Görüş Bildir
Haberler
Görenlere "Böyle Kedi Mi Olur Ya?" Dedirten 7 Maceracı Kedi

Görenlere "Böyle Kedi Mi Olur Ya?" Dedirten 7 Maceracı Kedi

Crazy Cat Lady
13.07.2015 - 17:33 Son Güncelleme: 13.07.2015 - 18:38

Kedilerin doğal alanı sokak mıdır yoksa onları evlerde beslemek midir doğru olan tartışmaları bir yana; bazı kediler sahipleriyle dağa çıkıyor, mağaraları keşfediyor veya dereleri aşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burma The Adventure Cat

Gezgin kedilerin en meşhurlarından olan Burma, ataları olan büyük kedilerin hiçbir kalıtsal özelliğini unutmamış. Sahibinin jipiyle dağların eteklerine kadar tırmanıyor ve sonrasında da her türlü yamacı neşeyle aşıyor.

2. Climbkitty

Pechanga sahibi Craig Armstrong'un göz bebeği. Onun en sevdiği aktivite yeni mağaralar keşfetmek. Çöllerde ayak izlerini bırakmayı veya suda kendine özel tahtasıyla sörf yapmayı da ihmal etmiyor.

3. Prince ve Felix

Norveç'te yaşayan Prince ve Felix, yaşadıkları iklim sebebiyle karlarda yuvarlanmaya bayılıyorlar. Yazın ise ormanların derinliklerini keşfe çıkan sahipleriyle birlikte yeni ağaç türleri keşfediyorlar.

4. The Sun Glass Cat

Diğer kedilerden biraz farklı olan bu güneş gözlüklü süslü kedi Sun Glass'ın en sevdiği aktivite sahibiyle birlikte alışveriş merkezini gezmek.

5. Oskar

5 yaşındaki Oskar, California'da yaşıyor. Evde oturmaktan hiç hoşlanmayan Oskar, dağ/tepe gezmediği zamanlarda da sahibinin çantasında yolculuk etmeye bayılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gerald

Fotoğrafçı sahibi Melissa'nın en yakın arkadaşı olan Gerald, aslında tam bir dağ kedisi. Sahibinin işi nedeniyle doğayı karış karış gezen Gerald, nehir kıyısındaki iskelelerde yürümeye bayılıyor.

7. Pouncey

Zamanının çoğunu ormandaki kulübede geçiren Pouncey, akarsular üzerinden uzun atlama yapmaya bayılıyor ama en sevdiği şey metrelerce uzunluktaki ağaçların tepelerine kadar tırmanıp böcek avlamak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
çember kuyruk

Favori içeriklerindeki favori içerik bu oldu *-* hepsini takip ediyorum *-*