Görüş Bildir
Haberler
Gelecekteki Sevgilinin Kaç Yaşında Olması Gerektiğini Söylüyoruz!

etiket Gelecekteki Sevgilinin Kaç Yaşında Olması Gerektiğini Söylüyoruz!

Herkes kendi akranıyla sevgili olmak zorunda değil ya! Bazen çeşitlilik iyidir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İç dünyana girmek için önce evinin en mahrem yerine girelim... Hangisinin senin yatak odan olmasını isterdin?

2. Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi varsa, aşkla da bir ilgisi vardır kesin! Bir kahvaltı seç!

3. Zamane gençliğinin seni en çok rahatsız eden alışkanlığı ne?

4. Aşk üzerine söylenen bu sözlerin hangisinin altına imzanı atmak istersin?

5. Bir çift seç hadi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son dönemin en çok konuşulan bu isimlerinden hangisini en katlanılmaz buluyorsun?

7. Geçmiş ile ilgili söylenen bu sözlerden birini seç de hangisine katıldığını görelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sevgilin 18 yaşında olmalı!

Enerjik, gezmeyi, eğlenmeyi; kısaca yaşamayı sever birisin! Ne meselelerin abartılmasını seviyorsun, ne de kimsenin şişkin egosuyla uğraşmakla ilgileniyorsun. Senin tek derdin paşalar gibi yaşamak, mutlu olmak.

Bu durumda sana 18 yaşında son derece enerjik ve ağzının içine bakacak, sözünü dinleyecek sevgili öneriyoruz. Unutulmaz bir ilişki olacak! Tek sıkıntısı ise, zamana yenilme ihtimalinin çok yüksek olması...

Sevgilin 27 yaşında olmalı!

Duygusal olarak en yoğun dönemde olan, görmüş geçirmiş fakat henüz kalbini eskitmemiş; heyecanlı fakat ürkek... Senin sevgilin işte böyle bir 27'lik olmalı! Hem enerjisi yerinde, hem dünyadan alacaklarının peşinde, hem de aklı başında biri olarak sana en iyi bir 27'lik uyum sağlayacak. Hayatında önemli kararlar alacağı bir dönem olduğu için de, seninle uzun vadeli bir ilişkide olmak isteyecek. Unutulmaz zamanlar geçireceksiniz!

Sevgilin 30 yaşında olmalı!

Hayat yolunda yorulmaya başlamış fakat henüz durmaya niyeti olmayan, bazı hatalar yapmış ama en azından artık yönünü belirlemiş olan, mis gibi bir 30'luk! 

Artık gelip geçici ilişkilerden bıkmışsan, senin sevgilin 30 yaşında olmalı. Ne içini bayacak kadar yaşlı, ne de eğlence heyecan peşinde koşacak kadar genç! Tam senin kalemin olacak. Önünüzdeki yılların planlarını yaparken sevgiliden önce çok iyi birer dost olduğunuzu göreceksin.

Sevgilin 42 yaşında olmalı!

Dramalar, ayrılıp barışmalar, vıcık vıcık ilişkiler... Bunların hepsi geçmişte kalıyor. Çünkü senin sevgilin 42 yaşında olmalı! 

Ayağı yere basan, dünyadaki yerini bulmuş ve güzelce köklerini salmış, kendisini ve sevdiklerini koruyabilecek kadar güçlenmiş, yaptığı milyonlarca hata ile karakterini güçlendirmiş, çelişkilerinden kurtulmuş... Mükemmel insan değil de nedir?! 

42 yaşındaki sevgilin seni yaşatacak, aşkın ne olduğunu bizzat deneyimleyeceksin; sıradan insanlar gibi de 'fotomuzu feyse koymadııı' gibi saçma sapan dünyevi meselelerle ilgilenmeyeceksin. Oyunu kurallarına göre oynadığın sürece 10 numara aşk olacak!

Sevgilin 49 yaşında olmalı!

Öyle bir aşk arıyorsun ki, artık 'ruh ikizi' olsun, iletişiminiz sözleri aşsın, ruhani bir bağlantı olsun... Birbirinizin mimiklerinden bile ne istediğinizi anlayın; geleceği, geçmişi ve günlük hayatın ufak detaylarını, kıskançlıkları ve dramaları bir kenara bırakıp tamamen sevgiye kapılın istiyorsun. Bu durumda sana 49 yaşında sevgili öneriyoruz.

Senin zaten gördüğün ve bildiğin dünyanın yalanlarını o da gördü ve farkına vardı. Artık maddiyat ve tende değil; gerçekten ruhta aşkı arıyor. Bu aşk seyirlik değil, ömürlük olur!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
621
476
303
201
176
116
99
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Enise

19 yasindayim babamdan büyük herifle mi sevgili oluyim onedio abv

Narmin

49 yuh))

Çikolatalı pasta

Sevgilim 18 yasinda olmaliymis yani tuttu sayilir 21 22 falan fena olmazdi

Çikolatalı pasta

Tabi ben 19 20 yaslarima gelince