Görüş Bildir
Haberler
Erkeklere Hediye Almak Zor! Bu Test Ona Alacağın Hediyeyi Net Bir Şekilde Söylüyor!

Erkeklere Hediye Almak Zor! Bu Test Ona Alacağın Hediyeyi Net Bir Şekilde Söylüyor!

D'S Damat
14.12.2022 - 14:07

Ona en uygun hediyeyi bulmak için teste başla!👇

1. Biraz düşün bakalım. O ne kadar romantik biri?

2. Peki onun giyim tarzını en iyi anlatan kelime ne?

3. Nelerden hoşlanır diye sorsak?

4. Peki rahat mı olmayı tercih eder yoksa şık mı?

5. Kıyafet alırken kumaş kalitesine dikkat eder mi?

6. Tarzını en iyi yansıtan parça bunlardan hangisi?

7. Kıyafetlerinde çeşitli desen türlerine yer verir mi?

8. Son olarak, kıyafetlerinde aksesuar kullanmaktan hoşlanıyor mu?

D'S Damat Mont!

D'S Damat Mont!

Dış giyime çok önem veren biri olduğu için onun tarzına en uygun hediye D'S Damat Mont olacaktır. Soğuk havaların kurtarıcısı montlar onun dış giyimdeki şık tarzını daha da öne çıkaracak. Yeni yılda bu hediyeyle onu çok daha mutlu edeceksin!

D'S Damat montu incelemek için buraya, onun için tüm seçenekleri değerlendirip D'S Damat koleksiyonunu hemen incelemek için buraya tıkla!

D'S Damat Chino Pantolon!

D'S Damat Chino Pantolon!

Kumaş kalitesine ve kumaşın duruşuna verdiği önemden anladığımız kadarıyla ona en uygun hediye D'S Damat Chino Pantolon olacaktır. Hem şık hem de rahat olmayı seven biri olduğu için yeni yılda onu bu hediyeyle çok mutlu edeceksin!

D'S Damat Chino pantolonu incelemek için buraya, onun için tüm seçenekleri değerlendirip D'S Damat koleksiyonunu hemen incelemek için buraya tıkla!

D'S Damat Baskılı Gömlek!

D'S Damat Baskılı Gömlek!

Sadelikten yana olsa da giydiği kıyafetlerin dikkat çekici olmasını seven biri. Bu nedenle ona en uygun hediye D'S Damat Baskılı Gömlek. Marjinal tarzını iyi bildiğini ona hissettirecek bu hediye onu çok mutlu edecek!

D'S Damat Baskılı gömleği incelemek için buraya, onun için tüm seçenekleri değerlendirip D'S Damat koleksiyonunu hemen incelemek için buraya tıkla!

D'S Damat Gömlek Ceket!

D'S Damat Gömlek Ceket!

Gömlek tarzında ceket ve montları tercih ettiği daha 'casual' bir giyim tarzı olduğu için ona en uygun hediye D'S Damat Gömlek Ceket. Aynı anda hem şık hem de rahat görünmek onun için önemli. Onu bu harika hediyenin çok mutlu edeceğine eminiz!

D'S Damat Gömlek ceketi incelemek için buraya, onun için tüm seçenekleri değerlendirip D'S Damat koleksiyonunu hemen incelemek için buraya tıkla!

D'S Damat Travel Takım Elbise!

D'S Damat Travel Takım Elbise!

Seyahatsever birine en iyi hediye kesinlikle D'S Damat Travel Takım Elbise olacaktır. Katlayıp çantaya koyabileceği kırışmayan bu takım elbise sayesinde yeni yıla senin sayende çok daha mutlu girecek!

D'S Damat Travel takım elbiseyi incelemek için buraya, onun için tüm seçenekleri değerlendirip D'S Damat koleksiyonunu hemen incelemek için buraya tıkla!

D'S Damat Jogger Pantolon!

D'S Damat Jogger Pantolon!

Onun tarzına ve karakterine en uygun hediye D'S Damat Jogger Pantolon. Çünkü o hayattan çok şey bekleyen biri. Mesela aynı anda hem şık hem de rahat olmak isteyebilir. Yeni yıla bu muhteşem hediyeyle girmek ise onu çoook daha mutlu edecek. 

D'S Damat Jogger pantolonu incelemek için buraya, onun için tüm seçenekleri değerlendirip  D'S Damat koleksiyonunu hemen incelemek için buraya tıkla!

D'S Damat Klasik Gömlek!

D'S Damat Klasik Gömlek!

Her zaman şık olan birine verilecek en uygun hediye D'S Damat Klasik Gömlek. Hayatının her alanında şıklığından ödün vermeyen biri için klasik gömlek hediye olarak doğru bir seçim olacak. Bu nedenle eğer yeni yıla mutlu girmesini istiyorsan ona bir gömlek almalısın!

D'S Klasik gömleği incelemek için buraya, onun için tüm seçenekleri değerlendirip D'S Damat koleksiyonunu hemen incelemek için buraya tıkla!