Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'ye İki Kötü Haber Birden

Fenerbahçe'ye İki Kötü Haber Birden

Batuhan
09.02.2015 - 15:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı-Lacivertli ekipte derbinin faturası ağır oldu. Fenerbahçe file bekçisinin 2 ila 5 maç, Caner'in de kırmızı kart gördüğü için en az 1 maç ceza alacağı öğrenildi.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının bitiminde soyunma odası koridorunda karşılaşmanın hakemlerinin de duyacağı biçimde, 'İki tane o.... çocuğunun açıklamalarından etkilenip maç yönetiyor, penaltımızı vermiyorsunuz' şeklindeki ifadeleri temsilci tarafından rapor edilen Volkan Demirel, bugün tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Volkan'ın yanı sıra son düdüğün ardından yardımcı hakeme 'Allah hepinizi kahretmesin' diyen ve hakem Bülent Yıldırım tarafından kırmızı kartla cezalandırılan Caner'in dosyası da bugün disiplin kuruluna gönderildi.

Volkan'a 5 maç ceza gelebilir

Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nin her hafta rutin olarak yaptığı değerlendirmeye göre söz konusu sevklerin beklendiği gibi dün değil, Salı günü gerçekleştireceğini belirten yetkilililer, temsilci raporuna göre Volkan'ın 'hakaretten', Caner'in ise 'sportmenliğe aykırı' sözlerinden dolayı işlem göreceğini kaydetti. Bu arada Volkan'ın raporlara geçen sözlerini iki defa tekrarladığı ve hakemden ek rapor istenmesine gerek duyulmayacağı vurgulandı. Bu doğrultuda Fenerbahçe file bekçisinin 2 ila 5 maç, Caner'in de kırmızı kart gördüğü için en az 1 maç ceza almasının gündemde olduğu bildirildi.

Rize'de yoklar

Fenerbahçeli iki milli futbolcu tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilecekleri için, sarı-lacivertli takımın deplesmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı Ziraat Türkiye kupası karşılaşmasında forma giyemeyecekler. Volkan ve Caner'e verilecek cezalar ise PFDK'nın perşembe günü gerçekleştirdiği toplantıdan sonra açıklanacak.

Milliyet

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/fenerb...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0