Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe, Obradovic'le Sözleşme Yenilemek İstiyor

Fenerbahçe, Obradovic'le Sözleşme Yenilemek İstiyor

Fatih
18.03.2015 - 21:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe yönetimi, erkek basketbol takımını başarıdan başarıya koşturan Sırp antrenör Zeljko Obradovic'le sözleşme yenileme kararı aldı.

Taraftarların büyük sevgisini kazanan Obradovic ile ilk görüşme önümüzdeki hafta yapılacak ve kalması için bütün imkanlar zorlanacak.

Fenerbahçe'de son haftalarda en çok merak edilen konuların başında, erkek basketbol takımının Sırp antrenörü Zeljko Obradovic'in sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı geliyor. Dünyaca ünlü teknik adamın menajeri Misko Raznatovic'in geçtiğimiz günlerde Twitter'dan attığı bazı mesajlar kafaları karıştırmış ve bazı sorunlar olduğu iddia edilmişti. Bu soruyu sarı lacivertli yöneticilere sorduğumuzda, taraftarları rahatlatan bir cevap aldık.

ANLAŞMA SAĞLANIRSA 2 YILLIK İMZA ATILACAK

Fenerbahçe Ülker yönetimi, geçen yıl takımı Türkiye Basketbol Ligi şampiyonu yapan bu yıl da hem Türkiye hem Avrupa'da başarıdan başarıya koşan Zeljko Obradovic ile sözleşme yenileme kararı aldı. Taraflar arasında ilk görüşme önümüzdeki hafta içinde yapılacak ve karşılıklı şartlar ortaya konacak. Bir sonraki görüşme en geç 2 hafta sonra yapılacak ve orta yol aranacak. Eğer anlaşma sağlanırsa, Zeljko Obradovic 2 yıl daha Fenerbahçe Ülker'in başında kalacak. Kulüpten sızan bilgilere göre Fenerbahçe yönetimi, Obradovic'in kalması için bütün imkanlarını zorlayacak.

İnternet Haber

Kaynak: http://spor.internethaber.com/spor/sp...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın