Görüş Bildir
Haberler
Evlilik Teklifine Hazırlanırken İşinize Yaraması Muhtemel 13 Basit İpucu

Evlilik Teklifine Hazırlanırken İşinize Yaraması Muhtemel 13 Basit İpucu

1. Yer, Mekan Seçimi

Seçtiğiniz noktanın ille de havalı bir yer olması gerekmiyor. Çünkü seçilebilecek en doğru yer, ikiniz için de ortak bir anlam ifade eden yerdir. Böylelikle, teklif anı için doğru atmosferi oluşturmanız çok daha kolay olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Yüzüğü Unutmamak!

Biz baştan söyleyelim de. Sonuçta su testisi...

3. Kalpten Konuşmak

Söyleyeceğiniz şeyler üzerinde önceden prova yapmanızda bir sakınca yok. Ama papağan misali, ezberlenmiş olduğu kolayca anlaşılan bir konuşmadan da kaçının. Doğal olun ve çuvallarım diye endişe etmeyin. Kelimeler olması gerektiği gibi dudaklarınızdan dökülecektir. Sonuçta o ruh eşiniz. Öyle değil mi?

4. Destek Ekibi

Gerekiyorsa, aile üyelerinin ve yakın arkadaşların da aynı ortamda bulunmasını sağlayın. Çünkü size güç ve cesaret verirler.

5. Yaratıcı Olmak

Yaratıcı ve hatta biraz da espri unsuru barındıran bir teklifin etkisini hafife almayın. Çünkü ortamın gerginleşmesine daha en başından engel olur.

6. Bir 'B' Planına Sahip Olmak

Hazırladığınız teklif gayet sıradanmış gibi görünebilir. Yeter ki siz; yaratıcı bir son dokunuşu eklemeyi unutmadığınız sürece:))

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Sürpriz Unsuru

Ufak sürprizlerden bahsediyoruz. Yani maddi değerinden çok, üzerinde düşünülmüş izlenimini net bir şekilde yaratan etkileyici şeylerden.

8. Sadelik ve Samimiyet

Uzun uzadıya açıklamaya gerek yok. Her ne yaparsanız yapın ama abartılı olmayın. Yani doğallıktan ödün vermeyin.

9. Doğru Bir Planlama:) Aman Dikkat!

Mevsime, hava koşullarına yani kısacası çevresel şartlara karşı hep hazırlıklı olun. Şehirde ya da deniz kıyısındaki ufak bir kasabada olmanız fark etmez. Yoksa kaş yapayım derken göz çıkarmanız kaçınılmaz olur.

10. Sabır Sabır ve Daha Çok Sabır!

Doğru anı seçmek için aceleci olmayın. Bazen uygun şartlar kendiliğinden bile gelişebilir. Yani sabırlı olmak şart!

11. Kişisel Bir Dokunuş Katmak

Mesela onun çok sevdiği bir parçayı söylemeyi ya da arka planda çalınmasını sağlamayı düşünebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Duygularından Emin Olmak!

Tüm dikkatinizi evlilik teklifine vermek, başınıza hiç de istemeyen bir durum açabilir. O yüzden öncelikle onun duygularına odaklanın. Ne de olsa bu büyük bir karar. Detayları üzerinde incelikle düşünülmüş bir teklifin bile halledemeyeceği şeyler vardır. Velhasıl, ilk önce onun da sizinle aynı duyguları paylaştığından emin olun!

13. Öpücük!

'Öpücük' deme sebebimiz sadece teklife aldığınız yanıtla ilgili değil. Çünkü o öpücük aynı zamanda bir sembol. Bunu, geçmişe ve geleceğe söylenen birer 'merhaba' ve 'elveda' gibi de yorumlayabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0