Görüş Bildir
Haberler
Eda Evli'nin Ölümündeki Korkunç Detaylar! Yaka Kartı İpiyle Boğup, Odaya Kilitlemiş

Eda Evli'nin Ölümündeki Korkunç Detaylar! Yaka Kartı İpiyle Boğup, Odaya Kilitlemiş

Batuhan
25.03.2022 - 15:10

Ordu'da, eşinden 15 gün önce boşanan Sinan Şimşek'in, doğum günü kutlaması sonrası çıkan kavgada sevgilisi Eda Evli'yi yaka kartı ipiyle boğduktan sonra yatak odasına kilitlediği ortaya çıktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, dün sabah saatlerinde, Bahçelievler Mahallesi Soya Sitesi'nde meydana geldi. Sinan Şimşek, kendi doğum gününü kutlamak için sevgilisi Eda Evli ile bir araya geldiği, Gülyalı ilçesindeki mekanda, gece geç saatlere kadar alkol aldı. Daha sonra eve gelip, alkol almayı sürdüren ikili, aldatma ve kıskançlık meselesinden tartıştı.

Odada hareketsiz bulundu

Odada hareketsiz bulundu

Evde yeniden başlayan tartışma büyüyüp, kavgaya dönüşünce Eda Evli, polise haber verdi. İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Zile basılmasına rağmen açılmayan, koçbaşıyla kırmaya çalıştıkları kapıyı açamayan ekipler, balkondan tırmanıp, giriş kattaki daireye ulaştı. Ekiplerin odada hareketsiz bulduğu ve iple boğulmaya çalışıldığı anlaşılan Evli, hastanede hayatını kaybetti. Kaçmak isterken yakalanan Sinan Şimşek ise tutuklandı.

Odaya kilitlemiş

Odaya kilitlemiş

Cinayetle ilgili detaylar da ortaya çıktı. Ekiplerin, koçbaşıyla açmaya çalıştıkları çelik kapının açılmamasıyla zaman kaybedip balkondan eve tırmandığı sırada, evin kapısını açarak üst katlara kaçmaya çalışan Sinan Şimşek'i yakaladığı öğrenildi. Merdivende yakalanan Şimşek'in evinde bir odanın da kapalı olduğu tespit edildi. Kapının anahtarını isteyen polislere Şimşek'in, 'O oda boş, kimse yok' diye cevap verdiği belirtildi. Şimşek'in direnmesine rağmen kapıyı açan polisin, Eda Evli’yi yerde hareketsiz yatarken bulduğu öğrenildi. Bulunduğunda, nabzının yavaş attığı anlaşılan ve boğazında darp izlerine rastlanılan Evli’nin, sevgilisi tarafından yaka kartı ipiyle boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
14
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Ne zaman bitecek bu! Nedir çektiğimiz bu şerefsizlerden. İşin kötü yanı öldürülüyorsun ceza yok.

İnsanlık var olduğu sürece devam edecek. İlk cinayet Habil ile Kabil arasında yaşandı. 5 milyonluk Finlandiya bile 0 indirmedi, 83 milyonluk Türkiye +7 milyo... Devamını Gör

.....

Ceza yoksa kadınlara da yok. Vicdan ile alakalı biraz da ya biz bu pezevenkleri boğup atmıyoruz bu piçler önce davranıyor işte.

Ceza ile alakası yok, eğitim ve ataerkil namus anlayışı ile alakası var. Mahalle bekçiliği ile alakası var. aşırı kıskançlık ile alakası var.

Ali Hakan

Ceza ile bu işler çözülmez herkese öfke kontrolü eğitimi verilmesi gerekir