Görüş Bildir
Haberler
Geliyor Yaz Ayları, Yine Kırılacak Burnumuzun Direği: Bu Koku Testi Hangi Yaz İnsanı Olduğunu Söylüyor!

Geliyor Yaz Ayları, Yine Kırılacak Burnumuzun Direği: Bu Koku Testi Hangi Yaz İnsanı Olduğunu Söylüyor!

Hepimizi rahatsız eden o kokuların yaz aylarında daha da bir arttığı yadsınamaz bir gerçek! Bakalım senin bu kokulara yaklaşımın bize senin hakkında neler söylüyor!

1. Öncelikle bize cinsiyetini söylemen lazım!

2. Bir de yaşını söyle hadi bize!

3. Gün içinde en çok maruz kaldığın ve seni rahatsız eden kokular bunlardan hangileri? Birden fazla seçebilirsin.

4. Ter kokusuna gelelim. Sürekli maruz kaldığın bu ter kokusunun sence sebebi ne? İstediğin kadar seçim yapabilirsin.

5. Şimdi dürüst olma zamanı: Ter kokuyor musun?

6. Bu dürüstlüğü hiç bozmadan cevap ver: daha önceden hiç ter koktuğu için sevgilinden ayrıldın mı?

7. İlişki meselesini biraz açalım. Düşün şimdi, hayatının aşkını buldun. Onu görünce karnında karıncalar koloni kuruyor. Öyle bir aşk sendeki. Ama bir süre sonra ter koktuğunu fark ettin, hem de ne ter kokusu: Sanki koltuk altından Ayamama Deresi akıyor. Ne yaparsın, ayrılır mısın?

8. Mesela çok saygı duyduğun bir meslektaşın ya da hocan var! O kişi gözünde adeta bir İlber Ortaylı, bir Aziz Sancar!.. Bir gün beraber çalışırken, koltuk altından kokular yayıldı. Oeeh, sanki Ümraniye Çöplüğü. O kişiye saygın azalır mı?

9. Sırada ilginç sorularımız var: Ter kokusu yüzünden toplu taşımayı tercih etmeyenler, trafiğin sebeplerinden birisi midir?

10. Son olarak... O gün giydiğin kıyafeti, ter kokuyor mu diye koklayıp tekrar giymek için dolaba mı koyarsın; yoksa direkt kirliye mi atarsın?

Dur-Durak Bilmeyen Yaz Gezginisin!

Senin olayın gezmek. Uzun süre aynı yerde duramıyorsun, canın sıkılıyor. Sen gezmeli, yeni yerler görmeli, yeni insanlar tanımalısın. Bunun için gerekirse garlarda uyur, saatlerce yürür, kahvaltıda soğan ekmek bile yersin. Çünkü sen özgür ruhlu bir yaz şövalyesisin!

Rahatlıkta Bir Dünya Markasısın!

Sen dünyada konforuna en düşkün insansın. Rahatlığın hayatta her şeyden önde geliyor. Hiçbir zevk bu sıcaklarda seni dışarıya çıkaracak kadar görkemli değil. Klimanın önündeki huzuru hiçbir deniz manzarasında bulamıyorsun. Çünkü sen kendi evinin hükümdarısın!

Sana Bir Yazlık Bir de Şapka Yeter!

Sen yazlıkçının önde gidenisin. Karpuz tezgahlara düşer düşmez yazlığına atıyorsun kendini. Dünyayı unutuyorsun yazlıktayken. Şehir hayatı, iş, güç, okul daha önce hiç böyle dertlerin yokmuş gibi davranıyorsun. Taa ki geceleri yazlık balkonunda otururken üşüyene kadar. Sonra… Sonrası aylar süren bir pazartesi sendromu.

Plajların Efendisi Geri Döndü!

Sen plajların sahibi, sen şezlongların efendisi, sen ülkenin en büyük güneş kremi tüketicisisin. Buralarda plajlar senden sorulur. Nerenin denizi dalgalı, nerenin plajı taşlı en iyi sen bilirsin. Uzun bir kıştı. Hazır olun! Plajların efendisi geri döndü…