Görüş Bildir
Haberler
Geleceğin Başarılı Teknoloji Dehalarına: Bir Yıl İçinde Şirketini Büyütebilecek misin?

Geleceğin Başarılı Teknoloji Dehalarına: Bir Yıl İçinde Şirketini Büyütebilecek misin?

İnventram
27.04.2018 - 16:34

Hayallerinde kendi işini kurup yönetmek mi var? Hadi o zaman testi çöz ve yeni bir girişme hazır mısın veya bir şirket yönetmek sana göre mi öğren!

1. Öncelikle şunu öğrenelim: Halihazırda bir girişimin var mı yoksa her şeye yeni mi başlıyorsun?

2. Henüz birkaç ay geçmesine rağmen şirketin kaynaklarını çok müsrif kullandığını fark ettin. Böyle giderse birkaç ay içinde çalışanlarının maaşını bile ödeyemeyecek duruma düşebilirsin. Bu problemi nasıl çözeceksin?

3. Bir tanıdığın aracılığıyla tanıştığın birine uzun zamandır gerçekleştirmek istediğin fikrinden bahsettin ve inanılmaz derecede beğendi! Hatta belli bir hisse karşılığında ortaklık yapıp sana destek olmayı teklif etti. Cevabın ne olurdu?

4. Biraz zorlu bir süreç olsa da işleri yoluna koymayı başardın. Tebrikler, artık bir şirket yönetiyorsun! Ama unutma ki daha her şey yeni başlıyor. Henüz birkaç ay geçmesine rağmen şirketin kaynaklarını çok müsrif kullandığını fark ettin. Böyle giderse birkaç ay içinde çalışanlarının maaşını bile ödeyemeyecek duruma düşebilirsin. Bu problemi nasıl çözeceksin?

5. Biraz zorlu bir süreç olsa da işleri yoluna koymayı başardın. Tebrikler, artık bir şirket yönetiyorsun! Ama unutma ki daha her şey yeni başlıyor. Henüz birkaç ay geçmesine rağmen şirketin kaynaklarını çok müsrif kullandığını fark ettin. Böyle giderse birkaç ay içinde çalışanlarının maaşını bile ödeyemeyecek duruma düşebilirsin. Bu problemi nasıl çözeceksin?

6. Çalışanlarından ikisinin arasında iş ilişkisi dışında duygusal bir ilişki varmış ve ikisi görüşmeyi kestikten sonra aralarındaki gerginlik işlerine de yansımaya başladı. İkisi de normalde son derece çalışkan insanlar ama durum böyle giderse işlerin kötüye gidecek. Ne yapacaksın?

7. Çalışanlarından ikisinin arasında iş ilişkisi dışında duygusal bir ilişki varmış ve ikisi görüşmeyi kestikten sonra aralarındaki gerginlik işlerine de yansımaya başladı. İkisi de normalde son derece çalışkan insanlar ama durum böyle giderse işlerin kötüye gidecek. Ne yapacaksın?

8. Başarınız duyulmaya başladıkça rakipleriniz de çoğaldı tabii. Yaptığınız en küçük hatayı kollayıp bunu kötü yönde kullananlar mı dersin, karalama kampanyaları mı... Bunlarla nasıl baş ederdin?

9. Başarınız duyulmaya başladıkça rakipleriniz de çoğaldı tabii. Yaptığınız en küçük hatayı kollayıp bunu kötü yönde kullananlar mı dersin, karalama kampanyaları mı... Bunlarla nasıl baş ederdin?

10. Performansından çok memnun olduğun bir çalışanının yaptığı büyük bir hata en önemli müşterilerinizden biriyle büyük bir tartışmaya neden oldu. Durumu nasıl çözeceksin?

11. Performansından çok memnun olduğun bir çalışanının yaptığı büyük bir hata en önemli müşterilerinizden biriyle büyük bir tartışmaya neden oldu. Durumu nasıl çözeceksin?

12. Ortağınla büyük bir anlaşmazlık içindesiniz. Senin oldukça hatalı bulduğun bir karar konusunda ısrarcı. İşin içinden bu sefer nasıl çıkacaksın?

13. Ortağınla büyük bir anlaşmazlık içindesiniz. Senin oldukça hatalı bulduğun bir karar konusunda ısrarcı. İşin içinden bu sefer nasıl çıkacaksın?

İşi şansa bıraktın, şirketi batırdın!

Detaylar burada!

Vicdanına yenik düşüp yanlış karar verdin!

Duygularına yenik düşmeyip biraz daha mantıklı hareket edebilseydin ve çalışanlarınla konuşsaydın her şey çok daha farklı olabilirdi. Hatta belki, Elon Musk’tan tut Mark Zuckerberg’e kadar sıfırdan başlayıp zirvelere yerleşen kişiler gibi sen de kendi teknolojini üretebilirdin! Fakat doğru bir partner ile! İşte burada Inventram’ın Preferred Partner Programı senin yardımına koşuyor! Teknolojini en iyi şekilde geliştirmek için Inventram’ın Preferred Partner Programı’na başvurduğun zaman sana en uygun mentörle bir araya gelir ve doğru adımlar attığından emin olursun. Aynı zamanda satışlarını yaparken de ihtiyacın olan tüm desteği alırsın. Onedio’nun da Preferred Partner Programı’nda olduğunu da söylemek isteriz! Hemen başvurmak için buraya tıklasana!

Harika bir iş çıkardın!

Tebrikler! Mantığın ve içgüdülerin arasında mükemmel dengeyi yakalayarak hep doğru kararlar verdin ve bu zorlu süreci başarıyla tamamladın. Tabii sanal olarak düşününce her şey çok kolay görünebilir fakat gerçek dünya çok acımasızdır. Eğer doğru partnerlerle çalışmazsan çok kısa sürede iflas bayrağını çekmek zorunda kalırsın. Neyse ki Inventram senin yanında: Elon Musk’tan tut Mark Zuckerberg’e kadar sıfırdan başlayıp zirvelere yerleşen kişiler gibi sen de kendi teknolojini üretebilirsin! Nasıl mı? Inventram’ın Preferred Partner Programı’na başvurduğun zaman sana en uygun mentörle bir araya gelir ve doğru adımlar attığından emin olursun. Aynı zamanda satışlarını yaparken de ihtiyacın olan tüm desteği alırsın. Onedio’nun da Preferred Partner Programı’nda olduğunu da söylemek isteriz! Hemen başvurmak için buraya tıklasana!

Harika bir iş çıkardın!

Tebrikler! Mantığın ve içgüdülerin arasında mükemmel dengeyi yakalayarak hep doğru kararlar verdin ve bu zorlu süreci başarıyla tamamladın. Tabii sanal olarak düşününce her şey çok kolay görünebilir fakat gerçek dünya çok acımasızdır. Eğer doğru partnerlerle çalışmazsan çok kısa sürede iflas bayrağını çekmek zorunda kalırsın. Neyse ki Inventram senin yanında: Elon Musk’tan tut Mark Zuckerberg’e kadar sıfırdan başlayıp zirvelere yerleşen kişiler gibi sen de kendi teknolojini üretebilirsin! Nasıl mı? Inventram’ın Preferred Partner Programı’na başvurduğun zaman sana en uygun mentörle bir araya gelir ve doğru adımlar attığından emin olursun. Aynı zamanda satışlarını yaparken de ihtiyacın olan tüm desteği alırsın. Onedio’nun da Preferred Partner Programı’nda olduğunu da söylemek isteriz! Hemen başvurmak için buraya tıklasana!

İşi şansa bıraktın, şirketi batırdın!

Detaylar burada!

Antin kuntin işlerle uğraşacağım diye bir şirket yönettiğini unuttun!

Detaylar burada!

En başarılı çalışanını kaybettin!

Mantığını dinlemenin yanında biraz da içgüdülerin ve duygularına kulak verseydin her şey çok farklı olabilirdi. Hatta belki, Elon Musk’tan tut Mark Zuckerberg’e kadar sıfırdan başlayıp zirvelere yerleşen kişiler gibi sen de kendi teknolojini üretebilirdin! Fakat doğru bir partner ile! İşte burada Inventram’ın Preferred Partner Programı senin yardımına koşuyor! Teknolojini en iyi şekilde geliştirmek için Inventram’ın Preferred Partner Programı’na başvurduğun zaman sana en uygun mentörle bir araya gelir ve doğru adımlar attığından emin olursun. Aynı zamanda satışlarını yaparken de ihtiyacın olan tüm desteği alırsın. Onedio’nun da Preferred Partner Programı’nda olduğunu da söylemek isteriz! Hemen başvurmak için buraya tıklasana!