Görüş Bildir
Haberler
Gördüğün Rüyalara Göre Aşk Hayatını Anlatıyoruz!

etiket Gördüğün Rüyalara Göre Aşk Hayatını Anlatıyoruz!

Gördüğün rüyalar aşk hayatında neleri işaret ediyor? Cevabı bu testte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım. Ne sıklıkla rüya görüyorsun?

2. En son ne zaman kabus gördün?

3. Rüyalarında bu eylemlerden hangisini daha sık yaptığını görüyorsun?

4. Rüyanda genelde gördüğün kişiler kimler?

5. Rüya veya kabus gördükten sonra uyanınca ilk ne yapıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak... Gördüğün kabuslarda genellikle olan şey ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnişli çıkışlı!

İnişli çıkışlı!

Gördüğün rüyalara göre aşk hayatın inişli çıkışlı olacak. Bir gün kendini dünyanın en şanslı aşığı olarak görecekken öbür gün çok ilginç sorunlarla boğuşacaksın. Çevrenin etkileri ve hayatındaki kişinin biraz çabuk gaza gelmesiyle birbirinizi sevmenize rağmen bir küs bir barışık, bir dargın bir yakın olacaksınız. Zaten abartılmadığı sürece ufak pürüzler, tripler bir ilişkide çok normal olan şeyler.

Monoton!

Monoton!

Gördüğü rüyalara göre seni monoton bir aşk hayatı bekliyor. İnsanlar monotonluğu sıkıcılık olarak görse de bizce bardağa boş tarafından bakıyorlar. İnsanoğlu genellikle heyecan peşinde olsa da genel olarak huzurlu olmak ister. Sevdiği kişinin yanında kendisini gergin değil, konforlu ve içi huzurlu hissetmek ister. Senin aşk hayatın monoton geçecek, kabul edelim bazen sıkılacaksın ama huzur hiç eksik olmayacak.

Fırtınalı!

Fırtınalı!

Gördüğün rüyalara göre senin aşk hayatın oldukça fırtınalı geçecek. Tam duruldum derken hava yine fırtınalı ve sisli olacak. Hayatında heyecan arayan birisin. Bu yüzden hep heyecanlı kişileri buluyorsun veya onlar seni buluyor. Hal böyle olunca kavgalar, restleşmeler, taktik yapmalar da eksik olmuyor. Ancak sen aşkın zaten bir duygu ve heyecan işi olduğunu çok iyi bildiğin için bunu çok dert etmiyorsun. Hatta keyif bile alıyorsun.

Heyecanlı!

Heyecanlı!

Gördüğün rüyalara göre seni heyecanlı bir aşk hayatı bekliyor. Tıpkı filmlerdeki gibi. Öncelikle sevince gerçekten sevenlerdensin ve aşkın için her şeyi göze alabilirsin. Bu yüzden bir sorun çıktığında geri çekilip sinmeyi değil öne çıkmayı seçiyorsun. Hele konu sevdiğin kişiyse herkesi karşına alabiliyorsun. Bu özelliklerin de senin heyecan dolu bir aşk hayatın olacağına işaret.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
349
215
95
74
56
40
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

Fırtınalı! aşk mı, o da ne :)

Sude Ünal

hahahaha angel beats'in gifini görünce bi sevindim lan

Therewasauser

Who can say where the road goes?

Therewasauser

Where the day flows?