Görüş Bildir
Haberler
Film Zevkine Göre Zeka Tipini Söylüyoruz

etiket Film Zevkine Göre Zeka Tipini Söylüyoruz

Beğendiğin filmler aslında senin sahip olduğun zeka tipini söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Türk Sineması'ndan bir dram filmi seç.

2. Bir tane de yerli komedi filmi.

3. Artık birer klasik haline gelmiş bu Hollywood filmlerinden birini seç bakalım.

4. Bu efsane serilerden birini seç.

5. Bu tarihi filmlerden hangisini daha çok seviyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi filmin hikayesi seni daha çok etkiledi?

7. Geldik son soruya. Her izlediğinde seni gaza getiren bir intikam filmi seç.

Sayısal zekaya sahipsin!

Sayısal zekaya sahipsin!

Sevdiğin filmlere göre sen sayısal zekaya sahipsin. Matematik senin hayatında büyük bir yer kaplıyor. Beynin matematiksel şeylere daha iyi çalışıyor. Bu da film beğenini büyük ölçüde etkiliyor. Filmde ilk baktığın şey senaryonun senarist tarafından ilmek ilmek işlenmesi ve zorlu bir matematik problemi gibi çözülerek sonuca ulaşması hoşuna gidiyor.

Sözel zekaya sahipsin!

Sözel zekaya sahipsin!

Beğendiğin filmlere göre sen sözel zekaya sahipsin. Bir filmi izliyorsan onun gözlerinden çok duygularına hitap etmesini istiyorsun. Seni bu duygulara ulaştıran da senaristin sihirli sözcükleri oluyor. İyi yazıldığı ve güzel çekildiği takdirde filmlerde geçen uzun diyaloglar seni sıkmıyor hatta hoşuna gidiyor. Sözcüklerin yarattığı sihire aşık olduğun için senin beğenilerin bu tip bir zekaya sahip olduğunu gösteriyor.

Görsel zekaya sahipsin!

Görsel zekaya sahipsin!

Beğendiğin filmlere göre sen görsel zekaya sahipsin. Sinemaya tamamen görsel açıdan yaklaşıyorsun. İmajlar, yönetmenin çektiği kareler hatta açılar bir filmi beğenmende önemli kriterler. Görselleri kolayca hafızanda tuttuğun için bazı polisiye veya suç filmlerinin sonunu doğru tahmin etmekte uzmanlaşmışsın. Sinemayı bir görsel şölen olduğu için seviyor ve film tercihi yaparken sıradan bir görüntüyü birer sanat eserine çeviren kişilerin işlerini seçiyorsun.

Bedensel zekaya sahipsin!

Bedensel zekaya sahipsin!

Beğendiğin filmlere göre sen bedensel zekaya sahipsin. İnsan bedeninin sınırlarının zorlanması her zaman ilgini çekiyor. Hareketli yaşamı sevdiğin için bu beğendiğin filmlere de yansıyor. Eğer bir film izliyorsan bunun gerçek hayattan farklı olmasını istiyor ve bu farklılığı seviyorsun. Aksiyon sahnelerinde verilen emeğe saygı duyuyorsun ve içinde hareket olan her filme şans veriyorsun.

İşitsel zekaya sahipsin!

İşitsel zekaya sahipsin!

Beğendiğin filmlere göre sen işitsel zekaya sahipsin. İyi bir film müziği, etkileyici bir tonda söylenmiş replikler senin bir filmi beğenmende önemli kriterler. Bir film müziği duyduğunda aklın hemen o filme gidiyor. Hatta sevdiğin filmleri yeniden izlemek yerine o filmlerin müziklerini dinlemeyi tercih ediyorsun. Evet görüntü önemli ama filmi film yapan da görüntünün arkasını dolduran ses.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
812
313
165
106
56
43
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bir şeyi merak ediyorum. neden çıkan sonucu kopyalayıp buraya yapıştırıyorsunuz? genelde her testin galerisinde oluyor bu. yorumlara bir bakıyorum kopyala ya... Devamını Gör

Serhan Deniz

Çünkü beğendiğim filmlere göre ben sözel zekaya sahibim. Bir filmi izliyorsam onun gözlerimden çok duygularıma hitap etmesini istiyorum. Beni bu duygulara ul... Devamını Gör

Hilal

Ne sözeli kanka sayısalcıyım ben

Ahunaz

sayısal mı?:DDDDD ya ben çarpım tablosunu unutmuş insanım ne sayısalı:DDDD dokusu altıya çarp desen yarım saat düşünürüm:DD