Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 10 Aralık Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 10 Aralık Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
09.12.2022 - 18:16

10 Aralık Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 10 Aralık Cumartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün odağında evin, yuvan, ailen ve gayrimenkul konuları yer alıyor. Öğle saatleri ufak tefek sakarlıklara açık etkiler olsa da psikolojik olarak kendini iyi hissedebileceğin, güven ihtiyacını karşılayabileceğin etkiler var. Ailenle maddi konularla ilgili görüşmeler de yapabilirsin. Akşam saatleri ise ilişkilerinle ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Bugün Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem kariyerin, işin, toplumsal statün öne çıkıyor ve görünürlüğün artıyor. Daha göz önünde olacağın günler olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün odağında kardeşlerin, yakın çevren, dostların, seyahat, iletişim ve eğitim konuların yer alıyor. Yakın çevre ilişkilerin öne çıkabilir. Öğle saatlerinde mental olarak biraz stres yapma olasılığın veya solunum yolları ile ilgili hassasiyetlerinin olması mümkün. Bir taraftan da yakın çevrenle görüşebilir, haberleşebilirsin. Yalnız bir Boğaysan yeni karşılaşmalar tanışmalar da yaşayabilirsin, haber alabilirsin. Akşam saatleri ise sosyal hayatın hareketleniyor. Bugün Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem uzak şehirlerdeki tanıdıkların, seyahat, eğitim, yayıncılık ve yurtdışı konuları senin için öne çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün odağında gelirlerin, kazançların, maddi konuların ve öz değer algın yer alıyor. Öğle saatlerinde sosyal ilişkilerinle ilgili ufak tefek streslerin olabilecek olsa da işin, sorumlulukların ve sağlığın açısından destekleyici etkiler var. Sosyalleşmek ve sorumlulukların arasında ikilem yaşayabilirsin. Sağlığın ve maddi gelir açısından da olumlu etkilerin var. Akşam saatlerinde ise iş birliklerinden fayda sağlayabilirsin. Bugün Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem ortak gelirler, bankalar, eşin veya ailenin parası, miras gibi konular senin için öne çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, Ay bugün burcunda ilerlerken kendini daha enerjik hissedebilirsin. Motivasyonun da yüksek olacaktır. Öğle saatleri boyunca sakarlıklara açık etkiler olsa da aşk hayatın ve sosyal hayatın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. İkili ilişkilerinin öne çıktığı bir gün senin için. Bugün Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem ilişkilerin, ortaklıkların ve evliliğin senin için önem kazanıyor. Akşam saatlerinde ise uzak şehirlerden biri ile karşılaşma ya da tanışma yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün odağında psikolojik ve fiziksel sağlığın, iç dünyan, gizli saklı konuların ve maneviyatın yer alıyor. Öğle saatlerinde geri planda yürüttüğün işlerden fayda görebilirsin. Psikolojik ve fiziksel sağlığın açısından da destekleyici etkilerin var. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi. Aynı zamanda ilişkilerinle ve evliliğinle ilgili bazı iyileşmeler yaşaman mümkün. Bugün Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem işin, sağlığın ve sorumlulukların öne çıkıyor. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün odağında sosyal çevren, sosyal hayatın ve arkadaşların yer alıyor. Öğle saatlerinde iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Seyahat planları da yapabilirsin. Aynı zamanda bir arkadaşının sağlık problemi de gündemine taşınabilir. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkilerin ve evliliğin açısından destekleyici etkilerin var. Sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi. Bugün Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem aşk hayatın, çocukların ve eğlence hayatın senin için ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün odağında işin, kariyerin ve toplumsal statün yer alıyor. Görünürlüğünün artacağı bir gün. Öğle saatlerinde kariyerin ve kazançların açısından güzel etkiler var. Para girişlerin olabilir. İkili ilişkilerinde ise bazı streslerin olabilir. Akşam saatlerinde sağlığın ve maddi konularla ilgili sürpriz gelişmelere açık etkiler var. Aynı zamanda bugün Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem evin, aile ilişkilerin ve emlak konuları ön plana çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün odağında seyahat, yayıncılık, eğitim, hukuksal konular ve uzaklarda yaşayan yakınların yer alıyor. Öğle saatlerinde ikili ilişkilerin ve uzaklardaki tanıdıklarınla ilişkilerin açısından destekleyici etkiler var. Haberleşebilir, görüşebilirsin. Aynı zamanda sağlığınla, sorumluluklarınla ilgili ufak tefek streslerin de olabilir. Akşam saatlerinde ise aşk hayatın ve ilişkilerin açısından güzel etkiler var. Uzaklardaki biri ile karşılaşman, tanışma yaşaman mümkün. Bugün Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem yakın çevren, iletişim, seyahat ve ticaret konuları öne çıkıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün odağında psikolojik ve fiziksel sağlığın, maddi konular ve ortak gelirler yer alıyor. Öğle saatlerinde senin, partnerinin veya çocuğunun sağlığıyla ilgili bir konu önüne gelebilir veya partnerinle ilişkinde bazı streslerin olabilir. İşinle ve finansal konularla ilgili de destekleyici etkiler var. Akşam saatleri ise sürpriz gelişmelere açık bir zaman dilimi. Evinle ilgili bazı işlerle ilgilenebilirsin. Bugün Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem senin için maddi konular ve sağlığın ön plana çıkıyor. Gelirlerinde artış olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün odağında evliliğin, ikili ilişkilerin ve ortaklıkların yer alıyor. Öğle saatlerinde aile bireyleriyle ilişkilerinde bazı streslerin olabilir veyahut aile bireylerinin sağlığıyla ilgili konular gündemine taşınabilir. Aynı zamanda sosyal ilişkilerin ve aşk hayatın açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Akşam saatlerinde ise partnerinle, eşinle veya diğer insanlarla iletişimin öne çıkıyor. Ticari anlaşmalar açışından da uygun bir zaman dilimi. Bugün Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle de ilişkilerinle ve parasal konularla ilgili şanslı bir dönemde olacaksın. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün odağında işin, sağlığın, sorumlulukların ve günlük işlerin yer alıyor. Öğle saatlerinde işin, evin ve ailenle ilgili bazı desteklerin olabilir. Bir taraftan da iletişim konusunda bazı streslerinin olması mümkün. Kardeşlerinin veya yakın çevrenden birinin sağlığı ile ilgili bir konu da önüne gelebilir. Akşam saatlerinde ise evle ilgili ya da ailenle ilgili sürpriz bir gelişme olabilir. Bugün Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem ilişkiler ve para ile ilgili geri planda bazı kaygıların açığa çıkabilir. İlişkilerini daha geri planda, gizli yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. İletişiminin ve sosyal hayatının hareketli olacağı bir gün senin için. Öğle saatlerinde yakın dostlarınla keyifli aktivitelerde bulunabilirsin ya da çocuğunun eğitimi ile ilgili bir konuyla ilgilenebilirsin. Aynı zamanda partnerinle de görüşmen, iletişim kurman, haber alman mümkün. Akşam saatlerinde ise sürpriz bir haber alabilir veyahut ani bir karar verebilirsin. Aşk hayatın açısından şanslı bir gündesin. Bugün Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle de önümüzdeki dönem sosyal hayatın, sosyal çevren ve arkadaşların senin için önem kazanıyor. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de şuraya alalım sizleri 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın