Görüş Bildir
Haberler
Facebook Sayfalarına 'Alışveriş' ve 'Hizmetler' Bölümü Geliyor

Facebook Sayfalarına 'Alışveriş' ve 'Hizmetler' Bölümü Geliyor

Onedio Medya
14.09.2015 - 20:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sayfalar için duyurduğu yeniliklere devam eden Facebook, bu sefer de sayfalara “Alışveriş” ve “Hizmetler” bölümü ekleyeceğini duyurdu.

Facebook sayfalarını tamamen bir pazarlama alanına dönüştürmek isteyen Facebook, şimdi de Facebook sayfalarına “Alışveriş” ve “Hizmetler” adında iki yeni alan daha ekleyeceğini duyurdu.

Kaliforniya’da yapılan bir basın etkinliğinde konuşan Facebook COO’su Sheryl Sandberg, Facebook’ta an itibariyle 45 milyon sayfa bulunduğunu ve yeni gelen özellikler ile bu sayfa sahiplerinin artık kendi işletmeleri için daha fazla seçeneğe sahip olacağını belirtti.

Temmuz ayında testlerine başlanan Shopping / Alışveriş sekmesi ile markaların kendi ürünlerini sergilemesi ve sayfa üzerinden satış gerçekleştirmesi planlanırken; Services / Hizmetler sekmesi ile de markaların verdiği hizmetlerin listelenmesi sağlanmış olacak.

Her iki sekmenin de test aşamasında olduğunu ve şimdilik sadece sınırlı sayıda sayfalar ile test edildiğini belirtmekte fayda var. Ancak Facebook’a göre bu yeni sekmeler önümüzdeki haftalarda herkesin kullanımına sunulmuş olacak.

Facebook’un duyurduğu yenilikler sadece bununla da sınırlı değil. Yeni sekmelerin de yolda olduğunu belirten Facebook, Bağış butonunun ardından yeni Eylem Çağrısı butonlarının da sayfalara ekleneceğini duyurdu.

Son olarak sayfa yöneticilerine de yeni seçenekler sunulduğunu duyuran Facebook, yöneticilerin artık benzer yorumlara verilecek cevapların kaydedebileceği bir özelliğe sahip olduklarını duyurdu. Yani aynı cevapları baştan yazmak yerine kaydedilmiş cevapları kullanabilecekler.

WebMasto

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0