Görüş Bildir
Haberler
Ev dekorasyonunda çiçek kullanımı

Ev dekorasyonunda çiçek kullanımı

Emlakjet
03.11.2016 - 13:53

Yaşadığımız alanları daha da canlı kılmak için çiçekler ilk tercihimizdir. Canlı bitkilere evimizde ve ofisimizde yer vermek bize enerji kaynağı olarak geri döner. Bitkilerin yenileyici ve mutluluk kaynağı olduğu ispatlanmış bir gerçektir.

Evinizin bir köşesinde muhakkak bitkiler olsun. Hepsinin ayrı kişilikleri, ayrı ihtiyaçları olduğunu unutmayın.

Çiçeklerinizle konuşun, sizinle konuşamasalar da günbegün açacaklar, yaşadıkları ortamla daha da barışık olacaklardır.

Ruhunuzun pozitifliği için ilk akla gelen şey bir canlıyı büyütmektir, evimize en uyum sağlayan ve emekle büyütebileceğimiz şeyler de bitkilerdir.

Evinizin alanına göre bitkiler seçmeniz, hem onları hem de sizi mutlu eder. Küçük bir eviniz varsa büyük bitkiler evinizi daha da küçük gösterebilir ve onları ihmal edebilirsiniz. Pencere önü çiçeklerini tercih ederseniz evinizi daha da çok sevebilirsiniz.

Eğer modern bir eviniz varsa, düz hatlı vazolar, orkideler ya da düz hatlı ağacımsı bitkiler tam evinize göre olabilir. Bunun yanında kesme çiçek tercih edenlerdenseniz, dekorasyonunuzdaki hakim renklerle kombine edebileceğiniz renk alternatiflerinden oluşan aranjmanlar da kullanabilirsiniz.

Oturma odası ya da salon için en iyi önerimiz pencere önüne yerleştirebileceğiniz bol yapraklı, büyük saksılı ağacımsı ağaçlar olabilir. Bol yapraklı bitkilerin ortama kattığı olumlu enerjiden de yararlanmalısınız.

Yatak odanız için seçeceğiniz bitkinin kokulu aranjmanlar olması güne mükemmel başlamanızı sağlar. Özellikle frezya, leylak ve sümbül ilk tercihiniz olabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın