Görüş Bildir
Haberler
Göbek Eritmeye Yardımcı Beslenme Şekilleri

Göbek Eritmeye Yardımcı Beslenme Şekilleri

Pegarose
30.12.2015 - 17:32

Göbek Eritmeye Yardımcı Beslenme Şekilleri

Kilo yıllar yılı hep derdiniz mi olmuştur. Bir türlü zayıflama yollarını çözemediniz, göbek eritme konusunda başarılı olamadınız mı?

Hatta ve hatta son zamanlarda kilo almaya başladığınızı hissedip sanki göbeğim çıktı mı diyorsunuz. O zaman bu yazımız tam size göre. Kilo almaya başladığımızda özellikle göbek bölgesinde biriken fazlalıklar hem dış görünüş açısından kötü bir görüntü arz eder; hem de göbek ve bel çevresinden alınan kilolar kalp sağlığı başta olmak üzere genel vücut sağlığını tümden tehdit eder.

Göbek bölgesindeki yağların çok inatçı ve dirençli olduğu söylense de karbonhidrat kısıtlaması ve egzersizle bu göbek yağlarından kolaylıkla kurtulabilir, onlarla baş etmeyi zamanla öğrenebilirsiniz. Bu noktada önemli olan şey sabır ve istikrardır. Bunların yanında iyi bir beslenme ve egzersiz programıyla düz bir karına ve sımsıkı karın kaslarına sahip olabilmeniz mümkündür.

  • Öncelikli olarak öğünlerinizi atlamadan düzenli şekilde, küçük porsiyonlar şeklinde yağsız ortamda pişmiş et yani bu ızgara et olabilir, yoğurt, yeşillikler başta olmak üzere taze sebze ve meyve ağırlıklı beslenmelisiniz. Beslenme programınızı bu şekilde düzenlemelisiniz. Akşamları özellikle saat 7den sonra hava karardıktan sonra yiyip içmeyi kesmeli. Bunlar göbek eritmenin ve sağlıklı kilo vermenin en önemli noktalarıdır.
Kaynak: http://www.pegarose.com/gobek-eritmey...
İçeriğin Devamı Aşağıda
  • Metabolizmanızı hızlandırabilmek için sabahları uyanınca ılık limonlu su içmeyi ihmal etmeyin.

  • Diyet yaparken hele ki şimdi kış mevsimindeyken bol bol lahana, kabak, brokoli, kereviz, ıspanak, karnabahar, fasulye, mantar, portakal gibi meyve ve sebzeleri tüketmek göbek eritme ve genel anlamda kilo verme konusunda başarı sağlamaktadır.

  • Bu konuda uzman doktorlar göbek yağlarının eritilmesi için yapılması gereken ilk şeyin, karbonhidratların olabildiğince kısılması gerektiğini söylüyor. Gün boyunca alınacak karbonhidrat miktarı 50 ila 100 gram arasında olursa, vücut enerjiye ihtiyaç duyacaktır ve bu enerji açığını da depolanmış yağ stoklarınızdan karşılayacak; böylece yağ yakımı başlayacaktır; yağ yakımı tüm vücutta eşit oranda yaşanacağı için, göbek yağlarınız da dolayısıyla erimeye başlayacaktır.

  • Yapılan araştırmalar az yağlı yoğurt yemenin göbek yağlarını erittiğini söylüyor.

  • Bol bol meyve tüketmemiz gerekmektedir fakat dikkat etmemiz gereken bir nokta da meyve olarak yoğun şeker içeren meyvelerden bir nebze daha az tüketmeliyiz örnek verecek olursak; üzüm, karpuz, kavun, incir gibi meyveler… Bu meyveler çok sağlıklı, vitamin deposu olan meyveler olmasına karşın zayıflama sürecinde şeker oranı yüksek olduğundan tüketimini kısıtlı miktarda yapmamız daha doğru olacaktır.

  • Araştırmalar lifli besin tüketiminin zayıflama üzerinde muhteşem etkileri olduğunu söylüyor. Sindirimi tok tutup acıkmayı geciktiriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın