Görüş Bildir
Haberler
Gündelik Hayatta Alnınızdan Ter Damlatıp Yok Yere Gerilmenize Sebep Olan 13 Durum

Gündelik Hayatta Alnınızdan Ter Damlatıp Yok Yere Gerilmenize Sebep Olan 13 Durum

Borgen
20.12.2016 - 07:13

Bazen öyle ufak şeylere geriliyoruz ki elimizde olmadan, kimi gereksiz yere kimi huyumuz kurusun takıntılı olmaktan kimisi de başka türlü sebeplerden. Gündelik hayatta bizi en çok hangi detaylar geriyor hemen bir göz atalım. Bakalım siz bunlardan hangilerine geriliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Markette satın aldıklarını poşete doldururken senden sonraki müşterinin ürünleri kasadan geçtikçe "bir an önce her şeyi poşetlere doldurmam gerek" gerginliği.

2. Turnikeye akbili bir türlü okutamayınca arkadakileri bekletiyor olmanın gerginliği.

3. Mağazada tezgahtar seninle yarım saat ilgilendikten sonra bir şey almadan çıkmaya karar verdiğinde yaşadığın gerginlik.

4. Sabah kalkınca kendini kötü hissedip işe gitmemeye karar verdiğinde müdürünü arayıp "Ben bugün gelemeyeceğim" diye haber vermeden hemen önceki gerginlik.

5. Kiracıysanız, normalde gerekmedikçe konuşmadığınız ev sahibinden ortada bir sebep yokken telefon geldiğine yaşanan gerginlik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sınıfta hoca yazılı sonuçlarını sırayla okurken numaran yaklaştığında yaşadığın gerginlik.

7. Dışarıda kendini bir umumi tuvalete zor attığında içeri girerken "acaba tuvalet kağıdı var mıdır" diye yaşadığın gerginlik.

8. Tanımadığın birisiyle asansöre bindiğinde göz göze gelmemek için yaşadığın gerginlik.

9. Çok da yakın olmadığın bir tanıdıkla karşılaştığında, "ayrılırken öpüşecek miyiz, tokalaşacak mıyız" ikileminde kalma gerginliği.

10. Telefonla kapattıktan sonra konuştuğun kişi hakkında yanındakilerle dedikodu yaparken, bir anlığına yaşanan "telefon açık kalmış olmasın" gerginliği.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yarın yokmuşcasına yiyip içtikten sonra hesap masaya konulunca kutuyu açıp kağıtta yazan rakamla yüzleşme gerginliği.

12. Çok yakın olmadığın birinin düğününe, nişanına giderken "acaba abartılı mı giyindim?" gerginliği.

13. Hoşlandığın kişiyle whatsapp'tan yazışırken konu aşk meşk mevzularına gelince yukarıda uzunca bir süre "x yazıyor..." ibaresinin durması ve "Bu kadar uzun ne yazıyor acaba?" gerginliği.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
142
86
21
12
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uyuşuk adam

Kendini kötü hissedip işe gitmemeye karar verip bunu müdürüne söylersen çok uzun bir tatil seni bekler...

Uygar Aytun

Hemen hemen her biri ayrı yürek kalkığı :) Ancak aslında büyük çoğunluğu tek maddede toplanabilir "hesap kutusu" ... Yani bir şekilde "bedeli ödeme korkusu"... Devamını Gör

Asosyal deli

#3 #6 #9 = ben -_- #6da ki filmin adı ne acaba?

Asım Uslu

Elm sokağında kabus.