Görüş Bildir
Haberler
Gigi Hadi Ve Zayn Malik Ayrıldı! Zayn Malik Yolanda Hadid’e Şiddet Mi Uyguladı?

Gigi Hadi Ve Zayn Malik Ayrıldı! Zayn Malik Yolanda Hadid’e Şiddet Mi Uyguladı?

dila bahar
29.10.2021 - 13:50

Zayn Malik Ve Gigi Hadid’in 6 senelik ilişkisi sona erdi. Khai adında bir kız çocukları olan çift hakkında şaşırtıcı iddia! Gigi Hadid’in annesi Zayn Malik’in kendisine şiddet uyguladığını açıkladı. Çıkan haberlerin ardından çiftin ayrıldığı konuşuluyor. İddialar doğru mu? Gigi ve Zayn çiftinin ayrılık sebebi ne? İşte Zayn Malik'in yaptığı açıklama..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Model Gigi Hadid’in annesi, Yolanda Hadid şarkıcı damadı Zayn Malik’in kendisine vurduğunu söyledi. Zayn Malik, darp iddiasını reddederken Gigi Hadid’in Malik’ten ayrıldığı haberi geldi. Peki,Zayn Malik hakkında çıkan şiddet iddialarına ne cevap verdi?

'Kızımın İyiliği İçin Daha Fazla Detay Vermek İstemiyorum'

'Kızımın İyiliği İçin Daha Fazla Detay Vermek İstemiyorum'

Hakkında çıkan haberlere yanıt veren 28 yaşındaki Zayn Malik, Gigi Hadid’in annesiyle aralarında yalnızca sözlü tartışma olduğunu savunarak, ‘Yolanda Hadid’e vurduğum yönündeki iddiaları kabul etmiyorum. Hepinizin bildiği gibi ben özel bir insanım ve kızımın büyümesi için güvenli ve özel bir alan yaratmayı çok istiyorum. Kızımın iyiliği için daha fazla detay vermek istemiyorum. Umarım Yolanda aile sorunlarının mahremiyet içinde çözülebilmesi için yanıltıcı suçlamalarını yeniden değerlendirir. Aramızda yaşanılanlar özel bir konuydu ve öyle de kalmalıydı, basında ayrılık haberlerimiz çıksa bile, kızımı hak ettiği şekilde barışçıl bir aile ortamında büyümesi için elimden geleni yapıyorum.’ Açıklamalarında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın