Görüş Bildir
Haberler
Flörtleşme Tarzına Göre Hangi Hayvan Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Flörtleşme Tarzına Göre Hangi Hayvan Olduğunu Söylüyoruz!

Nsycl
12.02.2017 - 22:12

Bakalım senin içgüdülerin hangi hayvanla özdeşleşiyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoşlandığı kişiyle ilk randevunu seç bakalım.

2. Akşam yemeğine çıktınız diyelim. Siparişin hangisi olurdu?

3. Şu an bir ilişkiden istediğin şey hangisine yakın?

4. Uzun ilişki insanı mısın?

5. Hangi içecek olmasa da olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi mevsim olmasa da olur?

7. Günde kaç saat uyursun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Manakin kuşu çıktı!

Manakin kuşu çıktı!

Romantik, hareketli ve hep dinamik bir ilişki istediğin ortada. Sen yeni şeyler keşfetmek, yeni yerler görmek için doğmuş heyecan arayan bir insansın. Seveceğin ve birlikte olacağın o kişinin de öyle olmasını istemen kadar normal bir şey yok!

Koala çıktı!

Koala çıktı!

Belki dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışacak kadar, kendini açacak ya da kendini zorlayacak kadar flörtöz bir insan değilsin. Ama güvenli alanına giren bir insanı ne kadar seveceğini tahmin edebiliyoruz. Anlayışlı, sakin ve stabil bir ilişki için yaratılmışsın diyebiliriz.

Bonobo çıktı!

Bonobo çıktı!

Bonobolar çok eşlilik konusunda oldukça rahatlardır. Bunu bir belirtelim. Senin şu an pek ilişki aradığını söyleyemeyiz. Yeni insanlar tanımak istediğin kesin ama kendini uzun süreli bir şeylere sokmak istemiyor ve rahat olmak istiyorsun. Tabii ki olabilir ve böyle düşünen çok fazla insan olduğunu da düşünürsek keyfine bakmanı istemekten başka bir düşüncemiz olmaz.

Fare çıktı!

Fare çıktı!

Sevdiğin insanı elde edene kadar atmayacağın takla yok. Ona olan sevgini birçok romantik tarzda göstermekten de asla çekinmiyorsun. Seviyorsan, saklamıyorsun! Bu demek değil ki elde ettikten sonra boş veriyorsun. Sen karşındaki insana onu sevdiğini göstermekten hiç çekinmiyorsun, bu da seni çekici kılan küçük ayrıntılardan sadece biri.

Kraliçe arı çıktı!

Kraliçe arı çıktı!

Senin peşinde dolu insan olduğu ortada. İstenilen biri olmak kötü bir şey değil. Her zaman lider ve net bir duruş sergilemen seni güçlü bir karakter yapıyor. Kendini bilen, öngörülü ve güçlü olman senin bir ilişkiye ihtiyacın olmadığının da kanıtı resmen. Ama şans verdiğin birileri her zaman olmaya devam edecek.

Kurt çıktı!

Kurt çıktı!

Birçok hayvanın aksine kurtlar hep tek eşliliği tercih etmişlerdir. Hayatları boyunca birine bağlanmayı tercih eden bu hayvanlar gibi sen de ilişkini temeli sağlam, sürekli ve uzun istiyorsun. Sonuna kadar güvenebileceğin bir hayat arkadaşıyla bu vahşi dünyada çok daha güvende olacağını düşünmen kadar normal bir şey yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
395
185
113
97
40
34
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Koala çıktı! Koala çıktı! Belki dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışacak kadar, kendini açacak ya da kendini zorlayacak kadar flörtöz bir insan değilsin. A... Devamını Gör

Ezgi

koala diyon stabil diyon da ben evlenmeye bile sırf sıkılırım düşüncesi ile sıcak bakamıyorum.

Scarface

Komodo ejderi çıktı :D

mrycgr

Ayı? değil mi? Neden? Anlamadım ki ya :/ Soruları tekrar gözden geçirsene :D