Görüş Bildir
Haberler
Filenin Sultanları'nın Biz Kadınlara Başarılarından Daha Çok Şey Kazandırdıklarının 6 Kanıtı

Filenin Sultanları'nın Biz Kadınlara Başarılarından Daha Çok Şey Kazandırdıklarının 6 Kanıtı

Senelerdir Filenin Sultanları'nın kazandıkları maçlarla, şampiyonluklarla gurur duyuyoruz. Ama aslında Filenin Sultanları'nın bizler için yaptıkları sadece bir kupadan çok daha fazlası! Onlar bize ilham oluyor, kalbimize dokunuyorlar...

1. Küçük kız çocuklarının dünyanın en güçlü kadınları olabileceğini gösterdiler!

Çünkü onlar bir zamanlar küçük bir kızken büyüdüklerinde dünyanın zirvesine çıktılar. Hayalini kurmanın bile zor olduğu şeyi binbir zorlukla karşılaşsalar bile pes etmeyerek onlar başardılar!

2. Milyonlar için umut ve cesaret kazandılar!

Milyonlarca kişinin hayatına dokunarak bizlere umut ve cesaret verdiler. Bu umut öylesine coşkuluydu ki, şehirlerin meydanlarına büyük ekranlar kurulup maçlar hep beraber izlendi!

3. Binlerce kadına "Başardım!" dedirttiler!

Onların başarısı ben, sen ve yakınlarımızdaki kadınlar da dahil olmak üzere milyonlarca kadına ilham oldu. Onlar başardı, biz de o başarıya ortak olduk. Kadının gücü hem sahada hem de günlük hayatta bir kez daha kanıtlanmış oldu!

4. Milyonlarca çocuğun hayallerini büyüttüler!

Filenin Sultanları'nın sahada devleşmeleri, küçük çocukların gözlerinde büyülü bir hale dönüşmelerini sağladı. Çocuklar onların maçlarını izledikçe hayallerini büyüttü!

5. Her hayalin kurulabileceğini gösterdiler!

Sadece çocukların değil, yetişkinlerin de hayalleriyle barışmalarını sağladılar. Onların ulaştığı zirve noktası herkese her hayalin kurulabileceğini gösterdi! Tabii hayale ulaşmak için çok fazla çaba sarf etmek gerektiğini de...

6. Ve kurulan her hayalin gerçekleşebileceğini gösterdiler!

Hayallerin hayalde kalma zorunluluğu olmadığını da onlar sayesinde iyice görmüş olduk. Filenin Sultanları'nın kurduğu hayaller gözlerimizin önünde gerçek oldu!

Tüm bunlar için bile Filenin Sultanları'nın kazandırdıklarının başardıklarından çok daha fazlası olduğunu söyleyebiliriz!

Sultanlar Ligi İsim ve Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımlar Ana Sponsoru Vodafone, "Biz buradayız!" diyen tüm kadınların yanında duruyor!