sosyal hayatın ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde iletişimin, görüşmelerin, sosyal hayatın yoğun olabilir. Günün devamında ise dostlarınla, kardeşlerinle bir araya gelebilir veya ticari görüşmeler yapabilirsin. Eğitimle ilgili de haber alman mümkün. Akşam saatlerinde de insanlarla ilişkilerinde daha net ve daha cesur davranabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için işin, kariyerin ve sorumlulukların ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, ikili ilişkilerinde abartılı duygusal tepkiler verebilirsin. Eşinle ya da partnerinle inatlaşmanız mümkün. Günün devamında da ticari görüşmelerin, yakınlarınla iletişimin yoğun olabilir. Eğitimle, seyahatle ilgili de birtakım gündemlerin, görüşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde ise psikolojik ya da fiziksel sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için, seyahat, uzun zamandır görüşmediğin yakınlar, eğitim, yayıncılık ve yurtdışı bağlantılı ticari işler ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, seyahatle, eğitimle ya da hukuki konularla ilgili günlük yoğunluğun olabilir. Günün devamında da uzakta yaşayan tanıdıklarınla haberleşebilir veya görüşebilirsin. Eğitimle ya da seyahatle ilgili planlar yapman, kararlar alman da mümkün. Akşam saatlerinde ise partnerinle ilişkini onarabilir, çocuğunun sağlığı ile ilgili iyileşmeler yaşayabilir ya da hayattan daha çok keyif almaya başlayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için finansal konular ve sağlık konuları ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde çocuğunla ilgili harcamaların ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Günün devamında ise miras, nafaka konuları, ödemelerin, alacakların ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili birtakım görüşmelerin olabilir. Akşam saatlerinde ise aile bireylerinin sağlığı açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için ikili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve diğer insanlarla ilişkiler ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde, aile bireyleriyle ilişkilerinde abartılı duygusal tepkiler verebilirsin. Günün devamında ise ticari görüşmelerin olabilir ya da partnerinle görüşmeler yapıp, seyahat konuları ya da başka konularda kararlar alabilirsin. Yakın çevrenle, dostlarınla de bir araya gelebilirsin. Akşam saatlerinde de yakın çevrendeki kişilerin sağlığı ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için günlük işler, sağlık, iş, sorumluluklar ve evcil hayvanlar ön plana çıkıyor. Sabah saatlerinde ticari görüşmelerin olabilir veya yakınlarınla haberleşebilirsin. Günün devamında da kendi sağlığın ya da yakınlarının sağlığı ile ilgili veya eğitim ve ticari işlerinle ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Bazı haberler alabilir, bazı kararlar verebilirsin. Akşam saatlerinde ise sağlığın, işin ve maddi konuların açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Hadi bakayim akşam oldu maddi destekleyici etkiler başlasın🤑🤑🤑

Turan Çalikli

🙌😂😘😆😂😂😂😂 acayip atıyorsun Ah aah keşke patnerim olsaydı ben evli deyilim 😆😂😂😂😂😆😆😆 çocuğum da yok çocuklarım daaa 😆😂😂😂😂😆😆😆 acayip stres attırdın bana aynı KE... Devamını Gör