Görüş Bildir
Haberler
Erkekler İçin Spor Yapmayı Daha Etkili Ve Çekici Hale Getirecek Kıyafet Önerileri

etiket Erkekler İçin Spor Yapmayı Daha Etkili Ve Çekici Hale Getirecek Kıyafet Önerileri

ozge icil
19.11.2021 - 21:33

Sağlığını korumak ve zinde kalmak için düzenli spor yapmak şart! Ama spor yaparken uygun kıyafet seçiminin hareket ve fiziksel efor seviyesini etkilediği de doğru. Bu nedenle spora uygun şekilde giyinmek büyük önem taşıyor.

Spor yapan ve görünüşüne dikkat eden erkekler için hazırladığımız bu liste ile en zorlandığınız anlarda bile çekici olmaya hazır mısınız? O zaman başlıyoruz.

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sportif bir şıklık arayanlar gelsin.

1. Sportif bir şıklık arayanlar gelsin.

Hazır kış gelmişken sezona uygun bir önerimiz var. Açık havada spor yapmak isteyen erkekler bu eşofman takımına bayılacak. Koşu ve yürüyüş için oldukça ideal bir seçenek olan eşofman takımını, spor salonunda da kullanabilirsiniz. 

Oldukça şık bir fitness alternatifi olan takımın füme rengi bizce aşırı güzel ve her erkeğe yakışır cinsten. Ürünün ayrıca 3 rengi daha mevcut.

Alt üst takımın fiyatı 320 TL. Linki ise burada!

2. Kaslarınızı göstermekten çekinmeyin.

2. Kaslarınızı göstermekten çekinmeyin.

Herkes yatarken spor salonunda sarf ettiğiniz çabanın meyvesini göstermek istemez misiniz? Bu fitness atleti çekici fiziğiyle etkilemek isteyen erkeklere çok uygun.

Ürün aynı resimdeki gibi geldi gayet şık ve rahat ben çok beğendim. Spor yaparken rahatsızlık vermiyor. Almanızı tavsiye ederim.

Kaslı ve fit formunuzu korumak için en zorlu hareketleri bile rahatlıkla yapmanıza izin veren bu güzel atletin linki burada!

3. Kapüşonun havası ayrı.

3. Kapüşonun havası ayrı.

Soğuklardan korunmak için biraz daha kapalı bir model tercih etmek isteyenler, kapüşonuyla oldukça cool duran bu atleti denemekten çekinmesin! Hem kaslarınızı göstermek hem de çok üşümemek için bu rahat modeli tercih edebilirsiniz.

Ürünü mağazada da görmüştüm beğenmiştim, tam istediğim gibi geldi. Satıcı arkadaşa teşekkürler.

Fiyatı 65 TL olan atlet linki burada!

4. Sportif her erkek için t-shirt şart.

4. Sportif her erkek için t-shirt şart.

T-shirt olmayan bir fitness düşünülemez. Ter tutmayan yapısı ve kalitesiyle sporu yaşam standardı haline getirmiş her erkeğin bu ürünü mutlaka denemesi lazım.

Biz bu modelin üzerindeki sloganı da aşırı beğendik. Tam spora başlamak isteyenlere özel. Şöyle harekete geçirici ve estetik bir parçayla hedeflerinize ulaşmanın çok daha kolay olacağına eminiz.

Kumaşı çok güzel, tam beden alabilirsiniz.

Fiyatı: 38, 49 TL. Burada!

5. Tam olarak işlevsel bir şort.

5. Tam olarak işlevsel bir şort.

Fitness şortu kadar bir erkeğe yakışan başka bir kıyafet daha yok diyebiliriz. Ama şort giymenin de kendi içinde handikapları var. İçinde kendinden taytı olan bu şort, erkekler için rahatlık adına her şeyi düşünmüş.

Bel kısmı biraz dar ama kendi bedeninizi alın giyince çok rahat.

Spor yaparken rahatlığını korumak ve en zorlayıcı hareketleri bile çekinmeden yapmak isteyenler için taytlı şort linkimiz burada!

Bu içerikler de hoşunuza gidebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın