Görüş Bildir
Haberler
Fernandao, Fenerbahçe ile 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Fernandao, Fenerbahçe ile 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Enver K.
25.06.2015 - 13:03 Son Güncelleme: 27.06.2015 - 18:57
İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle kulüp binasında yöneticilerle bir araya gelen Brezilyalı golcü oyuncu Jose Fernandao, ardından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde düzenlenen törenle, kendisini 4 yıllığına Fenerbahçe kulübüne bağlayan sözleşmeye imza attı. 

Jose Fernandao: 'Kariyerimin en iyi seçimini yaptım'

Jose Fernandao Viana de Santana, kariyerinin en iyi seçimini yaparak Fenerbahçe’yi tercih ettiğini belirtti. Fenerbahçe forması altında gol kralı olup, kupalar kaldırmak istediğini belirten Jose Fernandao, kendisine duyulan güven için de herkese teşekkür etti.

Giuliano Terraneo: 'Önemli bir isim'

Törende ilk olarak söz alan Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo, kulüp olarak Fernandao’yu almak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Önemli bir bölgeye, önemli bir ismi transfer ettiklerine vurgu yapan Giuliano Terraneo, “Fernandao ile aramızda küçük bir bahis yaptık. Geçen sene attığı golden 2 fazlasını atacak” dedi.

Jose Fernandao: 'Son derece mutlu ve motiveyim'

Ardından söz alan Kulübümüzün yeni transferi Jose Fernandao Viana de Santana, burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Takım için elinden geleni yapacağını ifade eden Brezilyalı golcü, “Kulübümüze ve Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo’ya sözlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kariyerimin en iyi seçimini yaptım. Takımın sahip olduğu mantaliteye uygun hareket edeceğim. Takımımla birlikte kupalar kazanmayı hedefliyorum. Bana duyulan güven için teşekkür ediyorum ve burada olduğum için son derece mutlu ve motiveyim. Bu takım için elimden gelenin en iyisini yapmaya ve her zaman takıma yardımcı olmaya çalışacağım” açıklamasında bulundu.

Jose Fernandao: 'Daha fazla gol atmak istiyorum'

Kendisi için en doğru tercihin Fenerbahçe olduğunun altını için 28 yaşındaki oyuncu, “Fenerbahçe’ye gelme kararımı ailemle aldım. En doğru kararın Fenerbahçe olduğuna inandık. Adapte olduğum ülkede oymak istedim. Başka takımlardan da teklif vardı. Buranın en doğru tercih olduğuna inandık. Bana duyulan güven için teşekkürler. Mümkün olan en çok golü atmak istiyorum ve bir önceki sezonun üstüne çıkmak istiyorum” diye konuştu.

Giuliano Terraneo: 'Transfer çalışmalarımız sürüyor'

Transfer çalışmaları ilgili soruya yanıt veren Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo, “Bir çok kulvarda boy göstermemiz gerekiyor. Bu yüzden de kulübün hedeflerine uygun bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Hedef, her bölgede oyuncuların kendi aralarında mücadele yaratmak. Forvet hattında bir oyuncu almak için daha çalışıyoruz. Rekabet yaratmak için çalışmalarımız sürüyor. İsim konusunda bir şey söylemiyorum. Hedefimizde bir isim olmasına rağmen birçok oyuncuyla görüşüyoruz” ifadelerini kullandı.

Jose Fernandao: 'Dünya’nın en büyük kulüplerinde birine geldim'

Futbola başlangıç hikayesine değinen  Jose Fernandao, “Futbola geç başladım ve başlamam da şanstı. Zorluklarla da karşılaştım, ancak inancım ve çabam sonunda istediğim yerlere geldim. Dünya’nın en büyük kulüplerinde birine geldim. Burada olmaktan dolayı büyük gurur duyuyorum” dedi.

Jose Fernandao: 'Gol kralı ve şampiyon olmak istiyorum'

Geçen yıl Bursaspor’da kendisine yardımcı olan Şenol Güneş’e teşekkür eden Brezilyalı oyuncu, futbolda eksiklerin bitmediğini ancak kendisini geliştirmek ve üzerine koymak için her antrenmanda çalıştığını belirtti. “Geçen yıl ki başarımın üstüne çıkmaya çalışacağım” diyen  Fernandao, “Burada gol kralı ve şampiyon olmak istiyorum. Takıma katkı vermeye çalışacağım” diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0