Görüş Bildir
Haberler
Gülümseten Kasım Fırsatlarında Kaçırmamanız Gereken En Çok Tercih Edilen Akıllı Saat Önerileri

etiket Gülümseten Kasım Fırsatlarında Kaçırmamanız Gereken En Çok Tercih Edilen Akıllı Saat Önerileri

Selen Simsek
14.11.2023 - 01:55

Kasım ayı indirim ayı. Amazon'un 'Gülümseten Kasım Fırsatları' kampanyasında en çok satılan ve en çok indirime giren akıllı saatleri fiyatları ile listeledik. Apple Watch, Huawei, Samsung ve Xiaomi. Bakalım favoriniz hangisi olacak? En çok indirime giren Apple Watch mı? Yoksa tam bir fiyat performans ürünü olan Huawei Watch mı?

Bu içerik iş birliği içeriyor olabilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Bu içerik 13 Kasım 2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Apple Watch Ultra şu anda %26 indirimle satışta!

1. Apple Watch Ultra şu anda %26 indirimle satışta!

Sporcular, açık hava maceracıları ve su sporu tutkunlarının beklentilerini karşılayacak şekilde dayanıklı ve donanımlı bir akıllı saat. 

Sağlıklı, güvende ve bağlantıda kalmanıza yardımcı olan tüm Apple Watch özellikleri ile birlikte 36 saate kadar pil ömrü de sunuyor. Ve indirimi de harika!

Normal fiyatı 37.707 TL.

Şu anda %26 indirimle, 27.999 TL'ye satın alabilirsiniz.

Üstelik farklı renk seçenekleri de var.

Fırsatı kaçırmadan hemen almak isteyenler için burada.

'Piyasadaki premium saatlerden birisi. Fiyatı çok yüksek. Ama günü rahat çıkartıyor. Memnunum.'

İndirimli Apple Watch'ların hepsine bakmak istersen buraya tıklayabilirsin.

2. Apple Watch Series 7 akıllı saat şu anda %29 indirimle satışta!

2. Apple Watch Series 7 akıllı saat şu anda %29 indirimle satışta!

Fiyatı 17.599 TL olan saat şu anda indirimde 12.499 TL'ye satışta!

Kanınızdaki oksijen düzeyini ölçen ve EKG çeken sensörler ve uygulamalar gibi güçlü sağlık yeniliklerine sahip bir model.

Siz her şeyi kolayca görün diye dev bir ekrana da sahip.

Fırsatı kaçırmadan hemen almak isteyenler için burada.

'Gelen aramaları cevaplama mesaj gönderme spordayken yanında telefon taşımama gibi bir çok güzellikler var.'

İndirimli Apple Watch'ların hepsine bakmak istersen buraya tıklayabilirsin.

3. Apple Watch Series 8 akıllı saat tam %41 indirimle satışta!

3. Apple Watch Series 8 akıllı saat tam %41 indirimle satışta!

Mesaj gönderin, arama yapın ve online müzik dinleyin. iPhone’unuz yanınızda olmasa bile

Normalde fiyatı 35.749 TL olan Apple Watch'ın bu modeli şu anda tam %41 indirimle 20.999 TL'ye satışta.

Fırsatı kaçırmadan almak isteyenler için burada.

Almayı düşünenler aşağıdaki detaylı incelemeyi de okuyabilirler.

'İlk başta akıllı saat almayı düşünmüyordum. Her şeyden önce elektronik cihaz sayısının daha da artacak olması, hepsinin pil düzeyinin takip edilmesinin gerekiyor oluşu beni uzun bir süre boyunca akıllı saat almaktan caydırmıştı. Ancak sonradan akıllı saati olanların faydalanabildiği imkanları gördüm. Örneğin her zaman telefonu cebimden çıkarıp arama yapmam, mesaj yazmam ya da navigasyona bakmam mümkün olmuyordu. Uyku evrelerinin ve süresinin takibi gibi özellikleri de cabası (elbette bir uyku merkezinde yapılmış polisomnografinin yerini alamaz). Ayrıca uyku izleme özelliği mükemmel de değil, her zaman uykunuzun tamamını kaydetmiyor, özellikle sizin cihaza girdiğiniz uyku bitiş saati (sabah alarmı) sonrasındaki uykularınızı kaydetmiyor. Bazı müşteriler uyku moduna alınmadığı sürece uykuyu hiç kaydetmediğini söylemiş ama açıkçası ben böyle bir şeye rastlamadım. Uyku saati olarak gece 12 ile gündüz 8 arasını akıllı saate girmiştim, akıllı saat gece 23:15’te uyku moduna giriyordu. Geç yattığım bazı günlerde laptop ile işim olduğunda uyku modundan çıkıyorum ve işim bittiğinde yatmadan önce uyku moduna almasam bile kaydediyor. Ancak elbette uyku izleme tüm uykuyu kaydetse bile zaten bir polisomnografinin yerini alamayacağı için bu benim için bir dealbreaker değil. Egzersiz izleme özelliği gayet iyi, ben memnun kaldım açıkçası. iPhone’da bir medya oynattığınız zaman akıllı saatten de duraklatabiliyorsunuz, bu özelliği çok hoş. Diğer birçok markanın akıllı saatlerinde olan su içmeyi izleme özelliği bunda da olsa çok iyi olurdu. Yine telefonu hiç kullanmadan, yürüyerek bir yere nasıl gidileceğine akıllı saatten bakabilmek de güzel bir özellik. Ben sırf arada büyük bir fiyat farkı olduğu için -ki büyük bir kısmı vergi nedenli- hücresel özelliği olan modeli almadım. Ancak benim yaptığım bu hatayı siz yapmayın. Eğer evden telefon almadan çıkıp, size yapılan aramalara akıllı saatinizden de cevap verebilmek istiyorsanız mutlaka hücresel olanı alın. Yoksa telefonunuzun çok yakınında olmadığınız sürece aramalara cevap veremeyeceksiniz. Şarjı çok uzun süre gitmiyor, her gün şarja takmanız gerekiyor. Hızlı şarj olduğu için çok sorun olmuyor ama keşke pili biraz uzun süre gitseydi. Yine de bütün bu değindiğim sıkıntılara rağmen bu akıllı saat hayatımın bir parçası oldu ve artık buna alıştığımı söyleyebilirim.'İndirimli Apple Watch'ların hepsine bakmak istersen buraya tıklayabilirsin.

4. Spor kordonlu Apple Watch Series 8 akıllı saat de %15 indirimle satışta.

4. Spor kordonlu Apple Watch Series 8 akıllı saat de %15 indirimle satışta.

Spor kayışı ile en çok beğenilen modellerden biri.

Normalde fiyatı 16.487 TL olan akıllı saat şu anda indirimde 13.999 TL.

Fırsatı kaçırmadan almak isteyenler için burada.

'Watch 3 den geçtim. Çok güzel memnunum. Teşekkürler Amazon.'

İndirimli Apple Watch'ların hepsine bakmak istersen buraya tıklayabilirsin.

5. HUAWEI Watch Fit 2 akıllı saati kampanyadan 2299 TL'ye alabilirsiniz.

5. HUAWEI Watch Fit 2 akıllı saati kampanyadan 2299 TL'ye alabilirsiniz.

Fiyatını hak eden kaliteli bir saat.

Huawei Watch Fit 2, sağlığınızı yönetmek için SpO2, kalp atış hızı, uyku ve stres takibi gibi üst düzey akıllı özellikler sunar.

Farklı renkleri de var ve fiyatı 2299 TL.

Hemen almak isteyenler için burada.

Gülümseten Kasım Fırsatları'nda yer alan akıllı saatlerin tamamına buradan göz atabilirsin.

'Saate yorum yapmak için biraz kullanmayı bekledim. 9-10 gündür kullanıyorum saati. Saatin bütün özellikleri açık halde şarjı 6-7 gün arası gidiyor, bence yeterli bir süre. Bu dediğim süre bütün özellikler açık halde ki kullanımda, yani saat sürekli nabız ölçüyor, kandaki oksijen oranını falan ölçüyor ayarlarda ne özellik gördüysem açtım yani, o şekilde 6-7 gün gidiyor şarjı. Bazı özellikleri kapatırsanız 12-13 günü bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Saatin uygulaması app store veya play store da yok ama saatin kutusunda QR kod var onu okutup uygulamayı indirebilirsiniz çok sorun değil uygulamayı indirmek yani. Saat için ayarlayabileceğiniz bir sürü kadran var uygulamada paralı olanlarda var ama emin olun ücretsiz bir sürü seçeneği var ücretli olanlara gerek bile kalmıyor, ücretsiz çok seçenek var. Huawei sağlık uygulamasının kullanımı da kolay öyle karışık bir uygulama da değil. Bu saati almadan önce Xiaomi Redmi watch 3active ile bu saat arasında kaldım sonra bunu seçtim. Seçimimden pişman değilim bence özellikleri, kullanımı falan güzel bir saat fiyatını hak ediyor kaliteli. Son olarak da şarj olma süresini söyleyeyim. Saatte söylediklerine göre hızlı şarj özelliği varmış. 1 saatte %100 dolduruyor şarjı bence gayet makul bir süre.'

Huawei marka akıllı saatlerin hepsini görmek istersen onlar da burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. HUAWEI Watch 4 Pro akıllı saati indirimden 18.499 TL'ye almak isteyenler buraya!

6. HUAWEI Watch 4 Pro akıllı saati indirimden 18.499 TL'ye almak isteyenler buraya!

Kullananların dediği gibi harika bir saat.

Havacılık sınıfı titanyum kasa ve bulabileceğiniz tüm tehlikelerle yüzleşmek için safir cam ile oluşturulan saati şu anda indirimden 18.499 TL'ye alabilirsiniz.

'Şu an alınabilecek en iyi akıllı saat diyebilirim. Siz kendinizi ona emanet edin ve geriye çekilin o sizin adınıza neredeyse tüm takipleri yapıyor. Ben Titanyum olanını satın aldım. Öncelikle çok şık ve zarif, diğerlerindeki gibi oyuncak gibi durmuyor. Saat gibi saat. Ekranı geniş ve rahat, Amoled ekran renk değerleri çok yüksek ve keskin. İster spor ister resmi her kıyafetle kullanılabilir. Ayrıca saat kadran temaları o kadar güzel ve gerçekçi ki bugün hangisini kullansam diye zorlanırsınız. Sağlık, kalp, EKG, stres, akciğerler, damar sertliği gibi sayısız kullanıma sunulan uygulamanız var. Yıllarca diğerlerini de kullandım ama bu çok farklı , ayrıca e-sim desteğiyle telefonsuz görüşme yapabilme şansınız var. Dalış yapıp suda kullanılabilir. Elinizi yıkarken bile sizi takip ederek uyarıyor. ::) Daha bir çok şey yazılabilir ama sitesinden de bakıp takip edebilirsiniz.'Hemen almak isteyenler için burada.

Huawei marka akıllı saatlerin hepsini görmek istersen onlar da burada.

7. HUAWEI Watch GT 3 Elegant akıllı saat, 'Gülümseten Kasım Fırsatları'ndan 5249 TL'ye alabilirsiniz.

7. HUAWEI Watch GT 3 Elegant akıllı saat, 'Gülümseten Kasım Fırsatları'ndan 5249 TL'ye alabilirsiniz.

Akıllı saatte klasik modelleri sevenlerin bayılacağı bir ürün.

Ekrandaki uygulamaları yakınlaştırmak/uzaklaştırmak ve hedef fonksiyona hızla erişmek için 'döner kurma kolu'nu çevirmeniz yeterli.

Hemen almak isteyenler için burada.

Saati yorumlarda şiir gibi anlatmışlar baksanıza...

'Öncelikle bir saati saat yapan tasarım detaylarından bahsedelim. Ben hep işi saat yapmak olan saat markalarının klasik çelik saatlerini kullanmış ve akıllı saatleri oyuncağımsı bulmuş biriyim. Ta ki bu saati görene kadar. Tasarım dili direkt benim gibi kullanıcılara hitap ediyor. Saatin çelik kordonu olsun, kasası olsun, kordon klipsi olsun mükemmel ince ölçülerle hesaplanmış ve birbirine geçmiş. Kordona baktığın zaman çıkıntı yapan, aralıklı duran hiçbir parça yok. Genelde klips kordondan biraz çıkıntılık yapar ünlü saat markalarında bile. Bu saatte de o da yok. Dümdüz kitap gibi yapmışlar. Huawei burada işi bilen bir saat markasından ya da ustalarından yardım almış. Saatte herhangi bir en ufak kusur yok, iz vs. Saat kordonundaki baklaların çıkarılıp takılması o kadar kolay ki Huawei bir klasik saat yapmanın ötesine geçmiş, ona kullanım kolaylığı getirmiş. Kordon 24 cm'e kadar uzayabiliyor. Ayrıca kordonu olsun, kasası olsun parıl parıl parıldıyor. Direkt dikkat çekip kalite hissiyatını sonuna kadar yaşatıyor. '

8. Samsung akıllı saatlerde de güzel fırsatlar sizi bekliyor.

8. Samsung akıllı saatlerde de güzel fırsatlar sizi bekliyor.

Samsung Galaxy akıllı saat ve gelişmiş uyku izleyicisi ile uykunuzu tanıyın. Uyku düzeninizi ve evrelerinizi (uyanık, hafif, derin REM) anlayın. Sağlıklı uyku alışkanlıkları için uyku koçluğu alın.

Kardiyo odaklı antrenmanlar ve egzersizler sırasında ve sonrasında kalp atış hızınızı takip edin.

Fiyatı 6499 TL.

Almak isteyenler için burada.

'Çok şık duruyor ve ürün özellikleri zaten tartışılmaz, Amazon teslimatı da bir günde yapıldı ve hatasız geldi.'

Samsung marka tüm akıllı saatlere bakmak istersen buraya tıklayabilirsin.

9. Samsung Galaxy Watch 4 Classic akıllı saat en çok tercih edilen modellerden biri.

9. Samsung Galaxy Watch 4 Classic akıllı saat en çok tercih edilen modellerden biri.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic saat, sizin için en iyisinin ne olduğunu bilen bir saat.

Eş zamanlı olarak EKG ve tansiyon ölçümü yapan Samsung BioActive sensöre sahip saatin siyah rengi de var.

Fiyatı 3299 TL.

Almak isteyenler için burada.

'Parasının karşılığını hem görsel hem de içerik olarak veren bir saat. Hala alınır mı diye soracak olan arkadaşlara öneririm.'

Samsung marka tüm akıllı saatlere bakmak istersen buraya tıklayabilirsin.

10. Samsung Galaxy Watch 6 akıllı saat, beklentileri fazlasıyla karşılayan bir model.

10. Samsung Galaxy Watch 6 akıllı saat, beklentileri fazlasıyla karşılayan bir model.

Özellikleri ile çok tercih edilen bir model.

Düzenli kalp atışı takibi yapar ve herhangi bir düzensizlik halinde uyarı verir.

Gelişmiş uyku izleyicisi ile uykunuzu tanımanıza olanak sağlar.

Daha geniş ekran ve daha ince çerçeve ile kullanışlı bir tasarıma sahiptir.

İndirimli fiyatı 4999 TL.

Almak isteyenler için burada.

'Beklentimin üzerinde bir saat çıktı. Kesinlikle tavsiye ederim.'

Samsung marka tüm akıllı saatlere bakmak istersen buraya tıklayabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Xiaomi Smart Band 8, kampanyadan 1000 TL altına alabileceğiniz akıllı saatlerden biri.

11. Xiaomi Smart Band 8, kampanyadan 1000 TL altına alabileceğiniz akıllı saatlerden biri.

Yüksek yenileme hızı, ince çalışma ve kaydırma hareketleriyle son derece rahat bir kullanım sağlayan bir saat.

Ortam parlaklığına tam uyum sağlayan kademeli otomatik parlaklık ayarı sayesinde de bileğinizi her kaldırdığınızda parlaklık, gözlerinizi yormayacak optimum ve en uygun seviyeye ayarlanıyor.

İndirimli fiyatı 999 TL.

Almak isteyenler için burada.

12. Xiaomi Redmi Watch 3 Active akıllı saat Amazon'un Gülümseten Kasım kampanyasının yıldızlarından.

12. Xiaomi Redmi Watch 3 Active akıllı saat Amazon'un Gülümseten Kasım kampanyasının yıldızlarından.

Ultra geniş ve yanardöner 4,6 cm ekran, mesaj bildirimlerinden egzersiz verilerine kadar her şeyi anında görüntülemenizi sağlayan net ve çarpıcı bir görüntüleme özelliğine sahiptir.

Fiyatı 1849 TL.

Almak isteyenler için burada.

Gülümseten Kasım Fırsatları'nda yer alan akıllı saatlerin tamamına buradan göz atabilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın