Görüş Bildir
Haberler
Flörtün Seni Ne Kadar Kıskanıyor?

etiket Flörtün Seni Ne Kadar Kıskanıyor?

Bakalım, flörtün seni ne kadar kıskanıyormuş? Öğrenmek için;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, yakın arkadaşlarınla buluştuğunda flörtün de yanına gelir mi?

4. Peki her gün telefonda mutlaka konuşur musunuz?

5. Bir yere gideceğiniz zaman birbirinize mutlaka haber verir misiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En son ilişkin ne kadar sürmüştü?

7. Ve son olarak, bize flörtünün burcunu söyle de testimizi bitirelim. 😊

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bu nasıl bir kıskançlık yahu!

Flörtün seni bir kıskanıyor bir kıskanıyor anlatamayız... Normalde sana bu yönünü çok göstermemek için uğraşsa da seni öyle kıskanıyor ki aklın hayalin durur. Seni her şeyden ve herkesten önemseyen ve kimseyle paylaşmak istemeyen bir yapısı var. Onu nasıl kendi etkin altına aldıysan gözleri senden başkasını görmüyor. Seni en yakın arkadaşlarından bile bazen içten içe kıskanıyor. Sana bunu bazen farkında olmadan çok belli ediyor bazense hiç belli etmiyor. Ama sen kiminle olursan ol seni her halükarda kıskanıyor. Biz böylesini görmedik! Resmen seni kendinden bile fazla önemsiyor. Zaman zaman bu seni daraltsa da onu anlamaya çalışıyorsun. Fakat bazı zamanlar aranızda ciddi sorunlara neden olabiliyor. Onun o kıskanç yapısı seni bezdiriyor. Bunun nedeni ise senin sosyal bir insan olmandan kaynaklanıyor. Sürekli arkadaşlarınla sosyal etkinliklere katılman, gezmeyi sevmen ve insanlarla iletişiminin çok iyi olması aslında bir noktada onu korkutuyor. Bu korkunun sebebi ise kaybetmek! Sen sevdiğini ne kadar gösterirsen göster onun kendi içinde neler yaşadığını hiçbir zaman bilemezsin. Fakat onu anlamaya çalışmak ve ona göre davranmak seni bir zaman sonra üzmeye başlar. Çünkü kendi hayatından kısmak istemiyorsun. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Bir insanı ne kadar seversen sev kendinden hiçbir zaman ödün vermemelisin. O yüzden bunu dengelemeniz gerekir. Tabii ki de kıskanılmak çok hoşuna gidiyor ama dozunda olduğu sürece. O yüzden bunu dengelemenizde fayda var. Çünkü sevginiz bunu hak ediyor. 😊

Resmen her bir hücreni kıskanıyor!

Flörtün seninle ilgili olan her şeyi kıskanıyor. İlk başlarda hoşuna gitse de zamanla bu durum seni biraz sıkabilir. Çünkü sen ne yaparsan artık onu da düşünerek yapmaya başlamış gibisin. Tabii ki de onu da düşüneceksin ama bu sefer kendi isteklerini tam anlamıyla gerçekleştirmekte sıkıntı çekmeye başlamışsın. Bu durum da seni epey zorluyor gibi. Sen de aslında içten içe kıskanç bir insansın ama kendini dizginlemeyi biliyorsun. Anlayacağın her şeyi dozunda yapmayı çok iyi biliyorsun. Onun kıskançlığı bazen çıtayı öyle bir aşıyor ki sen bile şaşırıyorsun. Ne yapacağını bilemiyor öylece düşünmeye başlıyorsun. Ama sana bir şey söyleyelim mi seni gerçekten çok seviyor. Ama her ne olursa olsun bu konuya çok dikkat etmeniz gerekiyor. İleride aranızdaki sorunu daha da arttırabilir.  Bunun da ince bir çizgisi var. Aman dikkat!

Seni içten içe minnoş bir şekilde kıskanıyor!

Flörtün seni içten içe minnoş bir şekilde kıskanıyor diyebiliriz. Hem de bu durum o kadar hoşuna gidiyor ki ilişkiyi canlı tutuyor. Aranızda mükemmel bir uyum var. Ne fazla ne de eksik!  Her insanda olan ufakta olsa kıskançlık duygusu tabii ki flörtünde de var. Fakat bu kıskançlık zararsız bir kıskançlık. Küçük ve gereksiz şeylerden dolayı seni kıskansa da bunu büyük problem haline getirmez. Kıskançlığının duygularını ele geçirmesine izin vermez.  Kendisini bu nedenle iyi kontrol edebiliyor. Çünkü bu küçük kıskançlıkların ilişkinizi bozmasına izin vermiyor. Güzel giden ilişkinizi gereksiz şeylerle meşgul etmek istemiyor. Bu konuda şanslı olduğunu söyleyebiliriz. Umarız ki hep bu şekilde devam eder. Flörtünün yaptığı şey çoğu insan için o kadar zor ki anlatamayız. O yüzden kıymetini bil deriz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
203
95
92
45
20
16
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sjsjsj

Olmayan flörtümün beni kıskandığını öğrendim ahshahshahsha

Rendan34

Ebru Çiftçi ve gerizekalı testlerinin sonu gelmiyordu.

Kübra Büçer

ne kadar salakça ya flörtüme neden gittiğim yerlerin haberini veriyim ki ? o zaman bu ilişki olur zaten puffffff