Görüş Bildir
Haberler
Eşlikçi Tercihinize Göre Bu Akşamki Aktivitenizi Söylüyoruz!

Eşlikçi Tercihinize Göre Bu Akşamki Aktivitenizi Söylüyoruz!

hepiniz haklısınız
16.02.2021 - 17:59 Son Güncelleme: 18.02.2021 - 17:32

Sana tek bir sorumuz var. Sofralarına +1 lezzet katan eşlikçilerden birini seç, bu akşamı nasıl geçireceğini tahmin edelim. 

Unutma! Eşlikçiler senin hakkında çok şey söyler...

Haydi teste!

Soru çok açık. Sofrana +1 lezzet katan eşlikçiyi seç ve bu akşamı nasıl geçireceğini söyleyelim!

Baş Başa Sinema Gecesi!

Patlamış Mısır seçtin!

Eşlikçi seçimin gösteriyor ki bu gece sevgilinle baş başa sinema gecesi. Güzel bir film, eşlikçi olarak patlamış mısır, aynı battaniyenin altında sımsıcak bir akşam. Acaba önce hanginiz bu kadar patlamış mısır bize yetmez diyip yenisini yapmak için rahatını bozacak. Bu fedakarlığı yapan birinin 'Seni seviyorum' demesine gerek yoktur bilirsin :) 

Patlamış mısır akşamına +1 keyif ve lezzet katacak.

Uzun Sohbetlerin Gecesi!

Kokoreç seçtin!

Eşlikçi seçimin gösteriyor ki bu gece dostlarla uzun sohbetler dönecek! Sipariş edilen kokoreci bekleme heyecanıyla başlayacak iştah yerini uzun zamandır konuşmadığınız, içinizde biriken şeyleri; birbirinden komik anıları anlatmaya bırakacak. Yarım ekmek kokoreç ve yanında duruma göre midye tava ya da midye dolma olursa lezzete +1 katarak keyfi büyütecek.

Bu Gece Oyun Gecesi!

Cips seçtin!

Eşlikçi seçimin gösteriyor ki bu gece dostlarla sadece kıran kırana ve bol kahkahalı oyunlara değil lezzete ve keyfe de doyacaksınız. Siz birlikte vakit geçirmekten hoşlanan, aralarından su sızmayan herkesin özendiği o arkadaş grubusunuz.

Çıtır çıtır bir cips bu akşam da lezzete +1 olacak.

Bu Gece Aileyle Vakit Geçirme Gecesi!

Sosisli seçtin!

Eşlikçi seçimin gösteriyor ki senin ailenle vakit geçirmeye ihtiyacın var. Güzel sohbeti, karşılıksız sevgiyi özlemişsin. O zaman bu akşam yemekten önce evde ol :)

Ailenle yiyeceğin taze bir sosisli ve yanında güzel gidecek bir soğuk içecek akşamına +1 keyif ve lezzet katacak.

Bu Gece Dizi Gecesi!

Patates kızartması seçtin!

Eşlikçi seçimin gösteriyor ki siz bu gece birlikte izlediğiniz dizinin en heyecanlı bölümlerine gelmişsiniz. Çünkü dizilerin en güzeli sevgiliyle izlenendir. Ama eşlikçi olmadan da tadı çıkmaz :) Dizi heyecanından aynı patates parçasına gidecek iki elin buluşmasıyla, patates kızartması akşamına +1 keyif ve lezzet katacak. Hele bir de masada ikinizin de bayıldığı soslar ve yanında güzel gidecek soğuk içecekler varsa!

Önlükleri Takıp Beraber Yemek Yapma Gecesi!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kara

Uzun sohbetlerin gecesi! Ben yalnız yaşıyorum yıllardır, duvarlarla konuşmayı başladım tabi böyle olunca, önceleri cevap vermiyorlardı sorun yoktu ama şimdil... Devamını Gör

İdil

Uzun sohbetlerin gecesi! Güzell

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Bu Gece Dizi Gecesi! Patates kızartması seçtin! Eşlikçi seçimin gösteriyor ki siz bu gece birlikte izlediğiniz dizinin en heyecanlı bölümlerine gelmişsin... Devamını Gör

Wriblaymeapt

I have just received my 3rd paycheck which said that $ 36 285 that i have made in just one month by working online over my laptop. This job is amazing and it... Devamını Gör