Görüş Bildir
Haberler
Gelin Dosyası: En Güzel Dizi Gelinleri

Gelin Dosyası: En Güzel Dizi Gelinleri

Makyaj.com
24.08.2015 - 12:07

İzlemeye bayıldığımız dizilerin düğün bölümlerini herhalde hiçbirimiz kaçırmadık. Bütün oyuncuların en güzel hazırlandığı, en şık elbiselerin giyildiği ve en güzel makyajların yapıldığı bu görsel şölenlere sadece 'bölüm' demek haksızlık olur. Bizim için onlar adeta birer belgesel, birer kült film niteliğindeler. Hal böyle olunca, favori dizilerimizin düğün bölümlerin tekrar tekrar izliyoruz. Acaba nasıl bir gelinlik giyilecek, en havalı konuk kim olacak ve en heyecanlısı: düğünde neler olacak? Çünkü dizilerdeki düğünler hiçbir zaman 'normal' geçmiyor. Gelin hepberaber en unutulmaz düğün sahnelerini birlikte hatırlayalım.

Desperate Housewives

Desperate Housewives

Susan ve Mike olaylı ilişkileri sonunda düğün ile sonuçlandı. Susan'ın gelinliği 3. sezona damga vurmuştu.Kalın askılı, elbise tarzındaki gelinliği içinde rüya gibi gözüken Susan düğününde sade makyaj tercih etmişti. Gözlerine ince eyeliner çeken ünlü oyuncu, dudaklarını koyu pembe ruj ile renklendirdi. Sade görüntüsünü açık saçları ile tamamlayan Susan ve Mike'in düğününü nefesimizi tutarak izlemiştik.

Friends

Friends

Friends dizisinin en titiz ve baskın karakteri Monica Geller uzun süre arkadaş olduğu Chandler Bing ile herkesin hayallerini süsleyen bir aşk yaşadı. 7. sezonda gerçekleşen düğünde Monica güzelliği ile herkesin nefesini kesti. Sade gelinliği ve duru güzelliği ile bizi televizyon başından ayırmayan Monica'nın görüntüsü için, sade gelin makyajını nude rujun ile tamamlayabilirsin.

Sex and the city

Sex and the city

Sex and the city dizisinde Carrie'nın en güzel görüntüsü Vivienne Westwood tasarımı bu gelinlik içindeki haliydi. Saçı, makyajı ile o dönemin en moda görüntülerinden biri olan Carrie'yı düğününde kötü bir süpriz bekliyordu. Hatırlayan var mı?

Gossip Girl

Gossip Girl

Gossip girl izlemeyen bizden değildir! Kıyafetleri ve makyajlarıyla adından uzun süre bahsettiren Gossip Girl'in en sevilen karakterlerinden biri de şüphesiz Blair. Blair'in ilk düğününde olanları hiçbirimiz unutmadık. Muhteşem Vera Wang gelinliği ile nefes kesen Blair, makyajında ise pembeleri tercih etti.Pembe farı ve dudakları ile romantik makyaj yapan Blair, aradığı mutluluğu birkaç sezon sonra buldu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın