Görüş Bildir
Haberler
Erasmuslu Ortamlara Let’s Go! Dünyaya Açık Bir Üniversitede Okumanın 7 Avantajı

Erasmuslu Ortamlara Let’s Go! Dünyaya Açık Bir Üniversitede Okumanın 7 Avantajı

Üniversite tercihi yapmak demek geleceğine yön vermek demek! Dünyaya açılan bir üniversitede okumanın avantajlarını merak edenler kaydırsın, anlatıyoruz! 🎓

1. Kendine güvenen nitelikli bireyler yetiştirir!

Kendini bağımsız, esnek ve küresel olarak yetkin hissetmeni sağladığı için güvenini artırır ve daha özgüvenli olmanı sağlayarak kişisel gelişimine de katkı sağlar.

2. Kültürlerarası öğrenme ortamı sunar!

Uluslararası projeler sayesinde farklı kültürleri ve bakış açılarını deneyimleme şansını bulurken kültürlerarası iletişim becerilerini de geliştirmene yardımcı olur.

3. Hızla globalleşen dünyada uluslararası bir ağ yaratma şansını verir!

İlerlemek istediğin alanda sana bambaşka ufuklar kazandıracak olan küresel bir ilişki ağının rolü yadsınamaz derecede önemli!

4. Uluslararası standartlarda eğitim ve öğretim fırsatını yakalamayı sağlar!

Dünyaya açık bir üniversite demek öğrencilerine donanımlı bir öğretim alanı sunarken uluslararası standartlardaki eğitimiyle geleceğin yetkin bireylerini yetiştirmek demek!

5. Geniş kariyer imkanları sağlar!

Uluslararası şirketlerde çalışma fırsatları, küresel ağlar ve işbirlikleri sayesinde geniş kariyer imkanları ve seçenekler sunar.

6. Alanlarında uzman akademik kadroya kolay erişim sağlar!

Dünya çapında tanınan üniversitelere ve alanında uzman akademisyenlere erişim şansı sağlaması sayesinde yeni fırsatlara bir adım önde başlamanı sağlar.

7. Dünyanın dört bir yanındaki farklı ülke ve üniversitelerde deneyim kazandırır!

Erasmus vb. projeler sayesinde öğrenciler eğitimlerini farklı ülkelerde ve üniversitelerde devam ettirme şansını bulurken aynı zamanda küresel bakış açısı kazanıp farklı deneyimlere de açık olurlar.

Dünyaya açılmak isteyenlerin tercihi İstanbul Kent Üniversitesi'nden yana!

Dünyaya açılmak isteyenlerin tercihi İstanbul Kent Üniversitesi'nden yana!

İstanbul’un kalbinin attığı Taksim’de tarihi binaları ve eşsiz kampüsü ile İstanbul Kent Üniversitesi, tüm dünyada geçerli olan mavi diploma, son teknoloji laboratuvarları ve 32 farklı ülkede Erasmus imkanı ile öğrencilerin hayata ayrıcalıklı bir başlangıç yapmasını sağlıyor! Uluslararası imkanların yanında festivaller, konserler ve sosyal olanaklar ile yıl boyunca kampüs hayatını doya doya yaşaman için İstanbul Kent Üniversitesi her zaman senin yanında!

İstanbul Kent Üniversitesi imkanlarını görmek için tıkla!