Görüş Bildir
Haberler
Fiziğinizi Harika Bir Şekilde Ön Plana Çıkaracak Cesur Parçalar

etiket Fiziğinizi Harika Bir Şekilde Ön Plana Çıkaracak Cesur Parçalar

Nurseda Gerek
28.06.2022 - 14:03 Son Güncelleme: 28.06.2022 - 14:41

Cesur seçimler, tutkulu görünümler, göz alıcı kombinler... Giyinip kuşanırken ya da en havalı kombinleri oluştururken fiziğinizi ön plana çıkarmayı seviyorsanız, bu içeriğe bayılacağınıza eminiz! Yeni sezonda yer alan ve nefes kesen parçalar için buyurun içeriğimize. 👇

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dekolteli mini siyah elbise 🖤

1. Dekolteli mini siyah elbise 🖤

Seksi seçimlerden hoşlanıyor ve dekolteli ürünleri kombinlemekten fazlasıyla haz alıyorsanız, siyah dekolteli mini bir elbiseye ihtiyacınız olduğunu söyleyebilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz straplez dekolteli bu elbise, bizce gözünüz kapalı tercih edebileceğiniz bir model. Ürün burada.

Çok güzel! 🤩

2. Göğüs dekolteli crop top 👌

2. Göğüs dekolteli crop top 👌

Fiziğinizi ön plana çıkaracak en kullanışlı parça bizce crop top modelleri. Özellikle dekolteli crop top modelleri, hem kullanışlı hem fazlasıyla şık. İncelemek isteyenler için ürünün linki burada.

Çok iyi duruyor.

3. Derin bacak dekolteli leopar desenli elbise 🐆

3. Derin bacak dekolteli leopar desenli elbise 🐆

Bacaklarınızı ön plana çıkaracak kusursuz bir elbise ile tanışmaya ne dersiniz? Sizin için seçtiğimiz derin bacak dekolteli leoparlı bu elbise, katılacağınız her geceye damga vuracak şahane bir parça! Link burada.

Elbisenin üstte duruşu çok güzel, bayıldım. 🤩

4. Paçaları yırtmaçlı tayt 👇

4. Paçaları yırtmaçlı tayt 👇

Sizce kurtarıcı bir parça aynı zamanda cesur olabilir mi? Bizce olabilir! Yırtmaçlı pantolon modelleri, doğru kombinlenmesi halinde fazlasıyla cesur duracak kurtarıcı ürünlerden biri. Link burada.

Kaliteli bir ürün. Beğenerek kullanıyorum, tavsiye ederim.

5. Renkli mini şort 💕

5. Renkli mini şort 💕

Mini ve renkli ürünler fazlasıyla cesur görünmenize yardımcı olabilir. Renkli, seksi ve çok havalı bir parça için özellikle renkli mini şortlara yönelmenizi öneririz. İncelemek isteyenler için link burada.

Biraz kısa ama çok güzel duruyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dikişsiz bralet 🤩

6. Dikişsiz bralet 🤩

Sade ve basic parçalarla da fiziğinizi ön plana çıkarmanız mümkün. Günlük olarak kullanabileceğiniz bralet modelleri ile, hem rahat hem de cesur görünümler oluşturabilirsiniz. Link burada. Benzer ürünler burada.

Sıkı ve çok güzel.

7. Kolsuz kısa fitilli elbise ✌

7. Kolsuz kısa fitilli elbise ✌

Hatlarınızı ortaya çıkaracak bu elbiseyi dilerseniz gündüz dilerseniz gece kombinleyebilirsiniz. Fitilli kumaşı sayesinde sizi hem seksi hem rahat hissettirecek bu ürünü incelemeden geçmemenizi öneririz. Ürün burada.

İlk basta aşırı ince geldi ama zaten yazlık bir elbise olduğu için sorun etmedim. Çok şık bir elbise, ben beğendim.

8. V yaka top 🥵

8. V yaka top 🥵

Karşınızda bu yazın en favori parçası kelebek formlu v yaka top! Bu parçayla yaz akşamlarında nefes kesici kombinle oluşturmanız çok olası. İncelemek isteyenler buraya tıklayabilir. 

Hayatımda aldığım en güzel şey olabilir!

9. Siyah yırtmaçlı mini etek 😍

9. Siyah yırtmaçlı mini etek 😍

Siyahın kurtarıcılığını mini boyun seksiliği ile bir araya getiren bu parçaya aşık olacaksınız, bizden söylemesi! Link burada.

Kumaşı çok hoşuma gitti, yumuşacık. Şık ve rahat bir kombine oldukça müsait. Kendi bedenimi aldım, güzel olduğunu düşünüyorum. Sorunsuz da elime ulaştı. Fiyat-performans bakımından da oldukça iyi.

10. Dekolteli siyah takım ✌

10. Dekolteli siyah takım ✌

Takım aşıkları bu ürünü incelemeden geçmemeli. Derin bacak dekoltesi ile öne çıkan bu takımı, rahat ve şık görünmek isteyeceğiniz günlerde kullanabilirsiniz. Ürün burada.

Harika bir takım, kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İnce askılı bağlamalı büstiyer ✨

11. İnce askılı bağlamalı büstiyer ✨

Dişil enerjinizi yükseltecek bağlama detaylı bu büstiyere kalbinizi bırakacağınızı söyleyebiliriz. Bu ürün ile oluşturacağınız her kombinde, cazibenizi de ön plana çıkaracağınızı hatırlatmak isteriz. Linkburada. 

Tam bedeninizi alın, mükemmel ötesi bir parça.

12. Zincirli kaşkorse crop 💘

12. Zincirli kaşkorse crop 💘

Hem parıl parıl parlamak hem göğüslerinizi ön plana çıkarmak ister misiniz? Cevabınız evetse, sizin için seçtiğimiz zincirli kaşkorse crop bu ürünü inceleyebilirsiniz. Tercih etmeniz halinde tüm gözleri üzerinize çekeceğiniz crop burada.

13. Bağlama detaylı dokuma büstiyer 💫

13. Bağlama detaylı dokuma büstiyer 💫

Göğüs dekolteli bu parça da tercih edebileceğiniz ürünlerden. Dekolteli ve bağlama detaylı bir ürün arıyorsanız, bu ürünü kaçırmamanızı öneririz. Link burada.

Çok güzel bir duruşu var, bayıldım! Tam bedeninizi alabilirsiniz. Bu arada önünün açıklığı, göğüs büyüklüğünüze göre değişebilir.

14. Dantel detaylı korse büstiyer 🤤

14. Dantel detaylı korse büstiyer 🤤

Dantelin seksi duruşunu es geçmemek lazım! Siz de sade fakat seksi bir görünüm elde etmek istiyorsanız, dantel detaylı korse büstiyer bu ürüne göz atabilirsiniz. İncelemek isteyenler için ürünün linki burada. Benzer ürünler burada.

Çok seksi duran harika bir parça... 🖤

15. Bağlama detaylı büstiyer 🥵

15. Bağlama detaylı büstiyer 🥵

Cesaret sizin göbek adınız ise, bağlama detaylı ve sırt dekolteli bu büstiyeri inceleyebilirsiniz. Nefes kesici kombinler oluşturmaya başlamak istiyorsanız, bizce vakit kaybetmeden bu ürüne şans vermelisiniz. Ürün burada.

Kumaşı ince değil, iç göstermiyor. Çok kullanışlı bir parça.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Bağlamalı crop bluz 👇

16. Bağlamalı crop bluz 👇

Asimetrik kesimi ile dikkat çeken bağlama detaylı crop bu bluz, rengi ve kumaşıyla kaliteli kombinler oluşturmanıza yardımcı olacak! İncelemek isteyenler buraya tıklayabilir. 

Dokusu, kumaşı yani her şeyi harika! Yumuşak kumaş ve cuk oturuyor. Bence tam beden alınmalı.

17. Askılı bağcıklı büstiyer 👌

17. Askılı bağcıklı büstiyer 👌

Sırtınızı ön plana çıkaracak asil bir parça için uzun uzun araştırma yapmanıza gerek yok. Sizin için seçtiğimiz askılı bu ürünü inceleyebilir, en asil kombinlere imza atabilirsiniz. Link burada.

Bayıldım! Tam beden almanızı öneririm.

18. Açık mavi yüksek bel jeans 💙

18. Açık mavi yüksek bel jeans 💙

İçeriğin en kurtarıcı parçası ile sizi baş başa bırakmak istiyoruz. Kesimi ve modeliyle şık bir jean tercih etmeniz halinde, en seksi görünümlere kolayca ulaşabilirsiniz. Ürün burada.

Boyum kısa olduğu için ilk başta tereddüt ettim ama denedikten sonra çok beğendim.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın