Görüş Bildir
Haberler
Emre Belözoğlu'nu Hedef Gösteren Gazete Hakkında Karar Çıktı

Emre Belözoğlu'nu Hedef Gösteren Gazete Hakkında Karar Çıktı

Fatih
19.06.2015 - 19:36
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon Mersin İdmanyurdu ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta tribünlerde dağıtılan ve manşetinde Emre Belözoğlu'nun hedefte gösterildiği fotoğrafın yer aldığı yerel gazete Paskolik hakkında açılan soruşturmada, savcılık 'kovuşturmaya yer olmadığına' karar verdi.

Paskolik Gazetesi editörlerinden Esat Durak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugüne kadar yaptıkları haberlerin hiç birinde sporda şiddeti içeren unsurlar olmadığını, kişileri hedef alan bir tarz da benimsemediklerini söyledi.

Soruşturmanın, çıkan haberlerin ihbar gösterilerek zorunlu açıldığını savunan Durak, 'Emre Belözoğlu'nu ya da bir başka sporcu kardeşimizi hedef almamız söz konusu değil. Geldiğimiz noktada Türk adaletinin bu konuya bakış açısını, verdiği karar nedeniyle basın özgürlüğüne uygun buluyoruz. Doğru bir karar verildi. Biz her zaman sporda barış ve kardeşliği savunduk' dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Mersin Stadyumu'nda oynanan Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde dağıtılan yerel Paskolik gazetesinin manşetinde, Mersin İdmanyurdu oyuncusu Nakoulma'nın eli silahlı, Emre Belözoğlu'nun da hedefte gösterildiği fotoğrafa yer verilmişti.

AA

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/emre-beloz...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0