Görüş Bildir
Haberler
Video Kayıtları Olmasına Rağmen, Kanıtları Yok Edilmiş 5 Ölüm Vakası

Video Kayıtları Olmasına Rağmen, Kanıtları Yok Edilmiş 5 Ölüm Vakası

sinem kapucu
27.12.2014 - 23:41 Son Güncelleme: 29.12.2014 - 12:02

Geçmişte yaşanmış üstü kapatılmaya çalışılmış 5 olay  keyifli okumalar leydizın centılmını 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Christine Chubbuck İntiharı

Christine Chubbuck İntiharı

Christine 1974 yılında ''Suncoast Digest'' isimli bir tv programında haber muhabirliği yaparken, programın başlamasından 8 dakika sonra canlı yayında çalıştığı şirketle dalga geçmiş ve '' Kanalın 40. yılında polisin son haberlerini, son kanlı cinayetleri ve renkli yaşamları aktardık. Şimdi bir tanesini daha göreceksiniz'' dedikten sonra hemen ardından kendisini bir tabancayla tereddütsüz öldürmüştür.

Milyonlarca kişinin o an içinde korkuyla izlediği intihar görüntülerinin video kaydı, Christine'nin ailesinin  mahkeme başvurmasıyla yok edilmiştir.

Dnepropetrovsk Manyakları

Dnepropetrovsk Manyakları

Dnepropetrovsk Manyakları, sadece 22 gün içerisinde 21 insanı acımasızca döverek üç gençten oluşan gruptur. bu 3 şahsiyet, kurbanlarını öldürürken başta çekiç olmak üzere, demir çubuk, vb. aletleri suç silahı olarak kullanmışlardır. henüz kurban canlıyken türlü işkenceler yapan bu grubun cinayetlerini işlerken videoya kaydettikleri ise daha sonra mahkemeye sunulan delillerle ortaya çıkmıştır. katillerin telefonlarını inceleyen polis çeşitli fotoğraflar ve videolar bulmuş, daha sonra da bu kayıtları mahkemeye delil olarak sunmuştur. delillerin mahkemeye sunulmasının ertesi günü, videolardan bir tanesi amerika üzerinden internete düşmüş ve büyük bir hızla yayılmıştır. her ne kadar önlem alınıp internet üzerinden hızla temizlenmeye çalışılsa da başarılı olunamamıştır.

Sandy Hook İlkokulu Katliamı

Sandy Hook İlkokulu Katliamı

Sandy Hook İlkokulu Katliamı 14 Aralık 2012 tarihinde 20 yaşındaki Adam Lanza'nın 20 çocuk öğrenciyi ve 6 yetişkin görevliyi vurarak öldürdüğü saldırıdır.

Okula gelmeden önce Lanza, Newtown'daki evinde annesini vurarak öldürdü. Olay yerine insanların gelmesiyle başına ateş ederek intihar etti. Okulun güvenlik kameraları olay anını kaydetmiş olsa da. Vahşet görüntüleri hassasiyet nedeniyle yayımlanmamıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Steve Irwin Ölüm Videosu

Steve Irwin Ölüm Videosu

Çoğu insan tarafından timsah adam olarak da bilinen Steve Irwin, 9 yıl kadar önce bir vatoz saldırısı nedeniyle Avusturalya'nın kuzeydoğu sahilinde hayatını kaybetmişti.

Daliş yaparken iri bir vatazon saldırısına uğramış ve vatozun kuyruğundaki keskin iğneyle kalbinden bir kaç kez sokulunca hayatını kaybetmişti . Saldırı sırasında yanında bir tek kameramanı Justin Lyons vardı. Yıllar sonra Lyons, Steve Irwin'in ölümüyle ilgili ilk defa açıklamalarda bulundu. Şöyle söylüyor:

'Kameram açıktı. Şöyle düşünüyordum: 'Bu harika bir çekim olacak. Kesinlikle belgeselde yer alacak görüntüler olacak, bu harika!' Sonra birden vatoz önüne geçiverdi ve kuyruğunu göğsüne çılgınca saplamaya başladı.'

saldırı ve can çekişme anının videosunun yayımlanması yasaklandı.

Tilikum'un İntikamı

Tilikum'un İntikamı

Tilikum, 1983 yılında 2 yaşındayken Atlantik Okyanusu 'nda yakalanan ve bir akvaryuma kapatılan katil balinadır. Eğitimli olmasına rağmen 24 şubat 2010 tarihinde Dawn Brancheau isimli eğitmenini kolundan kaparak havuzun dibine çekmiş ve kasıtlı olarak suda boğmuştur. Büyük bir öfkeyle gerçekleşen bu ölümcül saldırının video kayıtlarına el konulmuştur.

Kaynağına buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
8
5
4
2
2
1