Görüş Bildir
Haberler
En Yakın Arkadaşınla İlişkinizin Seviyesini Söylüyoruz!

etiket En Yakın Arkadaşınla İlişkinizin Seviyesini Söylüyoruz!

Nsycl
04.12.2016 - 20:51

Bu testimiz aslında iki kişilik. Bakalım beraber güldüğün, ağladığın, sevindiğin, üzüldüğün dostunla ilişkin hangi seviyede? Hemen teste!

Not: Testi çözerken düşündüğün kişiye de tesi çözdürmeyi unutma! :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

7.

7.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Böyle bir dostluk yok!" çıktı!

Görünen o ki ikiniz birlikte harika anılar yaşamışsınız! Her insan gibi sizin de kötü zamanlarınız olmuş fakat o zamanlarda da birlikte olmanız büyük bir şans. Aranızda hiç sır yok, utanç yok, kilitli kapı yok. En savunmasız ya da en gülünç hallerinizi görmüşsünüz canım, daha ötesi mi var? En iyi arkadaşlıktan çok bir aile desek daha iyi olacak sanırım!

"Mükemmel bir ikilisiniz!" çıktı!

Birbirinizin en iyi arkadaşları olduğunuzu biliyorsunuz ve bu mükemmel bir his. Belki her şeyi paylaşmadınız ya da bazı kapalı kapılar var henüz ama zaten bunlar da gösteriyor ki daha paylaşılacak çok şey yaşanacak çok anı var önünüzde! Önemli olan sevmek ve değer vermek. Sen de en iyi dostunu bulduğuna göre önemli olan noktayı kapmışsın diyebiliriz.

"Çok iyi arkadaş olma yolunda" çıktı!

Hâlâ en özel, en derin veya karanlık duygularını ve sırlarını onunla paylaşmıyorsun, ama kesinlikle gidiş o yönde!. En başından beri ortak tonlarınız olduğunu fark ettiniz ve birbirinize çok derinden bakıyorsunuz. Kendinizi biraz daha açarsanız, arkadaşlığınız daha da güçlenecektir.

"Yeni tanışmış" çıktı!

Görünüşe göre siz ikiniz yakın zamanda tanıştınız ve en iyi arkadaş oldunuz. Belki gerçekten daha çok ciddi şeyler yaşamadınız beraber, çok anınız birikmedi henüz. Fakat iyi haber şu ki, ikiniz de birbirinizi daha iyi tanımak için önünüzde çok uzun bir yol var! Sahip olduğunuz şeylerin tadını çıkarın ve dostluğunuzu daha da geliştirmek için her zaman açık olun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2479
1643
850
303
285
175
167
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın