Görüş Bildir
Haberler
Görüntüsüne Hayran Kalacağınız Salonunuzun Havasını Değiştirecek Koltuk Şalları

etiket Görüntüsüne Hayran Kalacağınız Salonunuzun Havasını Değiştirecek Koltuk Şalları

Cal Lightman
21.12.2021 - 12:19

Kış ayı geldi mi koltuk şalları yerini alır. Eğer evde evcil hayvanınız varsa koltuk şalları hayatınızın zaten vazgeçilmez bir parçasıdır. 

Zaman zaman salonda uyuyup kaldığımızda yorganımız olan koltuk şallarını değiştirme niyetine girsekte araştırmaya fırsat olmadığından hep hayal olarak kalıyor. Bizde dedik ki tercih edebileceğiniz en şık koltuk şallarını sizin için derleyelim. Kim bilir, belki zevklerimiz uyuşur ve uzun süredir almak istediğiniz o koltuk şalını biz bulmanıza yardımcı oluruz.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Natural koltuk şalı.

1. Natural koltuk şalı.

Koltuklarınız ve salonunuz ne renk olursa olsun krem kesinlikle koltuklar için en uygun şal renklerinden biri. Alanı ferahlatırken zarif bir görüntü oluşturan krem koltuk şalları bizce listenin 1 numarası.

2. %100 pamuklu mavi etnik koltuk şalı.

2. %100 pamuklu mavi etnik koltuk şalı.

Etnik görünümü ve kumaş kalitesiyle aldığınıza pişman olmayacağınız koltuk şalının bulunduğu ortamın havasını değiştireceği çok net. 

130x180 ebatındaki önerimizi buradan inceleyebilirsiniz.

Fiyatı: 194,65 TL.

3. Indigo koltuk şalı.

3. Indigo koltuk şalı.

Saç örgü detaylı koltuk şalı ile sıcacık salon keyfinizin tadı damağınızda kalabilir. Kalın kumaşlı indigo şalınız ile televizyon karşısında uykuya dalmak eminiz ki yeni hobiniz olacaktır.

Fiyatı: 109 TL. İncelemek için tıklayın.

4. Peluş koltuk şalı.

4. Peluş koltuk şalı.

Şüphesiz ki herkesin favorilerinden biri peluş şallar. Yumuşacık dokusu, anında ısıtan kumaşıyla kış aylarının vazgeçilmezi olan genişliğiyle sizi aşırı mutlu edecek bir peluş şal önerimiz var. Burada.

Fiyatı: 191,80 TL.

5. Yeni yıl temalı koltuk şalı.

5. Yeni yıl temalı koltuk şalı.

Evini özel günlerin temasıyla süsleyenler için aşırı ponçik bir koltuk şalı bulduk. Dijital baskılı şalın farklı koltuk ebatlarına göre seçenekleri mevcut. Parlak lifli şönil kumaştan yapılmış şalın fiyatı: 239,99 TL. Burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın