Görüş Bildir
Haberler
Evlilik Sezonu Açıldı! Farklı Oyunlar ve Zorlu Başlıklar ile Evlilik A'dan Z'ye Ele Alındı

Evlilik Sezonu Açıldı! Farklı Oyunlar ve Zorlu Başlıklar ile Evlilik A'dan Z'ye Ele Alındı

Vestel
14.07.2019 - 13:26

Perşembe akşamı Onedio YouTube ve Facebook kanallarından gerçekleştirilen canlı yayında çiftler, evlerine götürebilecekleri ödüller için yarıştı. Birbirinden farklı karakterlerin bir araya geldiği akşamda farklı konseptlerde gerçekleştirilen bölümler yarışmacılara zorlu anlar yaşattı. Lafı uzatmadan dün gerçekleşen canlı yayının detaylarına geçelim

Onedio ekibi tarafından Vestel sponsorluğunda gerçekleştirilen İki Evet Arasında – I Said Yes dün akşam canlı olarak tüm sosyal mecralardan yayınlandı!

Evlilik telaşından düğün akşamına kadar birçok konunun ele alındığı, farklı oyunlar ile hediyelerin dağıtıldığı akşamın sunuculuk görevini ise Gizem Hatipoğlu ve Hasan Karakuş üstlendi.

Akşamın ilk başlığı ise evlilik teklifi oldu.

Katılımcılar evlilik teklifi hakkında yaşadıkları olayları ve nasıl evlilik teklifi ettiklerini sırayla dile getirdi. Birbirinden farklı düşüncelerin ve fikirlerin çarpıştığı anlar herkesi güldürürken evli bir çiftimizin evlilik tekliflerini yinelediği anlar herkesi duygulandırdı.

Evlilik teklifi hakkında konuşulduktan sonra sıra akşamın ilk yarışması olan Tektaş Tahmin Etmeye geldi.

Erkek tarafı kendilerine gösterilen tektaşların fiyatlarını tahmin etmeye çalışırken suratlarında oluşan ifade tüm tektaş alanları üzdü. Hasan Karakuş’un enfes sorularıyla hız kesmeden devam eden programda Kız isteme hikayelerinden yaşanılan ilginç anılara kadar birçok konu üzerinde konuşuldu. Geleneklerden unutulmayan anılardan bahsedilirken hediyeler de yavaş yavaş sahneye çıkmaya başladı.

Akşamın en çok dikkat çeken anı ise Takı Töreni başlığı altında gerçekleşti.

Yarışmacılar ve seyirciler ilk önce Takı töreni ve törende görülen tipler hakkında konuştuktan sonra sahneye gecenin favori çifti Burak ve Merve çıktı. Yeni nesil takılar nasıl oluyor diye merak edenler Vestel'in takılabilir takıları ile mest oldu. Yeni nesil takılarda buzdolabından küçük ev aletine kadar birçok seçenek bulunuyor. Düğünlerde takılan bu takıları daha sonra Vestel mağazalarından ürünle değiştirebiliyorsunuz!

Onedio’nun sevilen konsepti Sırt Sırta’yı canlı yayında gerçekleştirerek çiftimize birbirinden zorlayıcı sorular sorduk.

Sorulara verdikleri cevaplarla işin içinden başarıyla sıyrılan çift,  takı töreni bölümünün ilk ödülünü yani Vestel Takılabilir Ev Aletleri’ni yakalarına taktılar.

Hız kesmeyen programda ilerleyen saatlerde düğün alışverişinden düğünlerde gördüğümüz farklı tipler hakkında birçok konu hakkında konuşuldu.

Abiye bilmece oyunu gibi oyunların gerçekleştiği akşamda düğün tecrübesi fazla olan yaman gelinler ve azimli halaybaşları muhabbeti gece yarısına kadar sürdürdü.

Gecenin sponsorluğunu yapan Vestel'e teşekkür eder, takılarını alan yarışmacılara bir ömür mutluluklar dileriz. :)

Gecenin sponsorluğunu yapan Vestel'e teşekkür eder, takılarını alan yarışmacılara bir ömür mutluluklar dileriz. :)

Siz de önünüzdeki haftalardan itibaren seçili Vestel mağazalarından Takılabilir Ev Aletleri satın alabilir, düğünlerde gelin-damada “televizyon” takarak herkesi şaşırtabilirsiniz.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın