Görüş Bildir
Haberler
Ev ve Yaşam Ürünleri Arasında En Çok Tercih Edilen Ürün Önerileri

etiket Ev ve Yaşam Ürünleri Arasında En Çok Tercih Edilen Ürün Önerileri

Kübra B.
17.10.2023 - 12:51

Ev ve yaşam alanlarınızı daha konforlu hale getirmek için tercih edebileceğiniz birçok ürün arasında en popüler ve sıklıkla tercih edilenleri sizin için bir araya getirdik. Yaşam alanlarınıza hem estetik hem de işlevsellik katmak için özenle seçilen bu ürünler arasında kendi zevk ve ihtiyaçlarınıza göre seçim yapabilir, beğendiğiniz ürünleri sepetinize ekleyebilirsiniz.

Bu içerik 17.10.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Othello Classico Soffica Kaz Tüyü Yorgan 195x215 cm

Othello Classico Soffica Kaz Tüyü Yorgan 195x215 cm

İçinde toz akarı bulunmayan nomite özellikli kumaşıyla tüy geçirmeyen %100 pamuk olan bu yorgan, uzun ömürlü bir yapıya sahip. Hacmini ve yapısını müdahale olmadan uzun yıllar koruyabiliyor ve ortam nemini düzenliyor.

2.399 TL yerine Prime üyelerine özel 1.534,81 TL fiyatıyla linki burada.

Amazon’dan yapacağınız alışverişlerde Ön Sipariş Fiyat Garantisi ( Aldığınız seçili ürünlerin fiyatları belirli bir tarihe kadar düşerse, düştüğü miktar kadar bakiye hesabınıza yüklenir), Prime üyelerine özel ücretsiz ve hızlı kargo hizmeti, Prime Video ile ödüllü dizileri altyazılı izleme, özel fırsatlara erişme ve Prime Gaming ile bedava oyun ayrıcalıklarından yararlanabileceğinizi unutmayın.  

Philips XU3110/02 HomeRun 3000 Serisi Aqua Islak ve Kuru Temizlik Robotu

Philips XU3110/02 HomeRun 3000 Serisi Aqua Islak ve Kuru Temizlik Robotu

4000 Pa'ya kadar ulaşabilen ultra yüksek emiş gücü ile bir halı veya kilim üzerine geldiğinde, derinlerde saklanan ince tozları toplamak için emiş gücünü otomatik olarak artırıyor. 360° lazer navigasyonu (LiDAR) ile evin her köşesini tarıyor ve mobilyaların etrafında, odadan odaya, en verimli yolu kullanarak temizlik yapıyor. 

Yüksekliği 96 mm olan robot, kanepelerin ve yatakların altına rahatlıkla girebiliyor. Tek bir dokunuşla kişiselleştirilmiş temizlik planınızı başlatabilirsiniz.

Çok satanlarda ilk sırada yer alan bu robota siz de buradan ulaşabilirsiniz.

Grundig VCP 3930 2'si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge

Grundig VCP 3930 2'si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge

Grundig markasının öne çıkan ürünlerinden biri olan şarjlı süpürge, 150 Watt'lık etkileyici bir güce sahip. LED ışıklı turbo fırçası ile temizlik işlemlerinizi kolaylaştırırken, hem dikey süpürge hem de el süpürgesi olarak çift fonksiyonlu bir kullanım imkanı sunar. Bu ürün, LiIon pil teknolojisi sayesinde 42 dakikaya kadar kesintisiz bir kullanım süresi vaat eder. Ayrıca 0.7 litrelik geniş toz haznesi ile temizlik sonrası boşaltma işlemini de oldukça pratik hale getirir. Bu özelliklerle Grundig şarjlı süpürge, kullanıcılarına üstün bir temizlik deneyimi yaşatır.

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Günlük işlerde başarılı. Cekim gücü muhteşem değil ama iş görüyor. Kullanımı kolay ve pratik bir supurge. Her süpürmede hic supurmemisiz gibi toz çıkıyor. Çok daha pahalı, totem olmus ürünlere gereksiz para vermek yerine bu ürünü tavsiye ederim. Tercih sizin.

Mikrofiber Temizlik Bezi 8'li

Mikrofiber Temizlik Bezi 8'li

Çoklu kullanım seçeneği ile evinizde bulunması gereken ürünlerden biri olan mikrofiber temizlik bezleri 8'li setiyle 107 TL'ye burada sizi bekliyor.

Kullanıcı yorumu:

Dokusu ve büyüklüğü çok iyi. Uygun fiyatlı da bulunca stok yaptım.

Othello Elegante Woolla Organic Yorgan 155x215 cm

Othello Elegante Woolla Organic Yorgan 155x215 cm

Vücuttaki nemi çekme ve çevreye ısı yayma özelliği ile ıslanma ısısı adı verilen bir özelliğe sahip olan bu doğal yün yorgan, yıkanabilir, uzun ömürlü ve en geleneksel dolgu malzemesi ile bünyesinde en fazla su tutma kapasitesine sahip doğal dolgu malzemesine sahip. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

Kalitesi, dokusu, sıcak tutması çok kaliteli marka, vaat ettiğini veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Philips Hue GO V2 Taşınabilir Akıllı Led Masa Lambası

Philips Hue GO V2 Taşınabilir Akıllı Led Masa Lambası

2,5 saatlik parlak akıllı aydınlatmanın veya 18 saate kadar Cozy Candle ışık etkisinin keyfini dilediğiniz yere taşımanızı sağlayan Philips Hue GO V2 Taşınabilir Akıllı Led Masa Lambası, ışık ayarlarını doğrudan ışığın üzerindeki düğmeyle değiştirmenizi sağlıyor.

Sizi uyandıran ve uyumanıza yardımcı olan akıllı ışıklar, dilerseniz filmleri, tv şovlarını, müzikleri ve oyunları senkronize edebilmenizi sağlıyor. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Şık bir tasarımı var. Kullanımı çok pratik. Ebatı her yerde kullanılacak şekilde yeterli büyüklükte. Yatay ve dikey olarak iki şekilde kullanılabiliyor. Ayrıca prize bağlı olmadan belirtilen ışık sürelerinde uzun süre çalışabiliyor. çok beğendim. 10 yıldız olsa 10 yıldız verirdim. Bence Philips Hue ışık çeşitlerinin en güzel masa üstü lambası. Kablosuz kulanımı da var. Bütün philips hue ışıklarında olduğu gibi philips hue bridge ile iyi çalışır.

English Home Quadro El Havlusu Seti

English Home Quadro El Havlusu Seti

Banyonuzda yer alacak bu set, hem göze hitap edecek şıklığı hem de dokunduğunda hissedilen yumuşaklığı ile fark yaratacak. Misafirlerinizi memnun etmek ve onlara evinizde hoş bir deneyim sunmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Uzaktan Kumandalı Ayaklı Lamba

Uzaktan Kumandalı Ayaklı Lamba

Mıknatıslı bir tasarıma sahip uzaktan kumandası ile kontrol edilebilen bu özel lamba, çok yönlü kullanım imkanı sunuyor. Hem okuma lambası olarak, hem çocuk odasında, hem de çalışma alanlarında rahatlıkla kullanılabilir. Önceden ayarlanmış modları sayesinde, ihtiyaca göre aydınlatma seviyesi kolayca düzenlenebilir. Ayrıca, yumuşak ışığı ve hoş tasarımı ile gece lambası olarak da tercih edilebilir. 

Buradan ulaşabilirsiniz.

AUTOGEN Elektrikli Süpürge

AUTOGEN Elektrikli Süpürge
  • 150W yüksek güç ve 7000 Pa güçlü emiş gücü

  • 2500 mAh pil ile pil yaklaşık 3-4 saat içinde tamamen şarj edebilme ve yaklaşık 25-30 dakika boyunca kullanabilme

  • Siklon konisi, filtrenin tıkanmasını önlemek için daha büyük çöpleri ayırabilirken, HEPA filtresi ince tozu, sigara külü ve bakterileri hapseder. Bu filtreler çıkarılabilir ve yıkanabilir.

  • Hassas yüzeyleri temizlemek ve evcil hayvan tüylerini kumaşlardan çıkarmak için fırça ile hem ıslak hem de kuru durumda kullanılabilir. Dökülen içecekleri temizlemek için düz ağızlı başlık, ulaşılması zor alanları temizlemek için hortum başlığı ve uzatma borusu gibi özelliklere sahiptir.

1.058,15 TL yerine 585 TL'ye buradan satın alabilirsiniz.

ROBX 360 Derece Dönen Su Püskürtmeli Paspas

ROBX 360 Derece Dönen Su Püskürtmeli Paspas

Robx 360 Derece Dönen Su Püskürtmeli 3 Başlıklı Sprey Mop Paspas, 3 adet yedek mikrofiber mop bezi ile birlikte geliyor. Kolay, hızlı, pratik ve verimli bir temizlik deneyimi sunan bu ürün, teleskopik başlığı sayesinde 40 santime kadar uzayabiliyor. 

Gizli boru yapısı ve esnekliği ile bel ve diz bükme ihtiyacını ortadan kaldırarak, evinizin tüm zor ulaşılabilir alanlarına kolaylıkla erişim sağlıyor. Seramik, parke, laminat gibi çeşitli zemin yüzeylerinde akıcı bir temizlik performansı sunuyor. 3 ayrı başlığı ile 360 derece dönerek köşe, masa altı, kanepe, yatak, mutfak dolapları ve kenarlara kolayca ulaşmanızı sağlıyor.

Fiyatı 459 TL

Linki burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın