Görüş Bildir
Haberler
Facebook Video İndirme İçin 9 Harika ve Ücretsiz Servis

Facebook Video İndirme İçin 9 Harika ve Ücretsiz Servis

Facebook, her ne kadar son günlerde eskisi kadar zaman geçirdiğimiz bir platform olmasa da hala en fazla kullanıcıya sahip olan sosyal ağ. Pek çok farklı içerik türünü, güncel haberleri ve çevremizde olan bitenleri görebiliyor, öğrenebiliyoruz. 

Bugün sizler için en popüler Facebook video indirme servislerini bir araya getirdim. Bu servisler üzerinden Facebook üzerinde yer alan videoları kolayca indirebilir ve depolayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Savefrom

1. Savefrom

Beğendiğiniz videoları bilgisayarınıza ya da tabletinize kaydedebilirsiniz. Tercih edilen video kalitesi gösteren bağlantıya sağ tıklayın ve 'Farklı kaydet...' seçeneğini seçin. Videoyu kaydetmeden önce video adını kopyalayın ve 'Dosya adı' alanına yapıştırın. Siteyi ziyaret etmek için tıklayın.

2. Downloadvideosfrom

2. Downloadvideosfrom

Facebook video downloader uygulaması Facebook videolarını saniyeler içinde indirmenizi sağlar. Tüm yapmanız gereken Facebook video URL'sini kutucuğa kopyalamak ve indir butonuna tıklamak. Siteye gitmek için tıklayın.

3. FBDown

3. FBDown

FBDown da en çok kullanılan Facebook video indirme servisleri arasında yer alıyor. Chrome eklentisi de mevcut. Siteye gitmek için tıklayın.

4. GetFVid

4. GetFVid

Facebook videolarını online olarak indirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sadece Facebook Video URL'sini kopyalayıp yapıştırın ve 'İndir' düğmesine basın. Siteye gitmek için tıklayın.

5. Keepvid

5. Keepvid

Keepvid, Chrome eklentisi olan ve Facebook videolarını hızlı bir şekilde HD kalitede indirmenizi sağlayan bir diğer aracımız. Siteye gitmek için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. GetFBStuff

6. GetFBStuff

Getfbstuff, Facebook videoları için MP4 veya flv video linklerini doğrudan çeken basit bir facebook video indirme servisidir. Siteye gitmek için tıklayın.

7. FBDown.me

7. FBDown.me

FBDown.me de indirmek istediğiniz Facebook videosunun linkini yapıştırarak indirme yapabileceğiniz bir servis. Siteye gitmek için tıklayın.

8. Video-FB

8. Video-FB

Video-FB de listemizde yer alan bir diğer Facebook video indirme servisi. Oldukça kullanışlı. Siteye gitmek için tıklayın.

9. FB VideoX

9. FB VideoX

FB VideoX üzerinden de video indirebilirsiniz. Chrome eklentisi de bulunuyor. Siteye gitmek için tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın